Mr V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 παιδια πριν λιγο καιρο αγορασα τα παρακατω ηχεια http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977637&product=668397 ειναι πολυ καλα αλλα δεν αποδιδουν οσο γινεται στον υπολογιστη μου επηδη δεν εχω καλή καρτα ηχου.δουλευουν με αυτην που εχει ενσωματωμενη το motherboard δηλαδη υπολητουργουν.... ποια καρτα μου προτεινετε ετσι ωστε να μπορω να αξιοπησω ολες τις δυνατητες των συγκεκριμενων ηχειων θα με βολευαν προτασεις κοντα στα 100 euro....
Mr V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δεν θημαμαι να σου πω την αληθεια αλλα νομιζω πως δεν χρειαζεται το motherboard σχεδον ολεσ οι εσωτερικες καρτες 7.1 μπενουν σε ολα τα καινουρια motherboard αν σε νοιαζουν οι εξοδοι που εχει για ηχου τους εχει ολους αλλα ειναι για 2.1 φτιαγμενο δηλαδη χρειαζομαι μια καρτα 7.1 αλλα ποια?
frenzy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Θέλω να σου πω πως δεν χρειάζεσαι κάρτα ήχου μόνο και μόνο για τα ηχεία αλλά αν θές να ξοδέψεις λεφτά οπωσδήποτε πάρε μια m-audio revo
nikoskon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Για αυτά τα ηχεία παραείναι καλή η Revolution 7.1 . Θα σου πρότεινα να πάρεις μια X-Fi Extreme Audio με τα μισά χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.