Bill M Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας, έχω έναν ανεξήγητο πρόβλημα με την σύνδεσή μου... CONNX , ενώ έχω κανονικά δίκτυο και ή γραμμή δουλεύει, ήρθε και ο ΟΤΕ αλλά μέχρι το κουτί και είπε πως είναι οκ, παρόλα αυτά δεν δουλεύει το τηλέφωνο !!! δεν καλεί αλλά ούτε δέχεται κλήσεις !! είναι τελείως νεκρό άμα δεν το φτιάξω σύντομα θα μου ξηλώσουν την ADSL και με DIALUP δεν λέει PLEASE HELP Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 αυτό έγινε από την στιγμή που έβαλες adsl ή το έκανε μια μέρα στα ξαφνικά? αν είναι από την αρχή και ο ΟΤΕ λέει ότι μέχρι το κουτί είναι οκ τότε κάλεσε ηλεκτρολόγο για έλεγχο καλωδίωσης του σπιτιού
Bill M Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου μάλλον στην διαδρομή του καλωδίου θα είναι το πρόβλημα .... ξαφνικά το έκανε στην αρχή δούλευε, άλλο με απασχολεί αν ήταν στην διαδρομή δεν θα χανότανε και το ΝΕΤ ?? λογικά? τώρα δουλεύει το διαδίκτυο αλλά όχι το τηλέφωνο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 τι να σου πω...δήλωσε πάλι βλάβη στον ΟΤΕ και κάλεσε και ηλεκτρολόγο να καλύψεις την περίπτωση της εσωτερικής καλωδίωσης...
Bakxos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 το τηλ. το ελεγξες? βαλε και καμια αλλη συσκευη όπως και δοκιμασε και καλωδιο απο τη συσκευη μεχρι τη πριζα
achilleashormovas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ, με τη διαφορά ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ αλλά από την ΑΡΧΗ. Και εγώ conn-x έχω. Τελικά το πρόβλημα που είχα είοχε σχέση με τα καλώδια της πρίζας (ποια χρώματα έπρεπε να κάνουν γέφυρα μεταξύ τους και τέτοια πράγματα). Μάλιστα εγω αντιμετόπισα και το εξής παράλογο: εάν πάνω στο splitter έβαζα την τηλεφωνική συσκευή μπλόκαρε το όλο σύστημα. Εάν είχα συνδεδεμένο μόνο το router ή μόνο την τηλεφωνική συσκευή τότε ολα ήταν ΟΚ. Πάντως πιστεύω ότι έαν ερθει ένας ηλεκτρολόγος και ελέγξει την σύνδεση των πριζών σου, τότε θα είσαι ΟΚ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι που λες ότι ΞΑΦΝΙΚΑ σου παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρεις.
Bill M Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 φίλε μου όταν έκανα εγώ την εγκατάσταση όλα ήταν οκ μετά δεν ξέρω αν κάποιος πείραξε κάτι... ευχαριστώ για τις συμβουλές αύριο θα τα κάνω από την αρχή και θα ενημερώσω
Bill M Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 πρόβλημα τέλος, ήταν πληγωμένο το καλώδιο στην διαδρομή.... το κουφό ήταν το ότι είνα νετ και όχι τηλέφωνο... τώρα όλα οκ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Bill M Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αλλάζοντας όλο το καλώδιο από το κουτί του ΟΤΕ μέχρι έξω από το σπίτι μειώθηκε ο θόρυβος στο 1/3
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 πρόβλημα τέλος, ήταν πληγωμένο το καλώδιο στην διαδρομή.... το κουφό ήταν το ότι είνα νετ και όχι τηλέφωνο... τώρα όλα οκ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ναι ειναι λογικο αυτο που λες να παιζει το adsl και οχι το τηλεφωνο.αν εχεις καλη γραμμη οσο παραξενο και να σου φανει το adsl 8α παιξει ακομα και με το ενα καλωδιο στον αερα απλα 8α παιξει με χαλια νουμερα. φίλε μου όταν έκανα εγώ την εγκατάσταση όλα ήταν οκ μετά δεν ξέρω αν κάποιος πείραξε κάτι... ευχαριστώ για τις συμβουλές αύριο θα τα κάνω από την αρχή και θα ενημερώσω το οτι επαιζε στην αρχη δεν σημαινει οτι 8α παιζει παντα.το εχω δει αυτο αρκετες φορες.την μια φορα ο ηλεκτρολογος ειχε συνδεσει τα αναπληρωματικα ζευγαρια και πανω στο σπιτι και κατω στον κατανεμητη .αυτο που μπορεις να κανεις ειναι στο κεντρικο πριζακι να βγαλεις ολα τα καλωδια που πανε στα δωματια και μετα να δεις αν εχεις τηλεφωνο εκει.επισης πριζακια στυλ οτε ειτε αντικεραυνικα καλο ειναι να αποφευγονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.