Προς το περιεχόμενο

wifi επεκταση καλυψης

nik1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραθετω ενα σχεδιο του σπιτιου για οποιον τουλαχιστον ξερει να διαβαζει σχεδια.

Εβαλα πανω στο ρουτερ μια κεραια τηλεορασης διπολικη (απλα την εχω ακουμπησει) και πιανω στο δωματιο με 70%. Θα το αφησω για καποιο διαστημα και θα δω αν θα λειτουργησει το "κολπο" στον χρονο.

Παντως ευχαριστω για την βοηθεια σας.

post-42421-129062960629_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου η επιστήμη δεν βρίσκει λύσεις με "κόλπα".

Αυτό που έκανες δεν είναι κάτι ιδιαίτερα έξυπνο και δε θα σου δώσει τι λύση που ζητάς.

Μπορεί να σε βοηθήσουν οι ανακλάσεις αλλά πρακτικά τώρα το ηλεκτρομαγνητικό κύμα σου που είναι γύρω στα 5 εκατοστά από το router σου μπορεί να αποροφάται και απο την κεραία και τη βάση της...

Δημοσ.

Λυσεις για καλυτερη ληψη σε wifi

1) Ενα reapeter που ειναι και η ακριβοτερη

2)Μπορεις να αλλαξεις κεραιες και να βαλεις κεραιες κατευθυντικου τυπου με μεγαλυτερο δεικτη Db

3)Δοκιμασε να τοποθετησεις το pc καπου πιο ψηλα το ιδιο καi to router. Ψηλοτερα ισον λιγοτερα εμποδια και παρεμβολες. Σε μενα αυτο εδωσε 10 μοναδες στο σημα

Δημοσ.

Εχω εν μερει μπλεξει.

Το ρουτερ της connex δεν εχει αποσπωμενη κεραια.

Η ασυρματη pci που εχω (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616099) το καλωδιο της κεραιας ειναι 50εκ. Μια καλη λυση ειναι να βαλω προεκταση στην κεραια της pci αλλα θελω 3χ4 μετρα και απ οτι βλεπω στο νετ κοστιζει το 5μετρο 10 ευρω περιπου. Ασε που θα γεμισω καλωδια.

** Η κεραια που εχω τοποθετησει στο ρουτερ δεν ειναι με ενισχυτη αλλα ενα απλο διπολο.

Δημοσ.

εγω 8α βαζα repeater.τα καλωδια 8α βγουν ακριβα .τωρα αμα προεκτεινεις μονο την μια δεν ξερω τι 8α γινει.και αν παλι παιξει κανονικα ακομα και με προεκταση.βεβεα το repeater 8α ειναι g οχι n

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα με αυτην την κεραια πιανω μια χαρα απο 50-70% και δεν το εχω ψαξει πολυ το να της αλλαξω θεση.

Θα δω πως θα παει και βλεπω τι θα κανω.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.

post-42421-129062960817_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...