gega Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας κοινωνια εχω ενα σαπιο κουτι xclio junior black και θελω αν δω αν η tl http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977807&product=974919 μπαινει στο κουτι μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak_kioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέτρα αποστάσεις. Η μόνη λύση πιστεύω για να βεβαιωθείς...αν δεις ότι είναι στο χιλιοστό τότε μάλλον δεν θα μπαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 η thermalight ειναι 160mm εμενα το case ειναι στα 190mm αλλα ανυσηχω για το τσιπσετ και νομιζω πως αυτο θα ειναι το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak_kioy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/mcl/ultra-120-mcl.htm Εδώ είναι ένα πολύ χρήσιμο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 δεν γινεται να μπει με καπιο αλλο τροπο οταν δεν ειναι στην λιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosa5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 δεν γινεται να μπει με καπιο αλλο τροπο οταν δεν ειναι στην λιστα? βαλε μικροτερη ψυχτρα στο τσιπσετ,πιο στενη αλλα ψηλοτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αν μπορεις επειδη δεν ξερω και πολυ καλα τι ενοεις εξηγησε το η προτεινε μου κτ αν θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 μαλον βρηκα κτ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808015 κανει αυτη η zalman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αν μπορει καποιος να μου πει γιατι εχω παρει ηδη την thermalright και.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak_kioy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αφού την έχεις ήδη πάρει γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις αν μπαίνει να μας το πεις κι εμάς να ξέρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αφού την έχεις ήδη πάρει γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις αν μπαίνει να μας το πεις κι εμάς να ξέρουμε? ευχαριστω φιλε για το help σου θα το προτεινω σε αλλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 τεσπα επηδη εχω φυγει απο το θεμα μου θελω να ροτησω αν το cooler για chipset κανει για northbridge και για southbridge?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω φιλε για το help σου θα το προτεινω σε αλλους! βρε συ τελικά θα μας πεις αν κάνει ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 βρε συ τελικά θα μας πεις αν κάνει ή όχι? το ειπα ειρωνευτικα γιατι δεν μπορω να δωσω τσαμπα λεφτα εξαλλου περιμενω ενα help να μου πει ΝΑΙ ΡΕ gega ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤO CHIPSET COOLER KAI TO CPU COOLER!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak_kioy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αν μπορει καποιος να μου πει γιατι εχω παρει ηδη την thermalright και.... Gega, μαζί μιλάμε και δεν καταλαβαινόμαστε μου φαίνεται . Εδώ δεν λες ότι την έχεις πάρει ήδη? Γι' αυτό λέω να την δοκιμάσεις να δεις αν μπαίνει. Από ότι έχω καταλάβει, την έχεις ήδη αγοράσει την thermalright και μας ρωτάς αν μπαίνει? Έτσι απάντησα κι εγώ να την δοκιμάσεις αν μπαίνει. Αν δεν την έχεις αγοράσει τότε δεν κατάλαβα αυτό που είπες παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.