papalaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Καλισπέρα ξερει κανείς που μπορώ να βρώ ολα τα επισόδια DragonBall Z,DragonBall Z GT είτε στα Ελληνικά (μεταγλωτισμένα) είτε με Ελλινικούς υπότιτλους? Ευχαριστώ Προκαταβολικά
bolec Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Όπως μπορείς να δεις και απ το avatar μου είμαστε ομοιοπαθείς.Τη σειρά που κυκλοφόρησε στα περίπτερα την έχεις πάρει? Πολλά επεισόδια έχει και στο greek movies αλλά δεν πρόκειται δυστυχώς για downloadable αρχεία αλλά για link για youtube.Πάλι με προγράμματα όπως videograbber μπορείς να τα κατεβάσεις αλλά είναι αρκετά πιο χρονοβόρα διαδικασία σε σεχέση με άνα απλό download από rapidshare κτλ. Αν κάποιος γνωρίζει ας ποστάρει
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Βέβαια καλό θα ήταν όποιος γνωρίζει κάτι παράνομο να μη ποστάρει και χαλάμε τις καρδΓιές μας με μπαν.
slipknot Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εγώ γνωρίζω... ότι οι συλλογές που πουλάνε τώρα με τα dvd δε συμφέρουν !!
papalaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 bolec (απο το Μπόλεκ και Λόλεκ?)Δν με ενδιαφέρει αν κατεβάσω να δώ θέλω! Μου είπε ενα παιδί οτι η σειρά αφτή κανει 10Ε!!! Επειδή είμαι καινούργιος απαγορεύονται τα links?
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ναι. Κανονίστε ό,τι θέλετε με pm, αλλά μη το μάθω. =ρ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Επειδή είμαι καινούργιος απαγορεύονται τα links? Απαγορεύεται οποιοδήποτε link οδηγεί σε παράνομα αντίγραφα αγαθών που προστατεύονται από πνευματική ιδιοκτησία. Επειδή είσαι καινούργιος, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?a=24 Δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά να το διαβάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.