georgevasilas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Eχω ενα LINKSYS WAG354G και 8ελω να συνδε8ω με FREE wireless δυκτια μηπως ξερει κανεις ρυθμισεις?
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αν μπορεις στα ελληνικα για να μην σβηστει.τωρα στο διορ8ωσα εγω . αν εχεις ασυρματη καρτα τοτε με την ασυρματη καρτα σου 8α πιασεις καποιο δικτυο και 8α συνδε8εις σε αυτο.το linksys δεν 8α χρειαστει.αν ο αλλος δεν εχει κωδικο η ειναι καποιο δημοσιο δικτυο οπως σε καποιες καφετεριες η πχ στο συνταγμα απλα ψαχνεις για ασυρματο δικτυο απο το εικονιδιο και συνδεεσαι.τωρα αν 8ες να κανεις το linksys να παιξει σαν client εκει πας σε πειραγμενα firmware οπου εκει το linksys γινεται bridge ή repeater για καποιο ασυρματο δικτυο
fonzi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε εν συντομία τι διαδικασία χρειάζεται για να ενεργοποιήσω το ασύρματο στο wag345g με κωδικό πρόσβασης; Θέλω να παραμείνει ελεύθερο για όσα πσ είναι συνδεδεμένα με ethernet αλλά να κλειδώνει με κωδικό την πρόσβαση σε όσα θα έχουν ασύρματη σύνδεση.
alexisgt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Απο τον browser σου δίνεις 192.168.1.1 default user/pass : admin/admin Wireless -> Basic Wireless Settings -> Wireless Network Mode: Mixed Wireless -> Wireless Security -> Security Mode: WPA Pre-Shared Key -> WPA Pre-Shared Key: Βάζεις κωδικό (Αντί για WPA Pre-Shared Key μπορείς να επιλέξεις και WEP)
fonzi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Απο τον browser σου δίνεις 192.168.1.1 default user/pass : admin/admin Wireless -> Basic Wireless Settings -> Wireless Network Mode: Mixed Wireless -> Wireless Security -> Security Mode: WPA Pre-Shared Key -> WPA Pre-Shared Key: Βάζεις κωδικό (Αντί για WPA Pre-Shared Key μπορείς να επιλέξεις και WEP) passphrase -> βάζω έναν δικό μου κωδικό ->generate ετσι πάει; και μετά στα φορητά τους δίνω το passphrase όταν θα πάνε να συνδεθούν;
alexisgt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αυτό είναι αν βάλεις WEP. Βάλε WPA Pre-Shared Key, γράψε τον κωδικό που θες κ μετά δίνεις τον ίδιο απ' τα laptops.
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 καλυτερα το wpa2 μετα wpa και μετα τελευταιο το wep
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.