Komet Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εγκατέστησα την έκδοση 2.0.4 του cocoaspell σε Tiger 10.4.11, αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Έχει εμφανιστεί στο System Preferences (ως spelling) και ενώ επιλέγω το αγγλικό και το ελλήνικό λεξικό, με που το κλείνω (το system preferences) και το ξανανοίγω είναι ξε-τικαρισμένα όλα τα λεξικά. Και γενικά δεν δουλεύει ο έλεγχος σε Textedit κλπ (ο ελληνικός, αφού ο αγγλικός έτσι και αλλιώς υπάρχει και χωρίς το cocoaspell). Γενικά το έβαλα για να έχω ορθογραφικό έλεγχο στο Pages. Τι κάνω λάθος? Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Open Disk Utility - Repair Permissions. Αν δε δουλέψει, αφαίρεσε το CocoaSpell και ξαναβάλε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Open Disk Utility - Repair Permissions. Αν δε δουλέψει, αφαίρεσε το CocoaSpell και ξαναβάλε το. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο Spelling του System Preferences, εκτός από να κάνω tick τα dictionaries που θέλω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δεν δουλεύει πουθενά το spell έχω τα εξής αρχεία: 1. aspell-el-0.50-3 το έχω βάλει στο library/aplication support/cocoaspell/ 2. έχω εγκαταστήσει το cocoaspell το βλέπω στα preferences 3. έχω τσεκάρει την επιλογή greek πρέπει να κάνω κάτι άλλο? δουλεύει για όλες τις εφαρμογές θα μου δώσει έλεγχο στα photoshop - indesign κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 οκ δουλεύει εκτός από το safari το επανεγκατάστησα και αποενεργοποιήσα όλα τα filters. δεν δουλεύει στο indesign photoshop κλπ. πρέπει να κάνω κάτι άλλο για το safari? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Απενεργοποίησα το μοναδικό filter που ήταν ενεργοποιημένο (τικαρισμένο) (το URL), αλλά τίποτα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι ενώ επιλέγω τα λεξικά, κλείνω το system preferences, και όταν το ξανανοίγω δεν είναι επιλεγμένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Θα δουλέψει με το MS Office 2008 ή χρειάζομαι κάποιον άλλο ορθογράφο για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δοκιμάστε να βάλετε ως 1η γλώσσα τα ελληνικά (στο System Preferences > International > Language). Στο Office 2008 δεν θα δουλέψει. Υπάρχει ορθογράφος γι αυτό αλλά δεν είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 όχι δεν παίζει στο office 2008. http://www.neurolingo.gr/el/products/proofing_tools/mso08.jsp <-- προς το παρόν μόνο αυτό για το 2008, κάνει 60? με πρόλαβες georgeadams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ναι και τι πουλάνε 60 ευρω για mac και 30 για windows.... τι να πεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 economies of scale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.