axaxouxas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα παιδια . Εχω βαλει τα VISTA και τωρα δεν μου λειτουργει το Subtitle workshop 251 να σημειωσω οτι εχω εγκαταστησει το mega pack MPC με ολους τους CODEC και η πλακα ειναι οτι εμφανιζεται το βιντεο και οι υποτιτλοι μονο στο Subtitle workshop 4,1 beta που οπως καταλαβαινετε ειναι ελλιπη εκδοση ενω δεν μπορω να συγχρονισω υποτιτλους . ΤΑ VISTA ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ PREMIUM Παρακαλω τα φωτα σας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
parsifal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Όταν λες ότι δε λειτουργεί στα Vista; Δεν εκκινεί καν το πρόγραμμα; Εκκινεί, αλλά όταν πας να φορτώσεις ταινία και/ή υποτίτλους «κρασάρει»; Για να καταλάβουμε δηλαδή αν είναι όντως πρόβλημα ασυμβατότητας με τα Vista ή πρόβλημα που δημιουργεί το Codec Pack που χρησιμοποιείς (αχ αυτά τα Codec Packs!). Ας περιμένουμε να δούμε μήπως απαντήσει κάποιο μέλος που χρησιμοποιεί Vista και έχει προσπαθήσει επίσης να τρέξει το πρόγραμμα...
tazio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Το Subtitle workshop 2.51 έχω σε ultimate και λειτουργεί μια χαρά. Κάνε μια απεγκατάσταση και ξαναπέρασε το όταν σε ρωτήσουν τα win εάν λειτουργεί σωστά το πρόγραμμα ή να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει, να επιλέξεις το δεύτερο.
axaxouxas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω πολυ παιδια. το εφτιαξα .
kotsnirvana Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 τι έκανες και το έφτιαξες; ποιον player βάζεις για να σου αναπαράγει την ταινία όταν την φορτώνεις μαζί με τους υπότιτλους; για ποιά έκδοση βίστα μιλάμε; εγώ στα home premium έχω πρόβλημα με τον mp2 και βασικά δεν παίζει με κανέναν player. Πως το έλυσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.