Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ταχύτητα.

8515

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής μου είναι Pentium 4 στα 3,2 και έχω μνήμη 1 giga. Το πρόβλημά μου είναι ότι ό υπολογιστής μου είναι πολύ αργός. Τόσο αργός δηλαδή που μπορεί να έχω ανοιχτό μόνο τον IE7 και για να αλλάξω tab μπορεί να χρειαστεί και μισό λεπτό. Δεν μου το κάνει μόνο στον IE αλλά σε όλα τα προγράματα. Ακόμη και ένα φάκελο να θέλω να ανοίξω μου κάνει το ίδιο. Όταν τρέχω κάποιο βαρύ πρόγραμμά και τελειώσει μετά πρέπει να κάνω restart γιατί αλλιώς παραμένει "γονατισμένος" ακάομα και αν περάσουν ώρες. Έκανα Format πριν 10 ημέρες γι' αυτό το λόγο αλλά πάλι τα ίδια. Μου είπαν ότιο ενδεχομένως να έχει πρόβλημα η μητρική. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Συνηθως οταν παει τοσο αργα φταιει ο δισκος

Αν εχεις καποιο δισκο βαλε τον για δοκιμη και αποσυνδεσε τελειως τον δικο σου ,στησε και τα xp και δες πως παει

Δημοσ.

φίλε δυστηχώς το πρόβλημα σου είναι γενικό και θα πρέπει να αρχίσεις δοκιμές...δοκίμασε και με τις μνήμες μήπως παίζει κάποιο πρόβλημα...εάν δεν είναι ούτε δίσκος ούτε μνήμες πρέπει να δοκιμάζεις ένα ένα τα κομμάτια...δοκίμασε αυτά τα 2 πρώτα και τα ξαναλέμε...

Δημοσ.
μηπως ξεκινανε πολλα προγραμματα οταν ανοιγεις το pc?

Δεν ξεκινάνε πολλά αλλά και τα λίγα που έχω τα κλείνω.

Δημοσ.

το προβλημα πρεπει να ειναι στο Bios ..

το ειχα παθει πιο παλια , αν θες βγαλε την μπαταρια απο την μητρηκη βγαλε το καλωδιο του ρευματος για

κανενα δεκαλεπτο και πιστευω να εισαι ενταξει..

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα με το Everest να δεις τι θερμοκρασίες έχει ο επεξεργαστής (αν υπερθερμανθεί όπως είχε πάθει ο δικός μου P4 2.4 όλα σέρνονται), η μητρική και ο σκληρός σου. Μετά τσέκαρε το σκληρό και τις μνήμες. Και το bios update που είπε ένας φίλος είναι μια καλή επιλογή

Δημοσ.

φιλαρακι μου αν εχεις κανει format και κολαει ακομα φτεει οδισκος και μονο!! ο αδαλφος μου εχει internet sto mαγαζι. και εκανε το pc του καροτσακι σπιτι μαγαζι μαγαζι σπιτι. μετα απο λιγο καιρο και οι δυο σκληροι που ειχε αρχησαν να τα παιζουν ο ενας σερνοταν και ο αλλος τον εβλεπε το bios αλλα δεν ξεκινουσε με τιποτα. οι σκληροι ηταν segate 120gb και 160gb. πετα πηρε wd 500gb και σοθηκε!! και εγω του τον βιδωσα στο γραφειο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...