Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιση της 8600 για οθονη και τηλεοραση μεσω DVI

gastone_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.

Εχω συνδεδεμενο τον υπολογιστη μου με μια lcd οθονη 22" και μια lcd τηλεοραση 42".

Μεχρι τωρα ειχα μια Ati 1650 Pro με την οποια δουλευα κανονικα και τις δυο, με αναλυσεις 1680χ1050 και 1920χ1080 αντιστοιχα.

ΕΙχε την επιλογη να λειτουργουν και οι δυο η μια πλαι στην αλλη και να μεταφερω τα παραθυρα που ηθελα απο την οθονη στην τηλεοραση. Και οι δυο συνδεδεμενες στις 2 dvi θυρες της καρτας.

Τωρα πηρα μια nvidia 8600 και αυτη με 2 dvi αλλα συνδεωντας την παρατηρησα οτι ειναι αδυνατο να λειτουργησω και την οθονη και την τηλεοραση οπως πριν.

Οι επιλογες που μου δινει ειναι να ενεργοποιησω και τις δυο clone, Horizontal Span και vertical span, οπου και στις 3 θεωρει αυτονοητο οτι και οι δυο οθονες ειναι ιδιες (μεγεθος κα αναλυση) και τις παραμορφωνει μην αφηνοντας με να τις ρυθμισω ξεχωριστα.

Υπαρχει δυνατοτητα να κανω extend desktop οπως εκανα με την ati ή να την ξηλωσω και να παρω παλι μια ati???

Ευχαριστω πολυ

Φιλικα Κωστας

Δημοσ.

Τελικα το βρήκα...

Ενεργοποιησα την τηλεοραση ως βασικη οθονη και ως δια μαγειας εμφανιστικε και η επιλογη dualview οποτε το επελεξα και μετα ξαναγυρισα την 22αρα ως προεπιλεγμενη και τις ρυθμισα ξεχωριστα την καθεμια...

Τελος καλο ολα καλα... οχι τιποτα αλλο ειχα αρχισει να φορτωνω....

Φιλικα Κωστας

Δημοσ.

Νομίζω πως όλη η σειρά 8*** έχει μειωμένη συνδεσιμότητα με τηλεόραση για κάποιο λόγο. Αυτό κατάλαβα απ' ότι διάβαζα σε forums.

Εγώ έχω πάρει την 8800 και ήθελα να τη συνδέσω όπως είχα την προηγούμενη κάρτα μου (ΑΤΙχ600), ότι βίντεο τρέχει στο pc να το δείχνει fullscreen στην δεύτερη οθόνη (μια μικρή τηλεόραση 14' που έχω στο υπνοδωμάτιο). Νομίζω η ΑΤΙ το έλεγε Theater Mode.

Κι επειδή δεν υπάρχει η επιλογή αυτή αναγκάζομαι κάθε φορά να αλλάζω ανάλυση στο BsPlayer και να βάζω 640*480. Και φυσικά δε γίνεται να μην είναι full screen και στο pc το βίντεο.

Οπότε αν τυχόν βρήκες κάποιο τρόπο να γίνεται και αυτό πες να ξέρουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...