mastouri13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα.εδω και 2 βδομαδες εχω ενα προβλημα.το ιντερνετ(οτενετ) με πεταει σινεχεια εξω στα ξαφνικα.κατι που δεν γινοταν παλια.βεβαια εχω κανει και φορματ τωρα δεν ξερω αν φταιει αυτο.δλδ δεν εχω βαλει καποιους σωστους οδηγους.τεσπα νομιζω οτι το λαπτοπ μου δεν εχει υσβ 2.0 αλλα 1.0 ι 1.1α νομιζω.το εκσις που παρατιρισα ειναι οτι οταν εχω σινδεμενο και 1 θυρα το εκσωτερικο σκληρο στιν αλλη το ιντερνετ και στιν αλλη το ποντικι με πεταει πολλες φορες ενω χωρις τον σκληρο με πεταει μεν ομως λιγοτερες.τι λετε να φταιει ???μηπως χρειαζομαι τπτ οδηγους?
stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εχεις δοκιμασει να συνδεεσαι μεσω ethernet ή το μοντεμ σου δεν εχει ?Αυτο το κανει σε όλες τις usb?
marios1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 φιλε βαλε το cd τον windows και κανε ενημεροση δυκτιου1 2>εκτοσ μετα το φορματ μετα αν πιραξεσ τησ παραμετρουσ δυκτιου,και 3 μονο αμα ειχεσ παρει ntailer και κοβι την συνδεση δυκτιου, αλα και με το φορματ σβινι το νταηλερ που κοβη τι συνδεση και κανει και το μοντεμ να περνη τηλ εξοτερικο, παρε τηλ στο 134 και κανε φραγη για να μην περνη τηλ εξοτερικο δεν ξερο τι ταχυτιτα εχεισ?? μαριοσ μαλεσινα, γραπσε αμα δεν το συνιαρησεσ οκ???? καλησου μερα φιλε!!!
marios1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 μαριοσ ξεχασα μαστουρι13 το λαπ τοπ απω δεξια εχει τεισ usb και αρηστερα εχει 2 θυρεσ για την γραμη του τηλεφωνου εκη συνδαιετε κανονικα για το ιντενρετ οχι στην usb,ok???file μην πεδεβεσε,<<>>1 απω τησ 2 λητουργη για το ιντερνετ,οκ???στειλε μαιλ και πεσμου γιατι ειμαι προχορημενοσ με το pc,.., καλησου μερα!!! μερα μαριοσ μαλεσινα!!!
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ...κατευθείαν για archive στο forum....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.