Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Seagate 250GB...

mamis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία ερώτηση...Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Seagate 250GB (για την ακρίβεια μου έκαναν αντικατάσταση απο έναν ελλατωματικό

Western Digital).Και η ερώτηση μου είναι,ποιός είναι ο πιο ασφαλής και σωστός τρόπος σύνδεσης-αποσύνδεσης

του δίσκου?Αν θέλω να τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο με τον H/Y,κάθε φορά που ανοίγω τον H/Y θα ανοίγει και

ο σκληρός (καθώς οι Seagate δεν έχουν κουμπί τροφοδοσίας!).Έτσι όμως δεν τον κακομεταχειρίζεσαι τον σκληρό???

Διαφορετικά πρέπει να βγάζω τα βύσματα (τροφοδοσίας+USB) απο τον σκληρό και να τα βάζω όποτε τον χρειαστώ.

Τι να κάνω,ποιά η γνώμη σας για τον ασφαλέστερο τρόπο λειτουργίας των εξωτερικών σκληρών δίσκων???

Δεκτή κάθε βοήθεια.Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αν κανεις καταργηση δισκου απο το pc τοτε ο δισκος θα πρεπει να κλεινει. Και συνεχεια πανω να τον εχεις δεν υπαρχει προβλημα. ΑΛΛΑ μην τον βγαζεις και τον βαζεις συνεχεια στο ρευμα

Δημοσ.
ΑΛΛΑ μην τον βγαζεις και τον βαζεις συνεχεια στο ρευμα

Μα αυτό θα γίνετε ούτως ή αλλιώς,κάθε φορά που ανοίγω το PC....

Δημοσ.

Απλά θέλω κάποιος να μου πει αν είναι "καταστροφικό" για τον σκληρό

να τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο PC μου και κάθε φορά που ανοίγω το PC να ανοίγει και ο σκληρός...Διαφορετικά θα πρέπει να τον συνδέω και να τον ξεσυνδέω κάθε φορά που τον χρειάζομαι.

Τί είναι προτιμότερο κατά την γνώμη σας???

Δημοσ.
Μα αυτό θα γίνετε ούτως ή αλλιώς,κάθε φορά που ανοίγω το PC....

Αλλο να κλεινει απο το pc και αλλο να το βγαζεις απο την πριζα. Καταστροφικο δεν ειναι να τον εχεις μονιμα συνδεδεμενο μην ανησυχεις :-)

Δημοσ.

OK λοιπόν!Συμπέρασμα:Μόνιμα συνδεδενένος στο PC,απλά όταν δεν τον χρησιμοποιώ safely remove.Σε ευχαριστώ φίλε ArisG88!!!:mrgreen:

Κάτι τελευταίο...Μήπως υπάρχει πρόγραμμα (ή λειτουργία των Windows) που να κάνει αδρανοποίηση μονο στον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο?Και μόνο όταν θελήσω εγώ να το ενεργοποιώ?

Δημοσ.

εμενα παντως ο seagate μου εχει κουμπι..χιχι:-)

Αν κανεις καταργηση δισκου απο το pc τοτε ο δισκος θα πρεπει να κλεινει. Και συνεχεια πανω να τον εχεις δεν υπαρχει προβλημα. ΑΛΛΑ μην τον βγαζεις και τον βαζεις συνεχεια στο ρευμα

εισαι σιγουρος για αυτο?επειδη η τροφοδοσια του δισκου παραμενει σταθερη οσο ειναι συνδεδεμενος..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...