Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση RAM

yannis7777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω 2χ1giga Axeram Transcend στα 800Mhz ddr2. ΕΡΩΤΗΣΗ---αν βάλω επιπλέον 2gb Crucial Ballistix στα 800 ddr2 (έχω άλλα 2 slot free) τι θα συμβεί στο σύστημα που είναι vista 32 bit? Δεν θα τη σηκώσει ή θα τη σηκώσει αλλά με περιορισμένη χρήση της (3.5γιγ)? Σας ευχαριστώ! Το σύστημά μου είναι αυτό στην υπογραφή μου!

Επίσης, μπορώ να βάλω και 2gb στα 1066 παρότι οι άλλες δύο είναι στα 800?? (το mobo έχει προδιαγραφές για 1066)

Δημοσ.

Επειδη ειναι 32-bit λειτουργικο, ασχετως αν ειναι vista/xp/linux/osx, θα δει μονο μεχρι τα 3,5 περιπου.

Αν θες 4GB, βαλε 64-bit vista/xp.

Αν βαλεις ΑΚΟΜΑ 2 μνημες στα 1066, παροτι η μητρικη μπορει να υποστηριξει τα 1066, αυτες θα πηγαινουν με 800 μονο επειδη θα περιοριζονται απο τις παλιες.

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να πάρω άλλα 2γιγα μνήμη. Αυτή τη στιγμή έχω μία Transcend Axeram 2 GB @ 800Mhz 4-4-4-12. Αν πάρω άλλη μάρκα αλλά με ίδιες προδιαγραφές θα έχω πρόβλημα? Μπορείτε να προτείνετε κάποια 2γιγα στα 800 και με 4-4-4-12? Ή δεν παίζει ρόλο και μπορώ να πάρω κάτι άλλο στα 800?

Δημοσ.

σωστός ο vatos πάρε τις ίδιες αφού υπάρχουν στο πλαίσιο τουλάχιστον...εαν πάντως δε βάλεις 64bit λειτουργικό θεωρώ ότι δε χρειάζονται....

Δημοσ.
Δηλαδή σε 32μπιτο λειτουργικό δε θα δω διαφορά σε video editting και high end games (Crysis, COD4) στα 4gb (3.5) σε σύγκριση με τα 2gb ρε guys??

Για τα games ακόμα είναι αρκετά τα 2GB. Σχετικά με video editing δε γνωρίζω να σου πω (εκτός κι αν εννοείς απλά μετατροπή αρχείων πχ divx<->DVD που ούτε εκεί θα δεις διαφορά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...