Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε αλλαγή μητρικής - CPU

Corey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες πήγα να αλλάξω την μητρική που είχε πρόβλημα στο 2ο PC και αφού τα έκανα όλα. Πάτησα να ανοίξω τον ανοίξω... και... μου αναγνωρίζει την καρτα γραφικών.. ΟΚ... και μετά δεν μου δείχνει ΤΠΤ!! δλδ έρχετε εικόνα στην οθόνη αλλά δεν δείχνει τπτ!! Σκέφτηκα μήπως ήταν τπτ της μνήμης... την άλλαξα θέση.. ΤΠΤ... την έβγαλα τελείως.. αλλά τοτέ σωστά μου σφίριζε κατευθείαν. Τι μπορεί να φταίει?? τπτ ο επεξεργαστής?

Μετά την δεύτερη εκκίνηση του PC και μετά όταν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών μου βγάζει τα στοιχεία της σε κόκκινο χρώμα.. αλλά μέτα πάλι τα ίδια.. δεν μου δείχνει τπτ!!

Έβαλα - έβγαλα κάρτα το χρώμα παραμένει ίδιο..

Παρακαλώ βοήθεια.

Δημοσ.

Τώρα μπουτάρει.. το έκανα.. έφτεγε η μνήμη.. άλλος τύπος.

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα.. που είναι και ένας από τους λόγους που άλλαξα την άλλη την μητρική..

Έμπαινα windows και με πετουσε μπλε οθόνη...

Διαβασα ότι θέλει κατα 90% φορματ αν αλλαχθει μητρική και επεξεργαστής...

Έτσι πήγα να βάλω το cd εγκαταστασης.. κ κάνω φορματ. κ όταν πάω να γράψει τα αρχεία.. μπλε οθόνη.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Μια φορα προχώρησε.. αλλα κ καλα δεν έβρισκε κάποια αρχεία στο cd.. και αργότερα μπλε οθόνη...

Τώρα έβαλα καινούργια IDE καλώδια.. και πάλι τα ίδια. Άλλαξα ακόμα και DVD drive.. Έχω και κάτι παλιούς σκληρούς.. 6GB - 4GB τα ίδια πάλι...

Τώρα κάνω HD Regeneration.. μπας και γίνει τπτ...

καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση τα win σε μεγαλύτερης χωρητικότητας σκληρό και σε σκληρό που γνωρίζεις ότι δεν έχει πρόβλημα. Τι μήνυμα στου έβγαζε στη μπλε οθόνη;

Δημοσ.

καλο θα ηταν να πεις τι φταιει και πως το ελυσες σε περιπτωση που καποιο αλλο παιδι εχει παρομοιο προβλημα οποτε να μπορει να βοηθηθει

φιλικα

Δημοσ.

Το ξέρω ότι θα ήταν καλό, αλλά μπορεί να μην είναι καλό για τον ιδιοκτήτη της μητρικής, καθώς επέστρεψα την μητρική σε αυτόν.

Καλημέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...