Corey Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Χτες πήγα να αλλάξω την μητρική που είχε πρόβλημα στο 2ο PC και αφού τα έκανα όλα. Πάτησα να ανοίξω τον ανοίξω... και... μου αναγνωρίζει την καρτα γραφικών.. ΟΚ... και μετά δεν μου δείχνει ΤΠΤ!! δλδ έρχετε εικόνα στην οθόνη αλλά δεν δείχνει τπτ!! Σκέφτηκα μήπως ήταν τπτ της μνήμης... την άλλαξα θέση.. ΤΠΤ... την έβγαλα τελείως.. αλλά τοτέ σωστά μου σφίριζε κατευθείαν. Τι μπορεί να φταίει?? τπτ ο επεξεργαστής? Μετά την δεύτερη εκκίνηση του PC και μετά όταν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών μου βγάζει τα στοιχεία της σε κόκκινο χρώμα.. αλλά μέτα πάλι τα ίδια.. δεν μου δείχνει τπτ!! Έβαλα - έβγαλα κάρτα το χρώμα παραμένει ίδιο.. Παρακαλώ βοήθεια.
red7genius Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ισως να μην εχεις συνδεσει καλα κατι. κατεβασε τα ολα και ξαναβαλτα επανω.
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον ξέχασες να συνδέσεις το ρεύμα στο πίσω μέρος της κάρτας γραφικών
Corey Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Τώρα μπουτάρει.. το έκανα.. έφτεγε η μνήμη.. άλλος τύπος. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα.. που είναι και ένας από τους λόγους που άλλαξα την άλλη την μητρική.. Έμπαινα windows και με πετουσε μπλε οθόνη... Διαβασα ότι θέλει κατα 90% φορματ αν αλλαχθει μητρική και επεξεργαστής... Έτσι πήγα να βάλω το cd εγκαταστασης.. κ κάνω φορματ. κ όταν πάω να γράψει τα αρχεία.. μπλε οθόνη.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Μια φορα προχώρησε.. αλλα κ καλα δεν έβρισκε κάποια αρχεία στο cd.. και αργότερα μπλε οθόνη... Τώρα έβαλα καινούργια IDE καλώδια.. και πάλι τα ίδια. Άλλαξα ακόμα και DVD drive.. Έχω και κάτι παλιούς σκληρούς.. 6GB - 4GB τα ίδια πάλι... Τώρα κάνω HD Regeneration.. μπας και γίνει τπτ... καμιά ιδέα?
alex89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση τα win σε μεγαλύτερης χωρητικότητας σκληρό και σε σκληρό που γνωρίζεις ότι δεν έχει πρόβλημα. Τι μήνυμα στου έβγαζε στη μπλε οθόνη;
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 το τροφοδοτικο σου στα ποσα watt ειναι???
Corey Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, το προβλημα λύθηκε.
badboy29 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 καλο θα ηταν να πεις τι φταιει και πως το ελυσες σε περιπτωση που καποιο αλλο παιδι εχει παρομοιο προβλημα οποτε να μπορει να βοηθηθει φιλικα
Corey Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Το ξέρω ότι θα ήταν καλό, αλλά μπορεί να μην είναι καλό για τον ιδιοκτήτη της μητρικής, καθώς επέστρεψα την μητρική σε αυτόν. Καλημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.