Προς το περιεχόμενο

ΚΑΙ μεταχειρισμενα το e-shop

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το να ευπρεπίσω το post μου και να σου απαντήσω ό,τι σου απάντησα, θεωρώ ότι το έκανα ήδη αυτό που λες, σεβόμενος τους πάντες και κυρίως τον εαυτό μου. ;)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με το να ευπρεπίσω το post μου και να σου απαντήσω ό,τι σου απάντησα, θεωρώ ότι το έκανα ήδη αυτό που λες, σεβόμενος τους πάντες και κυρίως τον εαυτό μου. ;)

yeap! :-)

let's stick on topic! ;)

Δημοσ.

τωρα ειναι αργα.. αλλα μου κανε φοβερη εντυπωση!! ακους εκει..

Εχετε χαρη που η σκατοπολη που ειμαι δε ξερει καν τι ειναι ενα iPod, ειδαλλως θα σας ελεγα..

Δημοσ.
Πάντως από τη στιγμή που ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα επιστροφής ενός προϊόντος εντός ενός διαστήματος αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό - πρέπει να δεχόμαστε και κάποια ελαφρώς μεταχειρισμένα κομμάτια...

(Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση του παιδιού που ξεκίνησε το topic)

Μα, τι λες? Σε καμια περιπτωση δε θα πρεπει να δεχθεις μεταχειρισμενο για καινουργιο. Τις επιστοφες μπορουν να τις ελεγχουν/επισκευαζουν και να τις πουλανε σε χαμηλοτερη τιμη ως επισκευασμενα (Refurbished), οπως κανει ο πολιτισμενος κοσμος βεβαια...

Δημοσ.

Εντάξει,εγώ έχω κάνει 1 αγορά από e shop όλη κι όλη και έχω μείνει ευχαριστημένος,δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.Το θέμα είναι πως βλέπω ότι πολλοί το κράζουν και αναφέρουν προσωπικές εμπειρίες τους από διάφορες αγορές και αν όλα αυτά είναι αλήθεια,δεν είναι και ότι πιο ενθαρυντικό...

Μα, τι λες? Σε καμια περιπτωση δε θα πρεπει να δεχθεις μεταχειρισμενο για καινουργιο. Τις επιστοφες μπορουν να τις ελεγχουν/επισκευαζουν και να τις πουλανε σε χαμηλοτερη τιμη ως επισκευασμενα (Refurbished), οπως κανει ο πολιτισμενος κοσμος βεβαια...

+1 Τι πάει να πει να δεχόμαστε κάποια μεταχειρισμένα.Όταν αγοράζεις κάτι για καινούργιο,πρέπει το προιόν να είναι ολοκαίνουργιο,να είναι του εργοστασίου.Όπως είπε και ο Crizzt τις επιστροφές να τις πουλάνε σε χαμηλότερη τιμή και να αναγράφεται και ότι είναι από επιστροφή !! Το να πουλάς μεταχειρισμένο(έστω και ελαφρώς) για καινούργιο είναι κοροιδία !

Δημοσ.

μπορεί να έχει δίκαιο ο φίλος που λέει να μη βρίζουμε το e-shop και είναι πολύ σωστό αυτό που λέει αλλά έχει παραγίνει το κακό με το service του εν λόγω καταστήματος και τη γενικότερη πολιτική του και είναι εν μέρη δικαιολογημένη η αγανάκτηση...εαν κάποιοι δε μπορούν να δουλέψουν ένα κατάστημα ας το κλείσουν....διότι ο κόσμος ξυπνάει και ασ μη νομίζουν ότι με τα 5 και 10 ευρώ διαφορά θα τους προτιμήσουμε....απο ότι φαίνεται έτσι γίνεται και η ελάττωση των τιμών τους...δε θα πάρουμε...

Δημοσ.

Συνηθως τα επισκευασμενα προιοντα τα δινουν σε αντικατασταση καποιου χαλασμενου. Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν καινουργιο σε αντικατασταση.

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας και απο εμένα! Εγώ πιστεύω οτι καλό το eshop αλλά οτι παίρνω απο εκεί, πάω κατευθείαν στο κατάστημά τους στο Μενίδι! Είναι μπροστά απο την αποθήκη και τα παίρνεις όλα εκείνη την ώρα! Γιατι να κάνω παραγγελίες και να περιμένω μια βδομάδα! Συνήθως όταν μου καρφώνεται να πάρω κάτι το θέλω "χθες" :)

Δημοσ.
Παιδιά γειά σας και απο εμένα! Εγώ πιστεύω οτι καλό το eshop αλλά οτι παίρνω απο εκεί, πάω κατευθείαν στο κατάστημά τους στο Μενίδι! Είναι μπροστά απο την αποθήκη και τα παίρνεις όλα εκείνη την ώρα! Γιατι να κάνω παραγγελίες και να περιμένω μια βδομάδα! Συνήθως όταν μου καρφώνεται να πάρω κάτι το θέλω "χθες" :)

Πληροφοριακά στο Μενίδι και με 2 άτομα ΜΟΝΟ στην ουρά να περιμένουνε πριν από μένα, περίμενα 48 λεπτά για να μου φέρουνε 5 είδη που είχα προ-παραγγείλει τηλεφωνικώς. Αν αυτό εσένα σου φαίνεται άμεσο, εμένα μου φαίνεται ότι κάποιοι από εκεί μέσα πρέπει να γυρίσουν σπίτια τους με ένα ωραιότατο χαρτί απόλυσης...

Δημοσ.

Σε περίπτωση όμως που επιστρέψει κάποιος ένα προιόν (σε άψογη κατάσταση) μέσα στο 1ο δεκαήμερο επειδή δεν του άρεσε?

Είναι υποχρεωμένοι να το πουλήσουν σε χαμηλότερη τιμή?

Δημοσ.
Γιατι να κάνω παραγγελίες και να περιμένω μια βδομάδα! Συνήθως όταν μου καρφώνεται να πάρω κάτι το θέλω "χθες" :)

εννοείται πως προτιμω να αγορασω ενα προϊον με το οποιο εχω ερθει σε επαφή πρώτα. δυστυχώς όμως μένω βόρεια ελλάδα και εδω πέρα το e-shop φυσικά έχει ξεφύγει στην ανταγωνισμό και είναι το μονοπώλειο..

παιδια αγοραζω εδω και καιρο απ το e-shop και ποτε δν ειχα προβλημα μαζι τους ή με κάποιο προϊόν. ειναι η πρωτη φορα και μενω εκπληκτος. πιστευα πως τα "λαθη" γινονται μονο στις μεγαλες πολεις κ στα μεγαλα καταστημα αλλα δυστυχως, αυτοι δν κανουν εξαιρεσεις...

Δημοσ.
Σε περίπτωση όμως που επιστρέψει κάποιος ένα προιόν (σε άψογη κατάσταση) μέσα στο 1ο δεκαήμερο επειδή δεν του άρεσε?

Είναι υποχρεωμένοι να το πουλήσουν σε χαμηλότερη τιμή?

Απο τη στιγμη που εχει ανοιχτει η συσκευασια το προιον θεωρειται μεταχειρισμενο. Το τι θα το κανει το καταστημα ειναι δικο του θεμα, αλλα η λογικη λεει οτι θελει να βγαλει λεφτα αρα να το πουλησει. Αμα το πουλαει στη ιδια τιμη με το καινουργιο, ποιος θα το παρει? Αρα, η το μεταμφιεζουν για καινουργιο (αλητεια) η το πουλανε 10% (ενα νουμερο) φτηνοτερο (στο εξωτερικο).

Δημοσ.

Τα τελευταία 4 χρόνια ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά από E-shop και μέχρι στιγμής όλα άψογα εκτός από μερικές λογικές καθυστερήσεις.. που πάντα υπάρχουν στο χώρο της πληροφορικής μια και δεν είναι όλα πάντα διαθέσιμα.

Δημοσ.

Ε ναι πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός. Εχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες απο eshop και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αντε 1-2 φορές μετρημένες για καθυστέρηση παραγγελίας. Μια φορά είπα να πάρω απο πλαίσιο ενα τροφοδοτικό και ήταν ελλατωματικό. Και ακόμα περιμένω το call of duty 4 που είχα παραγγείλει Πριν τις γιορτές :) Χεχε Το πήρα απευθείας απο πλαίσιο μετα απο 2 μήνες. Αλλα που ξέρεις μπορεί να έρθει και το πρώτο. Ειναι πως θα σου κάτσει σε κάθε κατάστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...