christos.p25 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 λοιπόν για να μην λέμε ότι θέλουμε εδώ μέσα γιατί το διαβάζουν και νέα παιδιά για να μαθαίνουν, το πρόβλημά σου ήταν η τροφοδοσία του ρεύματος του laptop. Κατά 99% το είχες συνδεδεμένο σε πολύμπριζο με πολλές συσκευές μαζί, αυτός ήταν και ο λόγος που σου έκανε παράσιτα. Αυτά με τους drivers είναι ιστορίες για φαντασιόπληκτους. Δοκίμασε το πάλι. Συνέδεσε το laptop σου "με την μπαταρία του" στο πολύμπριζο που το είχες (το φορτωμένο), βάλε την σελίδα που σου δείχνει τον "θόρυβο" και τράβηξε το καλωδιάκι της τροφοδοσίας του laptop.. παρατηρείς κάτι;
Snake2048 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Φίλε, γάμησες. Τέλος. Είχα το ίδιο πρόβλημα με την ίδια οθόνη και ένα laptop Acer Aspire 1692. Μπορείς να μου διευκρινήσεις πού οφείλεται το πρόβλημα ακριβώς; Γιατί το είχα το laptop αρχικά συνδεδεμένο στην ίδια πρίζα με την οθόνη και μόνο (τίποτα άλλο στο πολύπριζο) και στη συνέχεια τα έβαλα σε ξεχωριστές πρίζες μόνη της την οθόνη και μόνο του το laptop. Και τα παράσιτα υπήρχαν ακόμα. Με λίγα πειράματα θα βρω τι φταίει ακριβώς αλλά ενδεχομένως να μπορείς να με βοηθήσεις πριν τα κάνω. Θεός! Τέλος!
Snake2048 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Αγαπητέ Silent Arrow, μία ερώτηση. Μήπως το laptop σου έχει τη θύρα vga ακριβώς δίπλα στην υποδοχή του μετασχηματιστή;
Snake2048 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δείτε εδώ: http://forums12.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?admit=109447627+1201698382327+28353475&threadId=1180416
Silent Arrow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 λοιπόν για να μην λέμε ότι θέλουμε εδώ μέσα γιατί το διαβάζουν και νέα παιδιά για να μαθαίνουν, το πρόβλημά σου ήταν η τροφοδοσία του ρεύματος του laptop. Κατά 99% το είχες συνδεδεμένο σε πολύμπριζο με πολλές συσκευές μαζί, αυτός ήταν και ο λόγος που σου έκανε παράσιτα. Αυτά με τους drivers είναι ιστορίες για φαντασιόπληκτους. Δοκίμασε το πάλι. Συνέδεσε το laptop σου "με την μπαταρία του" στο πολύμπριζο που το είχες (το φορτωμένο), βάλε την σελίδα που σου δείχνει τον "θόρυβο" και τράβηξε το καλωδιάκι της τροφοδοσίας του laptop.. παρατηρείς κάτι; Εχω αραιωσει να μπαινω στην Insomnia λογω φορτου εργασιας αλλα μεχρι προτινος ειχαν περιοριστει οι αναιδεις τυποι εδω μεσα. Βλεπω ξαναεμφανιζονται. Λοιπον εν κατακλειδι, ο παραπανω τυπος εχει δικιο, ειναι οντως προβλημα που εχει να κανει με την τροφοδοσια, να μην βρισκονται στο ιδιο πολυμπριζο οθονη και laptop. Απλα απο τις πολλες εναλλαγες καλωδιων που εκανα στο σταθεροποιητη τασης APC απο την αναδιαταξη μηχανηματων η οθονη και το laptop βρεθηκαν στο ιδιο πολυπριζο και το προβλημα εγινε ραγδαιο. Παντως τους drivers για την οθονη δεν τους ξαναβαζω γιατι πολυ απλα περιμενα 20 δευτερα παραπανω για να κανω shutdown το laptop. Αγαπητέ Silent Arrow, μία ερώτηση. Μήπως το laptop σου έχει τη θύρα vga ακριβώς δίπλα στην υποδοχή του μετασχηματιστή; Φιλε Snake2048 απεχουν περιπου 15 ποντους. Αυτη τη στιγμη εγω εχω laptop και plotter μαζι στην μια εξοδο του σταθεροποιητη τασης και στην αλλη εξοδο εχω οθονη, switch και printer και δεν εχω προβλημα. Εννοειται οτι ο σταθεροποιητης τασης παιρνει ρευμα απο μια και μονο πριζα.
Snake2048 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Για όσους ενδεχομένως έχουν παρόμοιας φύσεως πρόβλημα στο μέλλον, η λύση ήταν πολύ απλή στην περίπτωσή μου. Πάρτε ένα καλύτερο καλώδιο vga. Πήρα από e-shop το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751308 (θωρακισμένο για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα 5 ευρώ περίπου) και όλα μια χαρά. Να σημειώσω ότι έχω συνδεδεμένα στο ίδιο πολύπριζο οθόνη και laptop που δίνει σήμα στην οθόνη και όλα είναι τέλεια. Ήταν καθαρά θέμα παρεμβολών του τροφοδοτικού στο καλώδιο και κατά συνέπεια στην οθόνη. Το θωρακισμένο καλώδιο τα έλυσε όλα. Μάλλον ήταν μούφα εντελώς το καλώδιο που ήρθε με τη Samsung οθόνη. Και μία τελευταία σημείωση. Όταν έβαλα το νέο καλώδιο είδα ότι το τρεμόπαιγμα έφυγε αλλά η ποιότητα ήταν χάλια (σα να έβαζες άλλη ανάλυση από την προτεινόμενη της οθόνης). Με ένα απλό auto-adjust ήρθε η ποιότητα (και η καρδιά μου) στη θέση της. Ελπίζω να βοηθήσω μελλοντικούς προβληματισμένους και ενδεχομένως το Silent Arrow, αν έχουν πρόβλημα ή απλά απορία για αυτό το θέμα.
Composer Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Για όσους ενδεχομένως έχουν παρόμοιας φύσεως πρόβλημα στο μέλλον, η λύση ήταν πολύ απλή στην περίπτωσή μου. Πάρτε ένα καλύτερο καλώδιο vga. Πήρα από e-shop το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751308 (θωρακισμένο για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα 5 ευρώ περίπου) και όλα μια χαρά. Να σημειώσω ότι έχω συνδεδεμένα στο ίδιο πολύπριζο οθόνη και laptop που δίνει σήμα στην οθόνη και όλα είναι τέλεια. Ήταν καθαρά θέμα παρεμβολών του τροφοδοτικού στο καλώδιο και κατά συνέπεια στην οθόνη. Το θωρακισμένο καλώδιο τα έλυσε όλα. Μάλλον ήταν μούφα εντελώς το καλώδιο που ήρθε με τη Samsung οθόνη. Και μία τελευταία σημείωση. Όταν έβαλα το νέο καλώδιο είδα ότι το τρεμόπαιγμα έφυγε αλλά η ποιότητα ήταν χάλια (σα να έβαζες άλλη ανάλυση από την προτεινόμενη της οθόνης). Με ένα απλό auto-adjust ήρθε η ποιότητα (και η καρδιά μου) στη θέση της. Ελπίζω να βοηθήσω μελλοντικούς προβληματισμένους και ενδεχομένως το Silent Arrow, αν έχουν πρόβλημα ή απλά απορία για αυτό το θέμα. Εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μια Samsung syncmaster 2443 NW αλλά όχι σε laptop, αλλά σε κανονικό desktop pc. λες η λύση να είναι ίδια; Πάντως βλέποντας το θέμα αυτό, άλλαξα το καλώδιο VGA με ένα παλιότερο που είχα από την παλιά μου οθόνη και το πρόβλημα αμέσως χειροτέρεψε. Μετά ξαναέβαλα το αρχικό και επανήλθε, αλλά πάλι όμως με προβλήματα. Οπότε μάλλον θα πάρω και γω αυτό το καλώδιο που λες να δω τι θα γίνει. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.