profion Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Παιδια εγω με τιν ιδια καρτα ηχου αλλα σε msi mobo ενω εδω κ 2 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα,εδω κ μερικες μερεσ χωρις να ξερω το γιατι...οταν μιλαω μεσω mic κανοντας record ή μιλωντας απο οποιοδηποτε προγραμμα (ventrilo,skype,msn...)μαζι με την φωνη μου ακουγεται ενα τελειος scratchy sound (ηηηηηηη).Ενημερωσα drivers της realtek, εκανα mute τα παντα αλλα τιποτα,τι να κανω ρε παιδες....
1000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Έχω το P5E3 με ALC 883 και απλά ο ήχος είναι τέλειος (ηχεία 5.1) κατά κοινή ομολογία. (δική μου και αρκετών φίλων) profionΤο mic το έχεις στο Front panel; Αν ναι δοκίμασε το εξής: Άνοιξε τη realtek/μείκτη πήγαινε στο κλειδί στην αναπαραγωγή και ξε-κλικάρησε το multi-streaming. Μετά σήκωσε δίπλα το volume στο Front Pink in και κάνε mute το mic volume. Aπό κάτω στην εγραφή, κλικ στο multi-streaming. Βάλε το μικρόφωνο στο μπροστινό πίνακα (front panel/pink)και επέλεξε από το κουτάκι δεξιά αντί για Realtek HDA primary input το Realtek mic in. Ελπίζω να βοήθησα.
GIANNISPATRA Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 πώς μπορώ να ακούσω τον ήχο από mp3 σε όλα τα ηχεία και όχι μόνο από τα δύο μπροστινά από τη συγκεκριμένη κάρτα? σε 5.1 αναφέρομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.