Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty 4 Problem!!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους!!!

Παίζω το COD 4 online και συνέχεια με πετάει έξω βγάζοντας συνέχεια το ίδιο μηνυμα

"ΙΝΙΤ PUNISHER PunkBuster kicked player(for 0 minutes)...PB INIT FAILURE"

Punisher ειναι το username μου και η εκδοση που εχω ειναι η 1.0.525

Στην αρχή νόμιζα οτι με κάνουν kick από τον server οι παίχτες,αλλά μετά παρατήρησα οτι κάθε φορά που με πετάει γίνεται στο διάστημα του 1 λεπτού σε οποιο server και αν μπω.Σπάνια δεν με πετάει.Με κάνουν όντως kick ή κατι άλλο φταίει.

Επίσης καθε φορα που ξεκινάω το Game μου βγάζει μηνυμα να ενεργοποιήσω το punkbuster.Τι ακριβώς κάνει το punkbuster??Μήπως φταίει αυτο??

Επίσης αν όντως με κάνουν kick οι παίχτες ,ξέρετε κανενα server που να ειναι ευπρόσδεκτος :-D ???

Οταν ανοίγω το παιχνιδι το μηνυμα που μου βγάζει είναι "unable to initialize punkbuster.Punkbuster is disabled

Δημοσ.

φιλε μου ψαχτο στο google και θα βρεισ να κατεβασεις το punkbuster και μετα αν το ψαξεισ λιγο ακομα θα βρεισ να κανεισ και update στο τελευταιο....(σορρυ δεν θυμαμαι τη σελιδα που το ειχα βρει εγω)

Δημοσ.

Εχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό το πρόβλημα.

Μου το έκανε χθες το βράδυ και μένα για πρώτη φορά και λέω, <<αμάν, άντε τώρα να ψάχνω για update και σαχλαμάρες..>> και ξαναμπήκα στον εξυπηρετητή χωρίς να με ξαναπετάξει.

Το περίεργο είναι ό,το το punkbuster το έχω on.Τι να περιμένεις από <<ραγισμένα>> παιχνίδια..

Δημοσ.
Στις ρυθμισεις του παιχνιδιου βαλε punkbuster ON και μετα εμπα σε σερβερ.

Δεν τρως κικ απο τους παιχτες.

Πάντα το βάζω on το punkbuster.Τωρα κατεβάζω το update 1.4 και θα δω τι θα γινει και θα σας πω.Μακάρι να ειναι αυτο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια χαρά , στα καλά καθούμενα έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με το punkbuster τα έχω κάνει όλα και τζίφος , "ΙΝΙΤ PUNISHER PunkBuster kicked player(for 0 minutes)...PB INIT FAILURE"

πείτε κάτι ρε παιδιά , μια λύση !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...