Προς το περιεχόμενο

ASUS EN8800GT/HTDP/1G

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SPECIFICATIONS

Interface PCI - E x 16

Chipset 8800ULTRA ??? (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GT???)

Core Clock 600 Mhz

Memory Clock 1.8 Ghz

Memory Size 1 GB

Memory Bus DDR3

Memory Type 256bit

Warranty 36 months

Δημοσ.

Αφού το φωνάζει 8800gt τι το ψάχνεις άλλο? :-) Και ενοείται οτι όπως όλες οι 8800gt έτσι και της asus παίρνουν drivers απο nvidia(λογικό αφού άλλωστε αυτή τα κατασκεύασε):-D

Δημοσ.
Αφού το φωνάζει 8800gt τι το ψάχνεις άλλο? :-) Και ενοείται οτι όπως όλες οι 8800gt έτσι και της asus παίρνουν drivers απο nvidia(λογικό αφού άλλωστε αυτή τα κατασκεύασε):-D

ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ AKOMA ΜΙΑ 8800GT ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΛΑ ΜΕ 1GB ΣΩΣΤΑ?

Δημοσ.

Σωστά όμως έχει καλύτερο cooler απο τις stock και 1gb μνήμης που ουσιαστικά παραμένει ανεκμετάλλευτη.... λόγω μικρού memory bus.

• Super Moderators
Δημοσ.

G92 με 384bit bus & more shader units=9800GTX νομίζω :-) (ας διορθώσει ο Ailuros αν κάνω λάθος και εφόσον μπορεί να δώσει info)

Δημοσ.

καλά αύτά και εάν είναι πεταμένα λεφτά για να την πάρεις με 1 γίγα και με τρελή κοστολόγηση....ή παίρνεις μια 8800gt 512 or 8800gts 512 ή εαν αντέχει η τσέπη σου και ...ο λογαριασμός της ΔΕΗ την 8800gtx που είναι απλά η καλύτερη

Δημοσ.

ΔΗΛΑΔΗ..

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2???

MSI VGA NX8800GT-T2D512E-OC

Core Clock 660 MHz

Memory Clock 1900 MHz

ASUS VGA EN8800GT/HTDP/1GB

Core Clock 600 Mhz

Memory Clock 1.8 Ghz

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...

ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ???

ΤA 512 ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?

Δημοσ.

καμμία απο τις 2 μια 512 με stock timings να γλυτώσεις τα εξτρα λεφτά και την κλοκάρεις μόνος σου με rivatuner για πλάκα τουλάχιστον μ,εχρι 675/1950(εγώ εκεί την έχω χωρίς να έχω ακόμη προσπαθήσω για παραπάνω και είναι rock stable)και εαν θες με τα εξτρα λεφτά αγόρασε ένα πιο ήσυχocooler έτσι θα έχεις μια καλύτερη 8800gt πιο γρήγορη και με καλύτερς θερμοκρασίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...