Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το modem,παρακαλω βοηθεια.

padelskoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω προσφατα κανει format στον hp laptop μου.Αφου το έκανα έβαλα το cd εγκαταστασης για να εγκαταστησω την adsl συνδεση μου.ακολουθω κανονικα τις οδηγιες αλλα αφου τελειώσει το install δεν μου αναγνωριζει το modem δεν μου βγαζει το τριγωνακι της συνδεσης στη γραμμη εργασιων και μου εμφανιζει ένα μηνυμα που γραφει usb disconnected.τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

πηγαινε στην διαχειριση συσκευων.ισως να μην εχεις περασει ολες τις 8υρες usb και να φενονται ακομα χωρις drivers.επισης εννοειτε service pack 2

Δημοσ.

στον υπολογιστη του αδερφου μου μια χαρα λειτουργει...αμα το παω αωριο σε κανενα γερμανο θα χερουν αραγε τι παιζει?

Δημοσ.
στον υπολογιστη του αδερφου μου μια χαρα λειτουργει...αμα το παω αωριο σε κανενα γερμανο θα χερουν αραγε τι παιζει?

Πιο Germano ρε εσύ τη θα σου πουν εκεί αφού λες ότι σε άλλο pc λειτουργεί...

Μπορεί να είναι αυτό που λέει ο poulinos δες τι γίνεται μπορεί καμιά στραβή με τα usb drivers να έγινε

α ναι κάτι ακόμα τα usb stik δουλεύουν???

Δημοσ.

δοκιμασε να το περασεις με αλλους drivers.οταν το κουμπωνεις πανω πως σου εμφανιζεται στην διαχειρηση συσκεων?αν ειναι με ερωτηματικο ξαναπερνα το απο την διαχειριση συσκευων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...