padelskoul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 εχω προσφατα κανει format στον hp laptop μου.Αφου το έκανα έβαλα το cd εγκαταστασης για να εγκαταστησω την adsl συνδεση μου.ακολουθω κανονικα τις οδηγιες αλλα αφου τελειώσει το install δεν μου αναγνωριζει το modem δεν μου βγαζει το τριγωνακι της συνδεσης στη γραμμη εργασιων και μου εμφανιζει ένα μηνυμα που γραφει usb disconnected.τι πρεπει να κανω?
Black Demis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασες άλλη θύρα usb και κάτι άλλο ανάβει καθόλου κανένα λαμπάκι επάνω του?
padelskoul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 δοκιμασα ολες τις θυρες usb και ωαι αναβουν και τα δυο λαμπακια
Black Demis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μπορει και να έχει πάθει κάτι το modem δοκίμασε το σε άλλο pc
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 πηγαινε στην διαχειριση συσκευων.ισως να μην εχεις περασει ολες τις 8υρες usb και να φενονται ακομα χωρις drivers.επισης εννοειτε service pack 2
padelskoul Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 στον υπολογιστη του αδερφου μου μια χαρα λειτουργει...αμα το παω αωριο σε κανενα γερμανο θα χερουν αραγε τι παιζει?
Black Demis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 στον υπολογιστη του αδερφου μου μια χαρα λειτουργει...αμα το παω αωριο σε κανενα γερμανο θα χερουν αραγε τι παιζει? Πιο Germano ρε εσύ τη θα σου πουν εκεί αφού λες ότι σε άλλο pc λειτουργεί... Μπορεί να είναι αυτό που λέει ο poulinos δες τι γίνεται μπορεί καμιά στραβή με τα usb drivers να έγινε α ναι κάτι ακόμα τα usb stik δουλεύουν???
padelskoul Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 και ο εξωτερικος σκληρος αλλα και τα φλασακια ολα δουλευουν σε ολες τις θυρες του pc
Black Demis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 και ο εξωτερικος σκληρος αλλα και τα φλασακια ολα δουλευουν σε ολες τις θυρες του pc Οχ κάτι παράξενο γίνεται
Black Demis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 σε ποιον λες να απευθινθω? Θα σου έλεγα να ξανακάνεις το Format και να περάσεις τα Windows xp sp2
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 δοκιμασε να το περασεις με αλλους drivers.οταν το κουμπωνεις πανω πως σου εμφανιζεται στην διαχειρηση συσκεων?αν ειναι με ερωτηματικο ξαναπερνα το απο την διαχειριση συσκευων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.