Προς το περιεχόμενο

Αξίζει sli?

παναγιώτης_καζε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε επιδοσεις η 8800gtx ειναι αναμεσα σε 8800gts 512 και 8800gt με ποιο κοντα να ειναι στη ν πρωτη

αρα με τα λεφτα οταν φυγει και κατι παραπανω παιρνεις την 9800gts αλλα η 8800gtx αν και 14 μηνων παραμενει μια εξαιρετικη καρτα,

δεν πιστευω να φταιει καποιο high-tech fps game που ψαχνεσαι για sli:devil:

Δημοσ.

Κρατάς την 8800GTX σου μέχρι να βγουν οι νέες κάρτες,μόλις βγουν την πουλάς κανα 300άρι ~ 250άρι και χώνεις και άλλα 400 και παίρνεις την επόμενη high end GPU. :-)

Δημοσ.
σε επιδοσεις η 8800gtx ειναι αναμεσα σε 8800gts 512 και 8800gt με ποιο κοντα να ειναι στη ν πρωτη

Μην τα λες τοσο αποτομα αυτα. Αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Η gtx πρωτη, παιζει σε ολες τις αναλυσεις για πλακα ενω οι αλλες μενουν στον δρομο. Πρωτα μενει η GT και μετα η GTS.

Δημοσ.

σε 1280χ1024 η gts ειναι καλυτερη

σε 1650χ1080 οι καρτες ειναι στο νημα αλλα το οverclocking κανει τη διαφορα υπερ της gts

για το 4% που ειναι σε 1920x1200 και πανω,η gtx ειναι καλυτερη

Δημοσ.

Ολα καλά τα λέτε παιδιά αλλα το θέμα είναι οτι δεν την αγωράζει κανείς:cry:

γιαυτο και σκεύτηκα για αλη μία να βάλω!!!:whistle:

θα ήθελα να μου πείτε αν πρέπει να έχω sli ready τις ram και το

tagan 800w dual engine αν φτάνει και για τις δύο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Ολα καλά τα λέτε παιδιά αλλα το θέμα είναι οτι δεν την αγωράζει κανείς:cry:

θα ήθελα να μου πείτε αν πρέπει να έχω sli ready τις ram και το

tagan 800w dual engine αν φτάνει και για τις δύο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε πρέπει να έχει και μια λογική τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει σε σύγκριση με τις 8800 GT/GTS 512mb συν το γεγονός ότι είναι μεταχειρισμένη :-)

όχι δεν χρειάζονται sli ready ram...το psu σου φτάνει και περισσεύει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...