Προς το περιεχόμενο

ADSL2+ Router


ntsingos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Μολις εβαλα την 24Mbit του ΟΤΕ και πηρα δωρο ενα router adsl2+ BaudTec - TW263R4-A0.Το εψαξα αρκετα αλλα δεν με ικανοποιει οσον αφορα το Firewall του to wireless του και ισως και τις επιδοσεις του θα το κοιταξω αυτο.Βασικα εχει και πολυ πλοκο menu.Θα ηθελα να προτεινετε καποιο καλο dsl2+ router (pstn γραμμη ) για να κανω καλυτερη δουλεια..Εχω κοιταξει αρκετες εταιριες και θελοντας να παρω ενα της Cisco αλλα δυστυχως οι τιμουλες που παιζοθν για τα cisco δεν τσιμπανε αλλα δαγκωνουν!!

Πιστευω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο το router αυτο που δινουνε απο καθε αποψη δεν ξοδευονται κι ολας για να ειμαστε υπερκαλυμμενοι εμεις. Επισης αν εχετε δοκιμασει καποιο που μπορω να το βρω σε Plaisio/E-shop που μου ειναι και ευκολο να παρω θα το εκτιμουσα πολυ.

 

Ευχαριστω πολυ,ολες οι αποψεις δεκτες και μην τσακωθειτε υποστηριζοντας ενας την μια εταιρια και αλλος την αλλη γιατι οπως και να το κανουμε τσακωνομαστε για τις εταιριες και αυτες ποτε για μας!;)

Δημοσ.

Πάρε αυτό! Ενα από τα καλύτερα router που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και σε πολύ καλή τιμή!

Δημοσ.

Οντως πολύ καλό αλλά προσωπικά εγώ προτιμώ τα ενσύρματα. Το usr9107 θα σου πρότεινα εγώ αν θέλεις ενσύρματο

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έλεγα με σειρά προτεραιότητας :

 

1) SpeedTouch 585 v6 [Το ποιό σταθερό, ιδανικό για "δύσκολες" γραμμες,εύκολο μενού]

2) Linksys Wag200 [Συνολικά το ποιό ολοκληρωμένο,δυνατό σήμα WiFi]

3) Usr 9107 [value for money,απλό μενού,ενσύρματο]

 

Πάντως όποιο και από τα τρία διαλέξεις θα μείνεις ευχαριστημένος.

Δημοσ.

τα cisco ειναι πολυ ακριβα και αν δεν σκοπευθεις να το χρησιμοποιεισεις για αυτα που εχει δνε λεει.

β.εγω 8α επερνα η vigor 2800 που εχει πολλα να δεις πανω η zyxel 660hw .μετα λινκσυς η speedtouch αν και εχει δισκολο μενου το δευτερο.

Δημοσ.

Καταρχην thanks για τις απαντησεις!Το zyxel το χρησιμοποιησε ξαδερφος μου και τρωει κολληματα!Βασικα οικιακη χρηση θελω αλλα με καλες επιδοσεις,θεμα χρηματον προσωρινα δεν υπαρχει(στο μελλον αν συνεχισω ετσι σιγουρα θα εχω και μεγαλο! ).Τα US Robotics που λετε τα εχετε δοκιμασει?Γιατι απο παλια ειδικευοταν αυτη η εταιρα στο Internet και λογικα θα εχει καποια πειρα

Δημοσ.

τι να σου πω .zyxel εχω δει απειροελαχιστα ατομα να εχουν κανει παραπονα η να εχουν πει οτι εχουν καποιο προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...