Giorgosd.s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας, έχω ένα laptop με σκληρό δίσκο S-ATA και θέλω να του βάλω τα windows xp (αυτή τη στιγμή έχω Vista). Ο σκλήρός μου είναι Hitachi και έχω τα windows xp professional sp2 ελληνικά. Το πρόβλημμα μου είναι ότι τα xp δεν αναγνωρίζουν τον δίσκο μου και η Hitachi δεν μου δείνει τους drivers για το σκληρό. Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πού θα βρώ τους drivers ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προταίρων
washcloud Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Τί εννοείς "η Hitachi δεν σου δίνει τον driver για το σκληρό" ;Επικοινώνησες με κάποιον (πού; )και σου είπε ξερά "όχι" ; (;!) Τέλος πάντων,φαντάζομαι ότι αν πας στο site της Hitachi και ψάξεις το μοντέλο του laptop,θα βρεις τους σχετικούς drivers για το μηχάνημα αυτό...
Giorgosd.s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Τί εννοείς "η Hitachi δεν σου δίνει τον driver για το σκληρό" ;Επικοινώνησες με κάποιον (πού; )και σου είπε ξερά "όχι" ; (;!)Τέλος πάντων,φαντάζομαι ότι αν πας στο site της Hitachi και ψάξεις το μοντέλο του laptop,θα βρεις τους σχετικούς drivers για το μηχάνημα αυτό... Λοιπόν, δεν πήρα κανενα τηλεφωνο αλλα έψαξα στο site της Hitachi και λέει τα παρακάτω http://www.hitachigst.com/hdd/support/drivers.htm Επίσης έψαξα στο support και δεν βρήκα Ελληνική αντιπροσοπεία ούτε κάποιο τηλέφωνο
johnpap Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δεν χρειάζεσαι drivers για τον σκληρό σου δίσκο αλλά για τον sata controller Αν δεν έκανες απεγκατάσταση (βλεπε format! που μάλλον δεν έκανες) μπες στον device manager, δες το μοντέλο του sata controller, μπες στο internet κατέβασε τους drivers και μετά αν δεν ξέρεις τι κάνεις... καλή τύχη!!! Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα που λέγεται nlite για να ενσωματώσεις τους drivers του controller σου στο cd εγκατάστασης των windows που έχεις για να μπορέσεις να "δεις" τον σκληρό σου δίσκο κατά την εγκατάσταση
Bspus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αν τους βαλεις σε δισκετα η flash γλυτωνεις την ενσωματωση στα windows. Μια φορα ειχα φτιαξει ενα cd με sata controllers intel και δουλευε παντου. Βεβαια εσυ εχεις καινουριο laptop οποτε μπορει να μην ισχυει για το δικο σου. Παντος σε laptop εχω δει και την επιλογη απο το BIOS να γυρνας τον controller σε IDE mode για συμβατοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.