alt10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα εκανα συνδεση στην hol για νεα συνδεση και μου εδωσαν ενα μοντεμ το net faster iad περιμενα και εγω το fritz box και μου εφεραν αυτο το πραγμα ειναι καλο ? κατ αρχην στο ενχειριδιο δεν λεει σχεδον τιποτα πχ πως να μεταφερω μια γραμμη απο fon1 σε fon2 και να κανω εσωτερικη κληση μεταξη τους ???? σας παρακαλω βοηθηστε με . ευχαριστω!!!!
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 για την κληση να σου πουμε η γενικα για αυτο?παλι δανεικο το δινουν και αυτο?
alt10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 να μου πειτε γενικα για αυτο πχ οπως στο fritrz πατας **1 και καλει το fom1 εδω δεν το κανει ποιος ειναι ο κοδικος
Swimmer21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 παιδια κ εγω θελω βοηθεια σε αυτο!!! επισης μολις το συνδεσα με τις τηλεφωνικες γραμμες τα τηλεφωνα στο πανω οροφο ειναι νεκρα.... γιατι? εχει κανεις καμια ιδεα?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 αν εννοεις τα voip τηλεφωνα πρεπει ολα τα τηλεφωνα να ξεκινανε πανω απο τον ρουτερ οποτε 8α πρεπει να κανεις πατεντα με τα καλωδια του σπιτου ωστε η γραμμη να χεκιναει απο τον ρουτερ και μετα να πηγαινει στο υπολοιπο σπιτι.RJ11 kalodio apo router se prizaki.
nvianitakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Αγαπητοί φίλοι, θέλω μια βοήθεια. Πως μπορώ να στήσω το remote management στο Netfaster που έστειλε η HOL? Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.