Προς το περιεχόμενο

Λογοκρισια

darian227

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι το τελευταιο θεμα που φτιαχνω στο site αυτο.Θα παραμεινω στο site μονο και μονο για να το παρακολουθησω, αν και πιστευω οτι γρηγορα θα διαγραφει κι αυτο. Περι λογοκρισιας λοιπον ο λογος. Ειναι γεγονος οτι ζουμε σε μια κοινωνια οπου κυριαρχουν οι ιδεες οι οποιες επιβαλονται (καποιες φορες παρατραβηγμενες η ακομη και αρρωστες) απο καποιους για ορισμενα συμφεροντα.Οτιδηποτε το διαφορετικο κατακρινεται και κατηγορειται.Η λογοκρισια λοιπον στη σημερινη κοινωνια εχει γινει πολυ προκλητικη και μ' αηδιαζει.Οιπροσωπικες αποψεις τεινουν να εξαφανιστουν και οι ανθρωποι προβατοποιουνται.Ακομα και μεσα στο site αυτο το οποιο ειχα παρει με καλο ματι την αρχη η λογοκρισια εχει πολυ τα πανω της.Εφτιαξα ενα θεμα για συζητηση περι στρατου που εκφραζω προσωπικες αποψεις το οποιο διαγραφτηκε.Ενα αλλο θεμα που εδινα το λινκ για e-books που μπορειτε να κατεβασετε (οχι πειρατικα,νομιμοτατα,πολυ καλο και χρησιμο Link για τους φιλους του βιβλιου) κι αυτο διαγραφτηκε.Admins απλα δεν κανετε σωστα τη δουλεια σας,κι αν διαφωνειτε απαντηστε σ' αυτο το μηνυμα κι οχι να το σβησετε.

Δημοσ.

Μάλλον διαγράφηκε λόγω ποικιλίας και όχι λόγω λογοκρισίας. Φαντάσου ο καθένας να άνοιγε ένα νήμα για τον Ολυμπιακό....

Αφού είμαι εδώ τόσα χρόνια εγώ που δεν είμαι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας του κόσμου, μάλλον αυτά που τους κατηγορείς δεν ισχύουν. Έχουν κάνει κι αυτοί λάθη όπως όλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Δημοσ.

@darian227 είναι προνόμιό σου να γράφεις εδώ, οχι δικαίωμα. αν έκανες κάποιο thread και αυτό ξέφυγε τότε λογικό να κλείσει επειδή έχασε τον σκοπό του. ο server γεμίζει και εμείς τον γεμίζουμε τζάπα, σκέψου λίγο και την "άλλη" πλευρά...

Δημοσ.

Δεν ξερω φιλε μου.Ισως εγω ειμαι λαθος.Δεν ειμαστε αλαθητοι στα σιγουρα, αλλα ειναι οπως τα βλεπω απο τη δικη μου σκοπια.Γι αυτο ανοιγω κι ενα θεμα για να ακουστουν ολες οι αποψεις κι ο καθε ενας κραταει οτι θελει για ον εαυτο του.Δεν μπορει να μαι κυριλε και να σβηνουν οτι γουσταρουν στο ετσι!Μου 'χουν σπασει τα νευρα, ειλικρινα.Κριμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέμα για το στρατό υπάρχει, με έκταση αρκετών σελίδων. Άρα, εχεί μάλλον τίθεται θέμα redundancy και όχι λογοκρισίας.

Για τα e-books δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε, το θέμα δεν το είδα καν. Όμως, αυτά λύνονται καλύτερα με ένα μήνυμα στον υπεύθυνο συντονιστή ή σε κάποιο sm ή και τον admin.

Δημοσ.

Αυτο θα μου αρκουσε.Οχι το αυθαιρετο σβησιμο ενος μηνυματος που εγω κανω δυο ωρες για να κατσω να το γραψω.Δεν εχω πειστει βεβαια οτι δεν στηριζεται στη λογοκρισια το σβησιμο καποιων μηνυματων.

Δημοσ.
Ειναι το τελευταιο θεμα που φτιαχνω στο site αυτο.Θα παραμεινω στο site μονο και μονο για να το παρακολουθησω, αν και πιστευω οτι γρηγορα θα διαγραφει κι αυτο. Περι λογοκρισιας λοιπον ο λογος. Ειναι γεγονος οτι ζουμε σε μια κοινωνια οπου κυριαρχουν οι ιδεες οι οποιες επιβαλονται (καποιες φορες παρατραβηγμενες η ακομη και αρρωστες) απο καποιους για ορισμενα συμφεροντα.Οτιδηποτε το διαφορετικο κατακρινεται και κατηγορειται.Η λογοκρισια λοιπον στη σημερινη κοινωνια εχει γινει πολυ προκλητικη και μ' αηδιαζει.Οιπροσωπικες αποψεις τεινουν να εξαφανιστουν και οι ανθρωποι προβατοποιουνται.Ακομα και μεσα στο site αυτο το οποιο ειχα παρει με καλο ματι την αρχη η λογοκρισια εχει πολυ τα πανω της.Εφτιαξα ενα θεμα για συζητηση περι στρατου που εκφραζω προσωπικες αποψεις το οποιο διαγραφτηκε.Ενα αλλο θεμα που εδινα το λινκ για e-books που μπορειτε να κατεβασετε (οχι πειρατικα,νομιμοτατα,πολυ καλο και χρησιμο Link για τους φιλους του βιβλιου) κι αυτο διαγραφτηκε.Admins απλα δεν κανετε σωστα τη δουλεια σας,κι αν διαφωνειτε απαντηστε σ' αυτο το μηνυμα κι οχι να το σβησετε.

Ποιος ο λόγος να το κάνεις αφού υπάρχει π.χ. αυτό ????

Πραγματικά το πρόβλημα είναι δικό μας που βαριόμαστε να ψάξουμε...

Δημοσ.
Θέμα για το στρατό υπάρχει, με έκταση αρκετών σελίδων. Άρα, εχεί μάλλον τίθεται θέμα redundancy και όχι λογοκρισίας.

Για τα e-books δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε, το θέμα δεν το είδα καν. Όμως, αυτά λύνονται καλύτερα με ένα μήνυμα στον υπεύθυνο συντονιστή ή σε κάποιο sm ή και τον admin.

Κοιτα εχω ηδη στειλει μηνυμα για να μπορεσω να μπω στην ομαδα η δεν ξερω τι, και να βοηθησω το site γιατι ειδα πραγματικα μια πολυ καλη δουλεια, αλλα απαντηση ποτε δεν πηρα.

Δημοσ.
Ποιος ο λόγος να το κάνεις αφού υπάρχει π.χ. αυτό ????

Πραγματικά το πρόβλημα είναι δικό μας που βαριόμαστε να ψάξουμε...

Ηταν καποιες αποψεις που σιγουρα δε χωρουν σε αλλο θεμα ;)

Δημοσ.

1. Θέμα σχετικά με τον στρατό υπάρχει. Εκεί έπρεπε να γράψεις το μήνυμά σου.

2. Ακόμα και αν το έγραφες εκεί, και πάλι θα σβηνόταν. Γιατί (κάτι που ξέχασες να αναφέρεις :-) ) η βασική ερώτησή σου ήταν το πως θα καταφέρεις να βγεις Ι5 ενώ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν καμμία θέση στο "τεχνολογικό" insomnia, ακόμα και στο μπλα μπλα. Άσε που μου θυμίζει κάποια μηνύματα που λένε "θέλω να κάψω την κάρτα γραφικών μου για να την επιστρέψω στο μαγαζί". Όλα αυτά σβήνονται.

3. Όσο αφορά τα e-books, αν δεν είναι παράνομα θα μπορούσες πολύ απλά να στείλεις ένα pm στον αρμόδιο moderator και να του το εξηγήσεις.

Δημοσ.
1. Θέμα σχετικά με τον στρατό υπάρχει. Εκεί έπρεπε να γράψεις το μήνυμά σου.

2. Ακόμα και αν το έγραφες εκεί, και πάλι θα σβηνόταν. Γιατί (κάτι που ξέχασες να αναφέρεις :-) ) η βασική ερώτησή σου ήταν το πως θα καταφέρεις να βγεις Ι5 ενώ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν καμμία θέση στο "τεχνολογικό" insomnia, ακόμα και στο μπλα μπλα. Άσε που μου θυμίζει κάποια μηνύματα που λένε "θέλω να κάψω την κάρτα γραφικών μου για να την επιστρέψω στο μαγαζί". Όλα αυτά σβήνονται.

3. Όσο αφορά τα e-books, αν δεν είναι παράνομα θα μπορούσες πολύ απλά να στείλεις ένα pm στον αρμόδιο moderator και να του το εξηγήσεις.

1) Φίλε Edge εφόσον υπάρχει νήμα περί στρατού απλώς ίσως θα έπρεπε να γίνει split το μήνυμά της εκεί και όχι να σβηστεί εντελώς. Κανένας δεν έχει χρόνο για πέταμα.

2) Αυτή η πιπίλα με το "τεχνολογικό" μπλα-μπλα κρατάει χρόνια και κάποτε πρέπει να σταματήσει. Καταλαβαίνω την ανάγκη να μην υπάρχουν νήματα περί πολιτικής ή θρησκείας, αλλά εφόσον οι ίδιοι οι moderators ανοίγουν τέτοια νήματα (π.χ Βυζάντιο) και εφόσον τακτικά ο κάθε κακομοίρης ψάχνει εδώ -παρανόμως- πως θα παραδώσει την πτυχιακή του εργασία χωρίς κόπο, είναι μάλλον κακό να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δημοσ.

Και εν πάσει περιπτώσει βαρεθήκαμε να μιλάμε για καλώδια. Τούτος ο χώρος αυτό εξυπηρετεί.

Δημοσ.

Δε συμφωνώ. Δεν έχει καμμία θέση στο forum (και πιο συγκεκριμένα στο μπλα-μπλα) συζήτηση για τρόπους να βγεις Ι5. Ούτε θέση έχουν μηνύματα αναζήτησης έτοιμων εργασιών (είτε πτυχιακές είτε όχι), άλλο αν κάποιες έχουν ξεφύγει. Στο forum του προγραμματισμού πάρα μα πάρα πολλές φορές κλειδώνονται και διαγράφονται τέτοια μηνύματα.

Δημοσ.
Και εν πάσει περιπτώσει βαρεθήκαμε να μιλάμε για καλώδια. Τούτος ο χώρος αυτό εξυπηρετεί.

Έχεις λάθος εικόνα για το τι εξυπηρετεί το μπλα-μπλα αν πιστεύεις ότι η συζήτηση για το πως θα βγεις Ι5 είναι μέσα σε αυτά. Και πρόσεξε, η συζήτηση για γενικά θέματα στρατού όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά και κατά καιρούς είναι αρκετά ενεργή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...