santinistas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα σε ολους,ηθελα να ρωτησω πως μπορω απο το δευτερο pc που εχω στο σπιτι και παιρνει ασυρματα απο το Baudtec να κανω Disconnect & connect μεσα απο την σελιδα του ρουτερ για να μην τρεχω συνεχεια και το ανοιγωκλεινω οταν θελω να κατεβασω 4-5 αρχεια.Εψαξα στο 192.κλπ αλλα δεν καταφερα να το βρω.Οποιος μπορει ας μου πει σε ποιο σημειο της σελιδας βρισκεται...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ArisG88 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον στη διευθυνση 192.168.1.1 μπαινεις με username admin και pass 1234. Πας Maintenance --> SysRestart --> Restart
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 με αυτο κανει ρεσταρτ ολο το ρουτερ.λογικα καπου 8α εχει απλα να ριξει το ppp.σε πολλα ρουτερς υπαρχει.σε αυτο δεν ξερω.
santinistas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα,το ρεσταρτ δεν σημενει οτι κλεινει και ξανανοιγει???Εγω να αλλαζει η ip θελω βασικα!!!!
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 santinistas είπε: Καλημερα,το ρεσταρτ δεν σημενει οτι κλεινει και ξανανοιγει???Εγω να αλλαζει η ip θελω βασικα!!!! το ρεσταρτ κλεινει ολο τον ρουτερ και τον ξανανοιγει και λογικα 8α παρεις αλλη ip.ισως καπου μεσα στο μενου να εχει και disconnect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.