xania4ever Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά το pc μου μου χει σπάσει τα νέυρα.ΛΟιπόν το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές πατάω το power και ενώ το pc δουλεύει κανονικά δεν δίνει σήμα στην οθόνη και δεν ακούγεται το μπιπ που κάνει ι οθόνη δηλαδή λέει no signal.¨Αλλαξα προχθές έβαλα καινούργια κάρτα γραφικών και σκληρό αλλά συνεχίζει να το κάνει.Δεν το κάνει πάντα αμα του κάνεις καμια δεκαριά επανεκινήσεισ μπορεί να ανοίξει.Καμιά βοήθεια παιδιά είμαι απελπισμένος plz.
StavrosD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πόσα "beep" κάνει, πόσο διαρκούν και με τι σειρά ακούγονταί; π.χ. 3 σύντομα, 1 μακρύ, κτλ. Ψάξε στο google για beep code, και θα σου βγάλει πίνακες με το τι σημαίνει ο κάθε συνδυασμός.
insomnic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μάλλον το τροφοδοτικό σου φταίει. δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο και δες αν σου βγάζει πρόβλημα.
John-lamia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 πρεπει να ειναι το τροφοδοτικο πεσ μου αναλιτικα το μηχανιμα που εχεις για να βγαλω σιμπερασματα.... μπορει να ειναι κ ram
xania4ever Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 To pc έχει mobo:gigabyte ga-8i915p duo pro p4 3.2 ghz 1 gb ram geforce 8600 gt western digital 500 gb.
xania4ever Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 παλι χαλασε το pc σου???? Είμαι τελείως γκαντέμης είδες?
washcloud Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ναι αλλά σε προηγούμενό σου thread,είχαμε πει τρόπους για να "τσεκάρεις" ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα,ούτως ώστε να μην αγοράζεις συνέχεια hardware,ώσπου να βρεις "τον υπαίτιο"...Τους ακολούθησες....ή απλά πήρες καινούριο δίσκο και GPU ;
speed_fire08 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 φιλε η μητρικη σου εχει το προβλημα. δεν ξερεις τι ειχα τραβηξει απο παρομοια συμπτωματα....
xania4ever Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ναι αλλά σε προηγούμενό σου thread,είχαμε πει τρόπους για να "τσεκάρεις" ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα,ούτως ώστε να μην αγοράζεις συνέχεια hardware,ώσπου να βρεις "τον υπαίτιο"...Τους ακολούθησες....ή απλά πήρες καινούριο δίσκο και GPU ; Τους ακολούθησα δεν έβγαλα άκρη και πήρα καινούργια κάρτα γραφικών και σκληρό αλλά τζίφος.
xania4ever Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 φιλε η μητρικη σου εχει το προβλημα. δεν ξερεις τι ειχα τραβηξει απο παρομοια συμπτωματα.... ΚΑι εγώ έτσι νομίθζω μάλλον αυτή φταίει.Φίλε φαντάζομαι τι έιχες τραβήξει γιατί βλέπω πως με τα΄λαιπωρεί.
i_lpt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Παρε και μια καινουργια μητρικη και ελπιζω να σου παρουσιασει αλλο προβλημα
pc_admin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μητρικη πιστευω κ εγω αλλα καλου να το πηγαινες καπου να το τσεκαρεις Αν εχεις καποιο κομπιουτερα φιλο θα μποροσε να σε βοηθησει στην χειροτερη σε καποιο μαγαζι. Ηδη πηρες πραγματα που δεν χρειαζοσουν να μην κανεις κι αλλα εξοδα αδικα
xania4ever Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Καλά έτσι κι αλλιώς θα παίρνα την κάρτα και τον σκληρό γιατί ο άλλος μου ήταν 80 gb και παίζω games.Ετσι κι αλλιώς θα χρειάζόταν να αλλάξω μητρική στο μέλλον γιατί θα ήθελα μία που να υποστηρίζει ddr2.Είναι πολύ ακριβές οι μητρικές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.