PETROS13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 πως μπορω στο multi-upload να ανεβασω πανω απο 100mb? παω εκει θελοντας να ανεβασω μια ταινια 700mb πχ και την σπαω σε 8 μερη. παω τα βαζω και τα 8 και μου λεει μονο μεχρι 100mb μπορω να ανεβασω. πως γινεται να ανεβασω το 1ο κομματι και μετα μολις τελειωσει να ανεβει μονο του το επομενο και παει λεγοντας? μπορω να χρησιμοποιησω καποιο αλλο προγραμμα ή υπαρχει λυση? βάλε το rapiduploader, αυτό θα βοηθήσει..
leukonas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδιά cryptload είναι η λύση σε όλα....πολύ καλός download manager και όχι μόνο ....κάνει και καφέ...
stefanos_79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εγω παντως χρησιμοποιω το Flashget και για ενα λογο παραπανω επειδη ειναι προτεινομενος απο το Rapidshare
vaso7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μια ερώτηση και από μένα. Θέλω να αγοράσω μια τρίμηνη premium συνδρομή στο rapid. Δεν έχω όμως λογαριασμό στο paypal. Θα πρέπει να φτιαχτεί από την αρχή λογαριασμός στο paypal με το 1,5 ευρώ που κρατείται στην αρχή και τον τετραψήφιο κωδικό που πρέπει να δηλωθεί? Ρωτάω γιατί αν είναι να περιμένω να έρθει ο λογαριασμός να δω τον τετραψήφιο κωδικό σωθήκαμε...
isspro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ναι ετσι οπως τα λες. τι καρτα εχεις? εγω εχω eurobankg και μου ηρθε μεσω e-banking ο κωδικος....
vaso7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εχω την προπληρωμένη της Τράπεζας Αττικής. Attica gift card. Επειδή έχω διαβάσει οτι από το τηλεφωνο δεν το λένε, θα πρεπει να περιμένω την έκδοση του λογαριασμού...
Tace Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 κανενας φιλος και για το προβλημμα μου;;; πας στο rapidshare.com, κανεις premium zone login, μετα στα options και επιλεγεις Direct-downloads.Eτοιμος για multidownloads..
BRAXOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 το εχω κανει αυτο αλλα τπτ. αντι των αρχειων κατεβαζει μονο htm αν μπορεις να μου πεις στο internet download manager πως το κανω γιατι τα εχω παιξει ενα ενα που τα βαζω. εκει με τα αστερακια κατι δεν κανω καλα νομιζω
Tace Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 κοιτα,εγω εχω το rapget v1.35 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος .Οταν ειχα ξεκινησει με το IDM μου εκανε τα ιδια σκηνικα και το αλλαξα με το παραπανω. Παντως ομολογω οτι δεν καταλαβαινω ποια αστερακια λες..
BRAXOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 κανω add batch download και δινω ενα αρχειο με το path του και στο τελος που το αρχειο εχει αριθμηση την σβηνω και βαζω τα αστερακια. αλλα το προβλημμα μου ειναι οτι και με δεξι κλικ και download with idm να κανω αντι για το αρχειο μου κατεβαζει μονο το html. ενω εχω φτιαξει και τον λογαριασμο μεσα στο idm.
isspro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 το ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα δεν θυμαμαι πως το ελυσα (και αν εκανα και τιποτα στην τελικη). κοιταξε στις ρυθμοσεις εκει που αποθηκευονται τα αρχεια να βαλεις ολους τους τυπους να πηγαινουν στο ιδιο μερος. μετα κανε αντιγραφη το λινκ και δοκιμασε "Νεο URL" και πες αν κανει
BRAXOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 τιποτα και αρχιζει και μου την δινει. το προβλημα ειναι οτι κανω add batch download και μου λεει βαλε αστερακια στον αριθμο που εχει το αρχειο και αυξανεται αναλογα το ποσα rar αρχεια αποτελειται το download. ομως ο αριθμος που εχει πριν το αρχειο αλλαζει και αυτος πχ http://rapidshare.com/files/68745835/χχχpart*.rar. το 68745835 αλλαζει και αυτο δεν ξερω τι να κανω... ομως και με δεξι κλικ και download να κανω τα αρχεια μερικα τα βλεπει σαν rar και τα πιο πολλα σαν html... εχω δοοκιμασει και το rapget αλλα δεν δουλευει ουτε εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.