Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 εδώ ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε παιχνίδι στο PC που άφησε εποχή η ειρωνία μας μάρανε ρε llv...
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 εδώ ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε παιχνίδι στο PC που άφησε εποχή η ειρωνία μας μάρανε ρε llv... ολα τα "μεγαλα" παιχνιδια,οι κονσολες τα ειχανε. να ξεκινησουμε με pac man και αταρι? σουπερ μαριο? τι θες να πουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 είδες κάποιον να λέει το αντίθετο? ΟΧΙ τότε τι το λες? όταν λέει όμως κάποιος ότι δεν υπήρχαν παιχνίδια στο PC που άφησαν εποχή τι συμπέρασμα βγάζεις BOUGA?
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 εγω φιλαρακι που δεν εχω ιδεα για πωλησεις και τετοια πραγματα,με αφησε αφωνο ο oracle22. 8.200.000 σε 4 μηνες κυκλοφοριας? απιστευτο φαινετε,τοσο πολυ που σκεφτωμαι να το κατεβασω τωρα,(αν και το halo 1 δεν μου αρεσε,γενικα παιχνιδια με ρομποτ και τετοια). αλλα και εσυ ρε θρες,βαζεις το wow που μεχρι και η κουτση μαρια μπαινει τσαμπα,κανει εναν λογαριασμο δοκιμαστικο για 2 μερες trial,και βαζεις και αυτους μεσα στα 10 εκατ. ?
oracle22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Κάποιος μου φαίνεται ότι "άναψε" κ' βάρεσε Thres(hold)!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 αλλα και εσυ ρε θρες,βαζεις το wow που μεχρι και η κουτση μαρια μπαινει τσαμπα,κανει εναν λογαριασμο δοκιμαστικο για 2 μερες trial,και βαζεις και αυτους μεσα στα 10 εκατ. ? χέστο το WoW ένα παράδειγμα ήταν εκεί κολλήσατε όλοι...(όχι αυτοί δεν μετράνε σύμφωνα με ανακοίνωση της Blizzard) εγω φιλαρακι που δεν εχω ιδεα για πωλησεις και τετοια πραγματα,με αφησε αφωνο ο oracle22. μα το αν άφησε ιστορία ένα game δεν είναι μόνο θέμα πωλήσεων...είναι κυρίως πόσο καλό ήταν το game... τι συμπέρασμα λοιπόν βγάζεις για κάποιον που λέει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει ούτε ένα αξιόλογο game στο pc ώστε να μείνει στην ιστορία? Κάποιος μου φαίνεται ότι "άναψε" κ' βάρεσε Thres(hold)!! Κράτα το για να κολλήσεις κανένα γραμματόσημο! Εντάξει κ.Λυκάνθρωπε?? :lol:
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 offtopik ρε παιδια,αλλα τι βρισκεται στα mmorpg?κουνατε ανθρωπακια σαν κουραδες με το βελακι,και πετατε μπαζουκες,ειναι διασκεδαση αυτη ΥΓ.υποκειμενικη αποψη βεβαια,αλλωστε δεν εκρυψα ποτε οτι δεν μου αρεσουνε. (όχι αυτοί δεν μετράνε σύμφωνα με ανακοίνωση της Blizzard) ασε τι λεει η bizart,να πουλησει θελει,οτι θελει λεει! ολους τους βαζει μεσα. και στο 360 υπαρχουνε γυρω στα 100.000.000 gamerstag.απο 5-6 ο καθενας παντος,ξαναλεω,αν και το 360 το πηρα κυριως για 2Κ8 και gears,οφειλω να ομολογισω οτι αυτο που γινετε με το halo και τις πωλησεις του,δεν το εχω ξαναδει σε παιχνιδι,μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.συμφωνω επισης οτι το παιχνιδι δεν το κανουν οι πωλησεις,η πορεια θα δειξει,αλλα προστοπαρων ειναι μακραν πρωτο στο live.δεν βρισκεις ποτε χοστ να παιξεις! ΥΓ.2 ατομα στειλανε μυνημα στο skype,με μπινελικια! τι πραγματα ειναι αυτα ρε? ξυπνατε,χαβαλες να γινετε,ειναι δυνατον να βριζετε με πμ? εισαστε σοβαροι? το gaming ειναι οπως και το ποδοσφαιρο,θα χαλιωμαστε και θα βριζουμε ο ενας τον αλλο για 5 κολοπαιχνιδα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 έλεος ρε bouga...απάντα στην ερώτηση που έκανα 2 φορές τι συμπέρασμα λοιπόν βγάζεις για κάποιον που λέει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει ούτε ένα αξιόλογο game στο pc ώστε να μείνει στην ιστορία?
xania4ever Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Mpoygas συμφωνώ απολύτως μαζί σου την πάτησα πολύ πρόσφατα πήρα κάρτα γραφικών και έφαγα τάπα.Δεν ξαναδίνω λεφτά για κάρτες είναι σίγουρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παρε και μια λιστα απο Wiki ετσι προχειρη. Ετσι για να δεις τι πουλαει η κατα πολυ μικροτερη PC αγορα.. littlelouievegos εχεις βαλει ολα τα παιχνιδια της ιστοριας του pc gaming:p δεν παει ετσι. Τεσπα,ειναι κατα πολυ μικροτερη η αγορα του pc gaming. κοιτα ενδεικτικα για Αμερικη το 2007. You Spent $9.5 Billion on Games in 2007 PC games are still getting the cold shoulder. 6,6 δις δολαρια για κονσολες 2 δις δολαρια για φορητες 900 εκατομυρια για pc... Και σιγουρα το 2008 θα ειναι πολυ καλυτερο για τις κονσολες.
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 πουλα την,αλλα οχι πανω απο 50 ευρω.τοσο την σκοτωσα και εγω,και καλομαθανε να μου σουλατσαρουνε τωρα με 8800gt θρες,συμφωνω και εγω με τον oracle22.δεν λεω οτι δεν εχει βγαλει και αυτο κορυφαια παιχνιδια,αλλα πιστευω οτι ειναι 1 βημα πισω απο τις κονσολες. (αχ αυτο το σουπερ μαριο).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ε δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό...τι να έλεγες... δεν πειράζει υπάρχουν άλλοι και κρίνουν μόνοι τους (όχι ότι σε νοιάζει βέβαια)
Aruil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αφου επιμενετε ακομα στην αποψη οτι δεν εχουν βγει pc games που να εχουν αφησει εποχη ας παραθεσω μια προχειρη λιστα ετσι για να παρετε μια γευση. Unreal Tournament series Doom & Quake series Warcraft 2 Starcraft Red Alert Civilization Ολα τα adventures της Lucas Arts Baldur's Gate 2 Planescape Torment Fallout 1&2 Carmageddon (ναι κοροιδευετε το οσο αλλα οταν παρουσιασε 3d graphics, physics engine και open ended gameplay, οι consolαδες ακομα αναρωτιοντουσαν τι σημαινουν οι οροι) Diablo 1&2 (βασικα για να ειμαι καλυμενος ας πουμε οτι παιχνιδι εχει βγαλει και ΘΑ βγαλει η Blizzard) Might and Magic 6&7 System Shock 1&2 Deus Ex 1&2 Leisure Suit Larry series Alone in the Dark (οχι το Resident Evil δεν ηταν η αρχη των survival horror) Half-Life 1&2 Heroes of Might and Magic (pick a number) Αυτα ειναι που μου ερχονται ετσι με πολυ προχειρη σκεψη. Ετσι οπως το βλεπω δυο επιλογες εχετε. Η παραδεχεστε οτι υπαρχει μεγαλος αριθμος pc games που εχουν αφησει εποχη, η οτι ειστε console fanboys/consolαδες (διαλεξτε το λιγοτερο προσβλητικο ορο για εσας) που δεν ξερουν αυτα τα παιχνιδια οποτε δεν εχετε λογο σε μια συζητηση για το gaming στο συνολο του. Και οσο αναφορα το Halo ναι ειναι καλο παιχνιδι του XBox αλλα εκει σταματαει το σχολειο, ουτε καν πλησιαζει το επιπεδο των top pc fps games (και οχι δεν συγκαταλεγω το crysis σε αυτα).
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 littlelouievegos εχεις βαλει ολα τα παιχνιδια της ιστοριας του pc gaming:pδεν παει ετσι. Οχι φυσικα αλλα εχω μια πολυ καλη εικονα σιγουρα απο την αγορα αυτη εχωντας ξεκινησει να παιζω απο το 88 πολυ πριν την 3d εποχη. Και φυσικα ολα αυτα τα παιχνιδια τα εχω παιξει.. Τεσπα,ειναι κατα πολυ μικροτερη η αγορα του pc gaming. κοιτα ενδεικτικα για Αμερικη το 2007. You Spent $9.5 Billion on Games in 2007 PC games are still getting the cold shoulder. 6,6 δις δολαρια για κονσολες 2 δις δολαρια για φορητες 900 εκατομυρια για pc... Και σιγουρα το 2008 θα ειναι πολυ καλυτερο για τις κονσολες. Μα φυσικα ειναι μικροτερη που διαφωνησα ; Παντα ηταν μικροτερη σε σχεση με τις κονσολες..So? Αντιθετως μαλιστα οταν αυτα τα τοσο μεγαλα νουμερα προερχονται απο μια τοσο μικρη αναλογικα αγορα,δειχνουν τι μπορει να κανει η αγορα αυτη.. Βρε σεις. Παλι τα ιδια θα γραφω; Τα χω πει 400 φορες μονο σε αυτο το thread.. Ελα παιδια βαρεθηκα και πρεπει να παω και για υπνο νωρις. Αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια. Παιξτε οτι γουσταρετε αλλα ενημερωθειτε καλα για τα τεκτενομενα της PC gaming ιστοριας πριν να προβειτε σε αλλα αστοχα σχολια καποιοι..Την εχετε πεθανει 1000000 φορες απο την εποχη του PS1 και ακομα εδω ειναι ζει και βασιλευει. Αν δεν σας κανει δικαιωμα σας. Αλλα ειλικρινα ας σταματησουν οι ανακριβειες και οι υπερβολες .. Καλη συνεχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.