Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω δεν ειμαι πλουσιοπαιδο αλλα τα σκαω.. Πως ξεφυγα απο την κατηγοριοποιηση σου; Λεφτα σιγουρα χρειαζονται αλλα το κυριοτερο αγαπη για αυτο που κανεις και σωστες επιλογες.

ναι ρε φιλε,και εγω μαζι σου.ειληκρινα χαιρωμαι που κανεις αυτο σου σου αρεσει και που γουσταρεις.αλλα δεν εχουμε ολη αυτη την ανεση να κανουμε αυτο που αγαπαμε,και να σκαμε τοσα λεφτα.(και κυριως πεταμενα λεφτα).

χαιρωμε που εχεις και ps3,και 360,και pc,και μακαρι να εχεις την δυνατοτητα παντα να τα αγοραζεις.αλλα οπως και να το κανεις,το pc gaming ειναι ακριβο σπορ,και σε σχεση αποδοσης-τιμης για την γνωμη της πλειωψηφιας του τοπικ,(περιπου 20/5),δεν αξιζει,γιατι δεν μπορει να κανει καθε 3 και λιγο αναβαθμιση.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να βάλω και τα Warcraft 1,2,3 και τα expansions τους μέσα? :P

αν και δεν χρειάζεται...γιατί οι 10m αυτοί συνδρομητές έχουν αγοράσει 10m WoW + 10m Burning Crusade Expansion=20m :P

εμεις μιλαμε για halo 1-2-3,και εσεις για wow 1,2,3,4,5,6,7,8,9, + 49 expansions,55 extras,και δεν συμαζευετε.

κατσε να βγαλει και το Halo τοσες εκδοσεις και εξτρας,και μιλαμε μετα. για τις πωλησεις που εχει κανει το halo 3 σε κατι μηνες,ειναι ιεροσυλια να λες τετοια πραγματα.(δεν μου αρεσει το halo προσωπικα,απλα βλεπω τι λενε οι πωλησεις).και σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα,κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχει πουλησει τοσο πολυ.

ΥΓ.καλα ρε παιδια,εσεις μιλατε τοση ωρα για γραφικα....

τοσο καλα γραφικα εχουν τα mmorpg και δεν το ξεραμε :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει δει το Eve Online? αμφιβάλω :P

ιεροσυλία? είστε nerds σαν στις αμερικάνικες ταινίες? :P

έλεος ένα game είναι...

Δημοσ.

αν και δεν χρειάζεται...γιατί οι 10m αυτοί συνδρομητές έχουν αγοράσει 10m WoW + 10m Burning Crusade Expansion=20m :P

άστο λέμε...το e-penis μας είναι μεγαλύτερο από το δικό σας :-D

ξαναλέω το όλο θέμα PC VS Κονσόλα βασίζεται σε τι games παίζει ο καθένας...όσο uber και να είναι κάποιο από τα 2 αν δεν του αρέσουν/ενθουσιάζουν τα games που έχει δεν πρόκειται να ασχοληθεί...εκτός αν είναι fanboy

καλα τα 10μυρια accounts δεν λενε και τιποτα

ουτε ποσα ειναι trials ουτε ποσα φαγανε ban, ουτε gold sellers

wow sucks. απορω ρε thresh αφου δεν παιζεις, τι το υποστιριζεις? ναι ειναι επιτυχημένο, αλλα το παιχνιδι ειναι για παιδακια που δεν εχουνε τι να κανουνε και παιζουνε 5-6 ωρες την μερα.

εγω εχο και high end pc & xbox 360, τελευταιο game που επαιξα ηταν cod4 στο pc για 10 λεπτα πριν κατι μερες...

Δημοσ.

άστο λέμε...το e-penis μας είναι μεγαλύτερο από το δικό σας :-D

ξαναλέω το όλο θέμα PC VS Κονσόλα βασίζεται σε τι games παίζει ο καθένας...όσο uber και να είναι κάποιο από τα 2 αν δεν του αρέσουν/ενθουσιάζουν τα games που έχει δεν πρόκειται να ασχοληθεί...εκτός αν είναι fanboy

Λοιπόν "μεγάλε" κ' εξυπνε (ποιος σου είπε ότι έχω βάλει τα αληθινά μου στοιχεία στο προφίλ μου, αυτό δεν το κάνω ούτε στην εφορία!),επειδή εκτός από PC-gamer fan child είσαι και computer geek πήγαινε να παίξεις τα σούπερ γραφικά του WoW (μιας και εσύ πατάς σε αυτό το πλεονέκτημα του PC) και τα λέμε καποια άλλη φορά! Τώρα το να τσακωνόμαστε σαν 13χρονα για το ποιος υπερτερεί και σε τι, είναι καθαρά υποκειμενικό, και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε! Happy Gaming! :-)

Δημοσ.
φιλαρακι μου,αυτα τα 2 παιχνιδια που αναφερεις,και ειδικα το sims,δεν ειχα γενηθει ακομα οταν βγηκανε.δεν μπορεις να συγκρινεις το τοτε με το σημερα.

Ε μα lol!

εαν το τοτε ισχυει ακομα και σημερα, τοτε αναφερεται στα παιχνιδια που αφησαν εποχη όπως είπε καποιος νωρίτερα!ετσι αφηνει ενα παιχνίδι εποχή, οχι οταν έχει μαμω τα γραφικά και σε 6 μήνες το έχουν όλοι ξεχάσει....

Τι να κάνεις τις πωλήσεις σε ενα παιχνίδι ΠΡΙΝ αυτό βγεί? δες το πρώτα και μετά δες αν σου κάνει!αλλιώς, αν σου κάτσει, θα σου αλλάξει τα φώτα!Το Sims παρεπιπτόντως δεν παίζεται μόνο απο μεγάλους για να πείτε οτι είναι μιας γενιάς....παίζεται ακόμα και τώρα απο πιτσιρικια, αρα ΕΙΝΑΙ εν μέρει διαχρονικό....Κάτι όπως είναι ας πούμε το Halo. Και μετά γελάσαμε...και μετά βγήκε το Halo 2. τότε ξεραθήκαμε στα γέλια!Αντε, να πιάσουμε και παιχνίδια εκτός server (ακυρη η τοποθέτηση νωρίτερα αφου το sims δεν είναι μέσω server αλλά κουβέντα να γίνεται)

Age of ...

MS Flight Simulator

Larry (όσα χρόνια θυμάμαι να ασχολούμαι με χ86, αυτο το παιχνίδι κυκλοφορεί....)

Fable

Command and Conquer

Worms

Wing Commander

Legacy of Kain

Για να σου απαντήσω και στο άκυρο της υπόθεσης, σύγκρινε πόσα PC υπήρχαν τοτε στα σπίτια και πόσες κονσόλες υπάρχουν τώρα.Σίγουρα οι κονσόλες ανα 1000 σπίτια είναι περισσότερες απο τα PC που υπήρχαν τότε στα 1000 σπίτια, αλλά οι πωλήσεις καλά κρατουν!

Το πρόβλημα είναι οτι στις πωλήσεις δεν μετράνε και τα "Uncle Ben's", αλλιώς οι αριθμοί στα PC games δεν θα είχαν καμία σχέση. Ας το δούμε ρεαλιστικά, τα torrent sites κλείνουν γιατι έχουν κυρίως ταινίες και παιχνιδια (για κονσόλες (μην γελάτε!)). Οι υπόλοιποι απλά αγοράζουν η πατσάρουν...Τα crack δημιουργούν προβλήματα οπως λέτε, το patchαρισμα κονσόλας είναι Sony η MS approved και πάει μπάλα????

αστο ντε!20 χρόνια παιχνιδάς, εχω τερματίιιισει....

• Super Moderators
Δημοσ.
καλα τα 10μυρια accounts δεν λενε και τιποτα

ουτε ποσα ειναι trials ουτε ποσα φαγανε ban, ουτε gold sellers

wow sucks. απορω ρε thresh αφου δεν παιζεις, τι το υποστιριζεις? ναι ειναι επιτυχημένο, αλλα το παιχνιδι ειναι για παιδακια που δεν εχουνε τι να κανουνε και παιζουνε 5-6 ωρες την μερα.

εγω εχο και high end pc & xbox 360, τελευταιο game που επαιξα ηταν cod4 στο pc για 10 λεπτα πριν κατι μερες...

δεν το υποστηρίζω απλά το έχω σαν παράδειγμα επειδή είπε να πάμε να παίξουμε Warcraft και επειδή χρησιμοποίησε τον πλυθησμό των gamers ως επιχείρημα...

Λοιπόν "μεγάλε" κ' εξυπνε (ποιος σου είπε ότι έχω βάλει τα αληθινά μου στοιχεία στο προφίλ μου, αυτό δεν το κάνω ούτε στην εφορία!),επειδή εκτός από PC-gamer fan child είσαι και computer geek πήγαινε να παίξεις τα σούπερ γραφικά του WoW (μιας και εσύ πατάς σε αυτό το πλεονέκτημα του PC) και τα λέμε καποια άλλη φορά! Τώρα το να τσακωνόμαστε σαν 13χρονα για το ποιος υπερτερεί και σε τι, είναι καθαρά υποκειμενικό, και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε! Happy Gaming! :-)

όταν μου λες εσύ ότι το PC δεν έχει βγάλει παιχνίδια ορόσημα τι περιμένεις να καταλάβω? ότι είσαι άσχετος το λιγότερο...

αχ μου την είπες τώρα...

δεν ξοδεύω άλλο σάλιο,στράφι πάει

(ποιος σου είπε ότι έχω βάλει τα αληθινά μου στοιχεία στο προφίλ μου, αυτό δεν το κάνω ούτε στην εφορία!)

ΑΠΛΑ ROFL...lamest excuse EVER

Δημοσ.
ετσι αφηνει ενα παιχνίδι εποχή, οχι οταν έχει μαμω τα γραφικά και σε 6 μήνες το έχουν όλοι ξεχάσει....

ελεος!!!!

το εχουνε ξεχασει? φιλε 4.000.000 κοσμο την ημερα μαζευει το halo στο live!

:lol::lol::lol:

ψαξτο πρωτα!

Δημοσ.
ναι ρε φιλε,και εγω μαζι σου.ειληκρινα χαιρωμαι που κανεις αυτο σου σου αρεσει και που γουσταρεις.αλλα δεν εχουμε ολη αυτη την ανεση να κανουμε αυτο που αγαπαμε,και να σκαμε τοσα λεφτα.(και κυριως πεταμενα λεφτα).

χαιρωμε που εχεις και ps3,και 360,και pc,και μακαρι να εχεις την δυνατοτητα παντα να τα αγοραζεις.αλλα οπως και να το κανεις,το pc gaming ειναι ακριβο σπορ,και σε σχεση αποδοσης-τιμης για την γνωμη της πλειωψηφιας του τοπικ,(περιπου 20/5),δεν αξιζει,γιατι δεν μπορει να κανει καθε 3 και λιγο αναβαθμιση.

Ειμαι πλεον 32. Δουλευω και τα βγαζω. Και τα επενδυω οπως ειπαμε για το hobby μου,κοβωντας απο αλλα πραγματα.

Και φυσικα το PC gaming ειναι ακριβοτερο "σπορ" απο τις κονσολες. Αυτες οι "μικρολεπτομερειουλες" που σε πολλους περνανε απαρατηρητες στα γραφικα (για να μην μπουμε βραδιατικα σε τεχνικους ορους προσπαθω να μιλαω τελειως μπακαλιστικα), η δυνατοτητα να φτιαχνω το setup μου οπως θελω εγω, παιχνιδια που καλως ή κακως δεν βρισκω σε κονσολες ειναι οι λογοι που ασχολουμαι με το PC gaming περα απο τις αλλες λειτουργιες του.

Ειναι σαν να προσπαθεις να κατηγορησεις ενα audiophile γιατι σκαει τοσα λεφτα για καλυτερο ηχο ενω με ενα home theater κανεις την δουλεια σου.

Ειναι σαν να προσπαθεις να κατηγορησεις ενα τυπο που γουσταρει τα αμαξια και τις μετατροπες γιατι για 10 ιππους παραπανω σκαει λεφτα.

Ειναι σαν να κατηγορεις τον γκομενακια γιατι τα σκαει καθε βραδυ στα μπαρ..

Δεν υπαρχει αποδοση τιμη στο high end αυτο προσπαθω να σου πω μαν.

Και φυσικα ΠΟΤΕ δεν κατηγορησα ουτε μιλησα σε ενα μικρο γιατι δεν τα εχει και κανει οτι μπορει καλυτερο για αυτο που αγαπα. Ξερεις γιατι; Γιατι και εγω υπηρξα πιτσιρικας και ξερω τι θα πει ελλειψη. Δεν μπορεις να εχεις αυτα που αγαπας. Αν ομως τα αγαπας πολυ καποια μερα θα τα αποκτησεις. Και δεν θα προσπαθεις να κατηγορεις ολο τον κοσμο που τα εχει οταν δεν τα εχεις εσυ.

Και αν θες μια φιλικη συμβουλη, ποτε μην ζηλευεις αυτα που εχει ο αλλος. Να μαθεις να ζεις με αυτα που εχεις. Παντα θα υπαρχει το καλυτερο. Και αμα μια ζωη εισαι τσακωμενος με την αληθεια και τον εαυτο σου γιατι δεν εχεις το παραπανω δεν χαιρεσαι ουτε αυτα που εχεις σημερα.

Για αυτο σου λεω. Κανε αυτο που αγαπας. Αλλα μην κατηγορεις και τον αλλο που τα εχει ή δεν τα εχει και κανει αυτο που αγαπα επειδη δεν το εχεις. Χτυπαει ασχημα και βγαζει ασχημη εικονα.

Φιλικα ;)

Δημοσ.
ελεος!!!!

το εχουνε ξεχασει? φιλε 4.000.000 κοσμο την ημερα μαζευει το halo στο live!

:lol::lol::lol:

ψαξτο πρωτα!

Ε τωρα τι θα γίνει, μια λετε οτι αναφέρω παιχνίδια Online, μια αναφέρετε το ίδιο....Και το lineage μαζεύει κόσμο, αλλα όπως είδες σου ανέφερα και άλλους τίτλους που έχουν περάσει η μείνει στην κορυφή.Μετά το Live, τι?Δηλαδή αν δεν έχεις μια μέρα internet πετάς την κονσόλα????

Δημοσ.
σύγκρινε πόσα PC υπήρχαν τοτε στα σπίτια και πόσες κονσόλες υπάρχουν τώρα.Σίγουρα οι κονσόλες ανα 1000 σπίτια είναι περισσότερες απο τα PC που υπήρχαν τότε στα 1000 σπίτια, αλλά οι πωλήσεις καλά κρατουν!

ρε φιλαρακι ελεος δηλαδη με σενα,τι πραγματα ειναι αυτα που λες? μην τρελαθουμε κιολας!

μιλαμε για παιχνιδι φιλε,δεν μιλησαμε για τις 2000 χρησης ενος υπολογιστη,για ιντερνετ προγραματισμο,δεν ξερω και γω τι.εδω περα,αν εκανες τον κοπο να διαβασεις το αρχικο μου ποστ,αναφερωμαστε καθαρα στο θεμα "παιχνιδι".

δεν μπορεις να λες τετοια πραγματα,sorry κιολας.κανεις δεν αμφισβητησε την αξια του υπολογιστη,και το ποσοι εχουνε στα σπιτια τους.

να πα να @@ το παιχνιδι,το pc ειναι το πρωτο για ολους μας,δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

littlelouievegos,δηλαδη να συγκρινω τα wharfedale diamond μου (360),με τα τανοι των 3900 ευρω (pc)?

τετοια θεωρεις οτι ειναι η διαφορα?

φιλαρακι κανεις μεγα λαθος.,πιστευεις οτι ζηλευω εσενα με το pc που εχεις? και ακριβοτερο pc εχω,αλλα δεν το χρησιμοποιω για παιχνιδια.και 8800 εχω,και την ανταλαξα πριν 5 μερες με σκληρο 360,και καρτα ηχου 1100 ευρω εχω,και ηχεια συνολικης αξιας 10.000 σπιτι μου εχω.

θα μου πεις βεβαια,και δεν εχεις να δωσεις 300....

οχι,γιατι τα λεφτα των ηχειων και την καρτας ηχου,θα τα βγαλω το πολυ σε 8 μηνες.τον χρησιμοποιω επαγγελματικα τον υπολογιστη μου.

Δημοσ.
Εχεις απολυτο δικιο. Συγνωμη που σου μιλησα. Τι κανω ωρες ωρες ο μακακας παω να ανοιξω και κουβεντα.. :rolleyes:

Ασε θελω να μεινω νυχτωμενος εγω. Φτανει που τα ξερεις εσυ καλα.. Ε ρε κατι γελια.. :-D

Το PC σου αρέσει ματάκια μου!!!! +Μαγκιά σου! Κάθε άποψη δεκτή! Εγώ δεν προσπαθώ να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη! Απλά υποστηρίζω την αποψή μου, και όσο αφορά τα χρήματα και την εμπάθεια, ασ΄το καλύτερα! Μην ανοίξουμε αυτό το θέμα! +αρκέτα γιατί βαρέθηκα.. Τις ειρωνίες όμως δεν τις μπορώ! Εντάξει κ.Λυκάνθρωπε?? :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Το PC σου αρέσει ματάκια μου!!!! +Μαγκιά σου! Κάθε άποψη δεκτή! Εγώ δεν προσπαθώ να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη! Απλά υποστηρίζω την αποψή μου, και όσο αφορά τα χρήματα και την εμπάθεια, ασ΄το καλύτερα! Μην ανοίξουμε αυτό το θέμα! +αρκέτα γιατί βαρέθηκα.. Τις ειρωνίες όμως δεν τις μπορώ! Εντάξει κ.Λυκάνθρωπε?? :lol::lol::lol:

Για πείτε μας ένα παιχνίδι του PC που άφησε εποχή? Το Carmageddon μήπως? :lol::lol: Ηλεκτρονικό Παιχνίδι = Παιχνιδομηχανή = Κονσόλα

Houston we have a problem. Abort mission.. Abort!! Εκτεθηκαμε.. Eισαι και μεγαλος τρομαρα σου και πιθανοτατα εχεις ζησει την gaming ιστορια απο παλια και λες και τετοια.. Ποιος να σε παρει σοβαρα μετα οσο και αν το θελει;

P.S Κατσε ριξε μια ματια στα ποστς σου να δεις ποσες φορες εχεις ειρωνευεται παλληκαρακι μου και μετα ελα να μου κανεις μαθηματα διαλογου. Αστο για μια αλλη φορα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...