Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oracle22,το call of duty 4,εχει 8,1 εκατ. πωλησεις στο 360. για ποσταρε μας τις αντιστοιχες για pc.

Massively multiplayer online role-playing game – Lineage 2 (14 million customers)[132]

Simulation – The Sims (16 million shipped,[130] 29 million including expansions)[131]

Απο το wikipedia...στα lineage βαλε και τους private servers, ενω στο sims βαλε και οσους έχουν καλό "Θειο"

Όλα τα παιχνιδια που αναφέρουν για το 360 δεν φτάνουν στο σύνολο το Sims,πόσο μάλλον και τα 2 μαζι...

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Top PC sellers by genre

Παρε και μια λιστα απο Wiki ετσι προχειρη. Ετσι για να δεις τι πουλαει η κατα πολυ μικροτερη PC αγορα..Και ποσοι τιτλοι λοιπουν απο εδω μεσα.. Μην με βαλεις να ψαξω και αλλο βραδιατικα γιατι θα εκτεθεις ανεπανορθωτα.

Που σου ξαναλεω.. Η ποιοτητα δεν εχει να κανει με τις πωλησεις παντα. Ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο..

Δημοσ.

το wow ειναι και τοσα χρονια παιχνιδι ετσι? οπως και το stargate και το LineAge.και αυτα μεγαλα παιχνιδια βεβαια.το halo ειναι μηνες.η επιτυχια του ειναι τεραστια.δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο,σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

ωραιες οι κονσολες αλλα τα fps games ειναι ελαφρως γτπ με το gamepad

και εγω ετσι νομιζα.συνηθειο ειναι τελικα.στις αρχες στο cod4 δεν εκανα kill.τωρα εχω 20 μ.ο.

Δημοσ.

live παρακολουθείς το pc μου και γράφεις τα ιδια???? :P

μάθετε πριν κάνετε ποστ να διαβάζετε όλο το site, όχι μόνο όσα σας συμφέρουν...Το Myst ανέφερε 6m, δεν ήταν όμως το μεγαλύτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για πείτε μας ένα παιχνίδι του PC που άφησε εποχή? Το Carmageddon μήπως? :lol::lol: Ηλεκτρονικό Παιχνίδι = Παιχνιδομηχανή = Κονσόλα

το Starcraft σου κάνει "μικρέ"? :P

θες να αρχίσω να γράφω και άλλα? :-D

Δημοσ.
Massively multiplayer online role-playing game – Lineage 2 (14 million customers)[132]

Simulation – The Sims (16 million shipped,[130] 29 million including expansions)[131]

Απο το wikipedia...στα lineage βαλε και τους private servers, ενω στο sims βαλε και οσους έχουν καλό "Θειο"

Όλα τα παιχνιδια που αναφέρουν για το 360 δεν φτάνουν στο σύνολο το Sims,πόσο μάλλον και τα 2 μαζι...

φιλαρακι μου,αυτα τα 2 παιχνιδια που αναφερεις,και ειδικα το sims,δεν ειχα γενηθει ακομα οταν βγηκανε.δεν μπορεις να συγκρινεις το τοτε με το σημερα.

Δημοσ.

Λοιπόν ένα και ένα κάνουν δυο… όποιος είναι πλουσιόπαιδο και μπορεί κάθε τόσο να αναβαθμίζει την κάρτα γραφικών κλπ κλπ ας προτιμήσει το pc.όποιος δεν του περισσεύουν αλλά από την άλλη θέλει να παίζει σε υψηλό επίπεδο τότε μονόδρομος είναι το χβοχ360 έχει παιχνιδαρες και με 300 ευρώ παίζεις ότι σε pc θα θελες 1000 ευρώ τουλάχιστον

Και το λέω εγώ που εχω και xbox360 kai Playstation3 kai wii kai pc με 8800GTX και δεν συμμαζεύετε….

Δημοσ.

Εντάξει η σύγκριση warcraft και haLOL είναι όλα τα λεφτά haha.

Ψάξε τις πωλήσεις από το link που εσύ ο ίδιος παρέθεσες καλύτερα και κοίτα και τις αντίστοιχες των pc games. Όχι ότι οι πωλήσεις λένε κάτι άλλα με την λογική σου....

Bouga αν στις ανταπαντήσεις μου βλέπεις κόμπλεξ αντί για χιούμορ απέναντι σε ορισμένα ανυπόστατα πράγματα που λες (κυρίως για την άλλαγη gpu κάθε τρίμηνο, sorry αλλά κάθε φορά που το βλέπω με πιάνουν τα γέλια :P) τι να πω... Όσον αφορά το Gow, παιχνίδι xbox δεν είναι διότι η ms αγνοεί τον όρο exlusive.

Thresh πάνε προσευχήσου ρε παρέα με την Tyrande στην Elune μπας και δούμε και εμείς κανένα τόσο καταπληκτικό franchise όπως αυτό του Masterchief.

Δημοσ.

ρε παιδια βαζετε στην λιστα σας παιχνιδια που παιζουνε μονο μεσω ιντερνετ,και ανεβασμενα σε servers? ελεος ρε :lol::lol::lol:

και το halo,gears,cod4,και τοσες αλλες παιχνιδαρες του 360,αμα ητανε ανεβασμενα σε servers,100 δις θα παιζανε!!

ε ρε βραδιατικο τι ακουμε!

εδω μας συγκρινετε πωλησεις παιχνιδιων 30ετιας,με πωλησεις παιχνιδιων 1 χρονου!

χεχεχε

Δημοσ.
Kαι εσυ που εισαι μεγαλος ρε Οracle22 μιλας σοβαρα δλδ;

Ζητας να σου αναφερουν ενα τιτλο που να εχει αφησει ιστορια στο PC; Μα μιλας σοβαρα τωρα ή μας γλεντας να ξερουμε τουλαχιστον οταν αστειευεσαι; Οταν λες τετοια για το WoW μαλλον πλακα κανεις δεν μπορει να μιλας σοβαρα..

Αγνοεις βασικα στοιχεια σε μια συζητηση και συγκρινεις μια τεραστια αγοραστικη δυναμη οπως οι κονσολες με την αγορα των PC για παιχνιδια; Αφου ειναι el cheapo λυση για 5 χρονακια ρε μαγκα και περνουν ολοι κονσολες πως να μην πουλησει και περισσοτερο ενας τιτλος απο ενα PC τιτλο; Τα σκεφτεσαι και τα λες;

Ειναι σαν να μου λες τωρα οτι μα καλα οι εκατομμυρια χρηστες του Peugeot 106 του Renault Clio του VW Polo ειναι μαλακες που θεωρουν το αμαξι τους καλυτερο απο μια Mercedes SLK? Αφου πουλαει περισσοτερο αρα ειναι καλυτερο!!

Πως μπορει οι πωλησεις ενος best seller παιχνιδιου μιας κονσολας να χρησιμοποιηθουν για συγκριση με ενα τιτλο για PC?

Η αληθεια ειναι μια και την ειπα και εγω πριν και καποιος αλλος. Το χρημα που δεν υπαρχει ή δεν θελουν καποιοι να δωσουν προκαλει εμπαθεια σε πολλους.

Οταν κανεις κατι απο επιλογη δεν μιλας και οδυρεσαι λεγωντας ασυναρτησιες, εισαι συνδειδητοποιημενος. Οταν το κανεις απο αναγκη να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν το χρειαζεται ειναι εμπαθεια. Ετσι ξερω εγω στο χωριο μου.

Το χωριό σου τότε είναι σε τίποτα κατσάβραχα! Καταρ'χην το παράδειγμα σου είναι έντελώς άκυρο! Αν τώρα θεωρείς τις next gen κονσόλες 106-polo και τα pc Mercedes είσαι βαθιά νυχτωμένος! Τους λόγους της "αποτυχίας" του ΧΒΟΧ 1 σε σχέση με την επιτυχία του playstation 2 την ξέρεις? Αφου το XBOX είχε καλύτερη τιμή και καλύτερα γραφικά!!!!

Δημοσ.
Λοιπόν ένα και ένα κάνουν δυο… όποιος είναι πλουσιόπαιδο και μπορεί κάθε τόσο να αναβαθμίζει την κάρτα γραφικών κλπ κλπ ας προτιμήσει το pc.όποιος δεν του περισσεύουν αλλά από την άλλη θέλει να παίζει σε υψηλό επίπεδο τότε μονόδρομος είναι το χβοχ360 έχει παιχνιδαρες και με 300 ευρώ παίζεις ότι σε pc θα θελες 1000 ευρώ τουλάχιστον

Και το λέω εγώ που εχω και xbox360 kai Playstation3 kai wii kai pc με 8800GTX και δεν συμμαζεύετε….

Εγω δεν ειμαι πλουσιοπαιδο αλλα τα σκαω.. Πως ξεφυγα απο την κατηγοριοποιηση σου; Λεφτα σιγουρα χρειαζονται αλλα το κυριοτερο αγαπη για αυτο που κανεις και σωστες επιλογες. Kαι δεν ειμαι παιδι!!

Καποιος που δεν ξερει μονο και μονο απο κομπλεξ αν ειχε λεφτα θα εσκαγε 4000 ευρω για PC μονο και μονο για να την λεει στους αλλους. Αυτος ειναι κομπλεξικος.

Καποιος που εξυπνα θα αναβαθμιζει το PC του ετσι ωστε παντα να ειναι μεσα στα κολπα δεν χρειαζεται ουτε το 1/4 αυτων των χρηματων και να κανει την ιδια περιπου δουλεια..

Δημοσ.
Το χωριό σου τότε είναι σε τίποτα κατσάβραχα! Καταρ'χην το παράδειγμα σου είναι έντελώς άκυρο! Αν τώρα θεωρείς τις next gen κονσόλες 106-polo και τα pc Mercedes είσαι βαθιά νυχτωμένος! Τους λόγους της "αποτυχίας" του ΧΒΟΧ 1 σε σχέση με την επιτυχία του playstation 2 την ξέρεις? Αφου το XBOX είχε καλύτερη τιμή και καλύτερα γραφικά!!!!

Εχεις απολυτο δικιο. Συγνωμη που σου μιλησα. Τι κανω ωρες ωρες ο μακακας παω να ανοιξω και κουβεντα.. :rolleyes:

Ασε θελω να μεινω νυχτωμενος εγω. Φτανει που τα ξερεις εσυ καλα.. Ε ρε κατι γελια.. :-D

Δημοσ.
σου ρίχνω 2 χρόνια "μικρέ"...άστο λοιπόν...

δεν μιλάω περιφρονητικά για το game, fanboy...μιλάω για τις συνθήκες στις οποίες τρέχει...κανέις δεν είπε ότι το Halo 3 δεν είναι παιχνιδάρα...

10m active συνδρομητές το WoW(χωρίς να μετράμε τους inactive και αυτούς που το παράτησαν τελείως)>8m το Halo 3 αν το πας πληθυσμιακά...

WoW launch date Nov.2004 10 million until now?

Halo 2 launch date Nov.2004 + Halo 3 =16 million!

Αντέ γεια τότε! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

να βάλω και τα Warcraft 1,2,3 και τα expansions τους μέσα? :P

αν και δεν χρειάζεται...γιατί οι 10m αυτοί συνδρομητές έχουν αγοράσει 10m WoW + 10m Burning Crusade Expansion=20m :P

άστο λέμε...το e-penis μας είναι μεγαλύτερο από το δικό σας :-D

ξαναλέω το όλο θέμα PC VS Κονσόλα βασίζεται σε τι games παίζει ο καθένας...όσο uber και να είναι κάποιο από τα 2 αν δεν του αρέσουν/ενθουσιάζουν τα games που έχει δεν πρόκειται να ασχοληθεί...εκτός αν είναι fanboy

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...