Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αρα και εσυ τρως το ιδιο φαγητο καθε μερα,ετσι? δεν πιστευω με 4 χρονια pc,να εχεις καλυτερα γραφικα απο αυτα που ειχες το 2004? ετσι δεν ειναι?

Nope! Ο Η/Υ έχει και κάποια διάρκεια ζωής εξαρτώμενη απο το πόσο "δυνατός" είναι την ημέρα της αγοράς. Οπότε ανάλογα με το βαλάντιο, μπορείς να παίξεις με τέρμα γραφικά παιχνίδια και επόμενων ετών.

Έτσι κι αλλιώς, ένα παιχνίδι "μέτριων" γραφικών, πάλι καλύτερο απο κονσόλα θα είναι :P

Δημοσ.
Λατρευα και παντα θα λατρευω τα pc!

Ομως μετα απο αρκετα χρονια καταλαβα οτι για αυτους που θελουν να απολαμβανουν και τα καινουρια games χωρις να βλεπουν την τσεπη τους να αδειαζει λογω των συνεχων αναβαθμισεων στα pc τους, επιλεγω κονσολα για gaming και home entertainment γενικοτερα.

Προτιμω να δινω 350-400 ευρω καθε 4-5 χρονια για καινουρια κονσολα παρα να θελω τα ιδια χρηματα για αναβαθμιση καθε 2 χρονια ή και περισσοτερα αν ειναι για αγορα νεου pc καθε 3-4 χρονια!

Τονιζω οτι παντα μιλαμε για gaming και οχι για ολα τα αλλα πραγματα που μπορει καλιστα να κανει και ενα pc 4ετιας!

Γενικα απο φανατικος pcακιας εγινα pcακιας με αιμα κονσολακια....λογω των games τα οποια απολαμβανω και μαλιστα θεωρω και τεχνη για τον 21 αιωνα! (με μετρο παντα)

ΥΓ.Να σημειωσω πως εννοειται οτι ειμαι λατρης των Mods και hacks στις κονσολες που κατεχω ---- μαλλον συνηθεια απο τα pc :)

Μπορείς ,κάλιστα, να απολαύσεις ένα καινούργιο game με ανάλυση 800χ600 και off το antialising, χωρίς να τραυματίσεις την τσέπη σου... Ούτως η αλλος τα γραφικά δεν αποτέλεσαν και δεν αποτελούν την "καρδια της απόλαυσης" ενός τίτλου...

Δημοσ.
να αρχίσουμε να δίνουμε και εμείς Red Ring of Death videos? :P

δειξε!

μονο που αυτο για 3 χρονια εισαι καλυμενος,και δεν χρειαζεσε αναβαθμιση! αν κανω λαθος,διορθωσε με!

ΥΓ.θες να δουμε ποιος θα βρει ποιο πολλα βιντεακια?

Μπορείς ,επίσης, να απολαύσεις ένα καινούργιο game με ανάλυση 800χ600 και off το antialising, χωρίς να τραυματίσεις την τσέπη σου... Ούτως η αλλος τα γραφικά δεν αποτέλεσαν και δεν αποτελούν την "καρδια της απόλαυσης" ενός τίτλου...

σωστος ο φιλος!

Δημοσ.
Nope! Ο Η/Υ έχει και κάποια διάρκεια ζωής εξαρτώμενη απο το πόσο "δυνατός" είναι την ημέρα της αγοράς. Οπότε ανάλογα με το βαλάντιο, μπορείς να παίξεις με τέρμα γραφικά παιχνίδια και επόμενων ετών.

Έτσι κι αλλιώς, ένα παιχνίδι "μέτριων" γραφικών, πάλι καλύτερο απο κονσόλα θα είναι :P

αυτό εξαρτάται με τη διάρκεια ζωής της κονσόλας.

• Super Moderators
Δημοσ.
δειξε!

μονο που αυτο για 3 χρονια εισαι καλυμενος,και δεν χρειαζεσε αναβαθμιση! αν κανω λαθος,διορθωσε με!

ΥΓ.θες να δουμε ποιος θα βρει ποιο πολλα βιντεακια?

ναι πέστο αυτό σε κάποιον που το έχει πάθει 3-4 φορές...

εσύ το έχεις παθει να δεις την γλύκα?

αυτό έλειπε να μην έχει περισσότερα problem videos το pc...ούτε 20m Xbox360 δεν έχουν πουληθεί ακόμα...συγκρίνεις τον αριθμό των pc με αυτά? :P

btw ακόμα περιμένω τους 70 τίτλους mmorpg στο xbox :P

αργείς αργείς!

Δημοσ.

μαλλον δεν εισαι gamer!

μετριο παιχνιδι καλυτερο απο 1 κονσολα? :-D

τερμα τα γραφικα για τα επομενα χρονια?ποσα χρονια δηλαδη? 8? :-D

φερε μου ενα τετοιο pc,και σου χαριζω και το σπιτι μου:-D

γιατι αυτα που εχω παρει τα τελευταια 9 χρονια:

1999 - 1.300.000 δραχμες.

2002 - 1.000.000 δραχμες.

2005 - 2500 ευρω.

2007 - 1000 ευρω.

με καρτες voodoo 5,geforce - hercules ,8800gt των 100.000 δραχμων και των 250 ευρω,δεν κρατησανε σε medium αναλυσεις ουτε 1 και κατι χρονο :-D

ναι πέστο αυτό σε κάποιον που το έχει πάθει 3-4 φορές...

εσύ το έχεις παθει btw να δεις την γλύκα?

αμα ειναι μαλακας,καλα να παθει!

εμενα γιατι δεν μου εχει χαλασει ποτε? 20-24 ωρες την ημερα παιζει,και εχει βγαλει και κοκκινα λαμπακια.επι 2 μηνες ολα αυτα.

να σου δωσω ενα παραδειγμα.φιλος επαθε 3 rlod πριν λιγες μερες.ξερεις γιατι?γιατι το ειχε κλεισμενο μεσα σε ντουλαπακι τηλεωρασης.καλα να παθει!και γενικα ειναι τσαπατσουλης,τρωει μερεντα,και με τα βρομικα χερια του πιανει το δισκακι και το βαζει στο drive.οποτε εχανε στο mass effect,το κλοτσαγε το 360,ε λοιπον,εφταιγε το 360 που του αναψε λαμπακια?

εμενα δεν μου εχει χαλασει ποτε καμοια κονσολα,γιατι τα πραγματα μου τα προσεχω.και σεβομαι τα λεφτα που θα σκασω.

τι θες να μας πεις δηλαδη,οτι το pc δεν βγαζει προβληματα? γιατι το λες με ενα τροπο,σαν να μην χαλαει το hardware του υπολογιστη.

θες να σου αναφερω δικο μου hardware που εχει χαλασει? λοιπον,εχουμε και λεμε:

τα τελευταια 3 χρονια παντα.

1)τροφοδοτικο Tagan 430w - 90 ευρω.

2)τροφοδοτικο Tagan 500w - 124 ευρω. (ειχε εγγυηση)

(συνολο ενα 360 δηλαδη,και συνεχιζουμε).

3)καρτα γραφικων καμμενη 6600GT - 150 189 ευρω.

4)soundblaster audigy 2 zs - 100 ευρω. (ειχε εγγυηση)

5)5 καμμενα drives απο την πολυ χρηση προφανος. (ολα με εγγυηση) 230+ ευρω.

6)τροφοδοτικο Ζαλμαν καμμενο (περιπου 60 ευρω).

θες και αλλα? εχω ωρα,αμα θες να συνεχισω.

αρα,γιατι μιλας για τα 3 rlod,λες και το pc δεν παθαινει ποτε ζημια?σαν να μην ειναι μεσα στο προγραμμα δηλαδη.

Edit : το pc του 99' πηγε ολοκληρο απο υπερταση απο λαθος της δεη. - 1.300.000 δηλαδη.

Δημοσ.

Πφφ... πολλά χαμογελάκια βλέπω στο post σου (δείγμα ειρωνίας) οπότε δεν αξίζει να συνεχίσω.

Σου αρέσει το XBOX? Οκ, no problem. Who cares??

Εγώ προτιμώ τα PC. Δεν θα κάτσω όμως να απαντάω σε κάθε reply για να πείσω οτι και η επιλογή μου είναι η καλύτερη. Την γνώμη μου είπα και... τελος.

Δημοσ.
μαλλον δεν εισαι gamer!

μετριο παιχνιδι καλυτερο απο 1 κονσολα? :-D

Μα αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω είναι δεδομένο εξ ορισμού... Η κονσόλα μένει στάσιμη για χρόνια, το pc αντιθέτως συνεχώς εξελίσεται... Και φυσικά πιο παιχνίδι του Xbox/PS3 (το Wii έχει βγεί έξω από την κούρσα των γραφικών, αν και καλύτερο σαν εμπειρία), έχει καλύτερα γραφικά από έναν Χ τίτλο Pc? Όπως το Crysis για παράδειγμα?

με καρτες voodoo 5,geforce - hercules ,8800gt των 100.000 δραχμων και των 250 ευρω,δεν κρατησανε σε medium αναλυσεις ουτε 1 και κατι χρονο :-D

Και φυσικά όπως προείπα δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο να παίξω ένα Game στα medium settings...

αμα ειναι μαλακας,καλα να παθει!

εμενα γιατι δεν μου εχει χαλασει ποτε? 20-24 ωρες την ημερα παιζει,και εχει βγαλει και κοκκινα λαμπακια.επι 2 μηνες ολα αυτα.

τι θες να μας πεις δηλαδη,οτι το pc δεν βγαζει προβληματα? γιατι το λες με ενα τροπο,σαν να μην χαλαει το hardware του υπολογιστη.

θες να σου αναφερω δικο μου hardware που εχει χαλασει? λοιπον,εχουμε και λεμε:

τα τελευταια 3 χρονια παντα.

1)τροφοδοτικο Tagan 430w - 90 ευρω.

2)τροφοδοτικο Tagan 500w - 124 ευρω. (ειχε εγγυηση)

(συνολο ενα 360 δηλαδη,και συνεχιζουμε).

3)καρτα γραφικων καμμενη 6600GT - 150 189 ευρω.

4)soundblaster audigy 2 zs - 100 ευρω. (ειχε εγγυηση)

5)5 καμμενα drives απο την πολυ χρηση προφανος. (ολα με εγγυηση) 230+ ευρω.

6)τροφοδοτικο Ζαλμαν καμμενο (περιπου 60 ευρω).

θες και αλλα? εχω ωρα,αμα θες να συνεχισω.

αρα,γιατι μιλας για τα 3 rlod,λες και το pc δεν παθαινει ποτε ζημια?σαν να μην ειναι μεσα στο προγραμμα δηλαδη.

Δεν ήξερα ότι τα PC και το XBOX βασίζονται σε διαφορετική τεχνολογία...

Δημοσ.

Ρε Bouga τι προσπαθείς να τους πείσεις ? Αστους εκεί να ψάχνονται με το ποιός driver της nvidia δουλεύει καλύτερα και να σκάνε 1000άρια σε αναβαθμίσεις κάθε 6μηνο.

Το Πισι είναι καλό για να κατεβαζεις καμιά τσοντουλα ..να κάνεις κάνα chat και γενικά για την δουλειά σου.. άντε και κάνα καλό strategy και quake σε lan...

EDIT:

φαγωθήκατε όλοι με το crysis πια ... θα βγει και για 360/ps3 άντε :)

ποιο άλλο αξιόλογο παιχνίδι υπάρχει για PC και δεν υπάρχει σε κονσόλα ?

Δημοσ.

Ρε φιλε Bouga ειλικρινα δεν λες να καταλαβεις τι προσπαθουν να σου πουν τα παιδια τοση ωρα

Οκ δεν γουσταρεις να τα σκας για να παιζεις στο PC.. Δεκτον και μαγκια σου φαε τα ιδια γραφικα 4-5 χρονια και πες και ευχαριστω.

Οκ θες την ανεση σου. Δεκτο

Οκ θες να μην μπλεκεις με πολυπλοκα πραγματα για να παιξεις ενα παιχνιδι και να βραχυκυκλωνεις το μυαλο σου.. Δεκτο

Αλλα..

Μην προσπαθεις να εξισωσεις τα γραφικα ενος high end PC με μιας κονσολας. Δεν υπαρχει συγκριση. Το high end στην τεχνολογια παντα το πληρωνες αδρα και θα το πληρωνεις ακομα και για incremental increases.Προφανως δεν σε ενδιαφερει βολευεσαι με το 360 οποτε κανενα προβλημα. Αλλα μην κανεις συγκρισεις για γραφικα.

Μην αναφερεσε σε κυκλους ζωης καρτων γραφικων για 4-5 μηνες. Εχω 8800GTX εδω και 1μιση χρονο και παιζω ανεξαιρετως ΟΛΑ τα παιχνιδια σε αναλυση 1920x1200.Αναλυσεις που τα PC τις εχουν εδω και χρονια δεν ανακαλυψαμε προπερσυ την Αμερικη και το HD..Λες ανακριβειες και στο PC για να κανεις την αναβαθμιση σταθμιζεις πολλους παραγοντες. Ενα PC παντως ανετα στεκεται 2μιση χρονια για υψηλο επιπεδο gaming ειδικα αν δεν μιλαμε για υψηλες αναλυσεις. Υψηλες για εμας ετσι; Οχι για τις κονσολες..

Εχω 27αρι μονιτορ που μου ειναι μια χαρα για να καθομαι και 2 μετρα μακρια να παιζω σε αναλυση μεγαλη καθε μερα και guess what? Χωρις θολουρες, χωρις περιορισμους σε γραφικα και framerate. Ναι ημουν και θα ειμαι απαιτητικος με τα γραφικα ετσι εμαθα απο μικρος και αυτο θα κανω απο οτι βλεπω για παντα. Και που σαι; Περνω και 30αρι μονιτορ με αναλυση 2560x1600 που ουτε στον πολεμο των αστρων δεν θα δω σε κονσολα..Και εχω παντα και την ευκολια να συνδεσω το PC μου με την TV και να παιζω. Ξερεις υπαρχουν και τα HTPCs που ανετα μπορεις να τα κανεις γομαρακια και να τα βαλεις στο σαλονακι σου αν θες.

Στην τελικη ξεχνα τα ολα αυτα. Κατανοεις το πιο απλο που σου λεμε τοση ωρα;

Γιατι θα πρεπει δλδ να ειναι σονι και καλα η δικη σου αποψη σωστη που δεν θες να τα σκας και προτιμας την ανεση, απο την δικη μου που λεει οτι γουσταρω και τα σκαω γιατι ειμαι απαιτητικος;

Και πριν μου πεις οτιδηποτε αλλο να σου πω οτι εχω και xbox360 και ps3 για να καλυπτω οτι δεν βγαινει στο PC.. Η αληθεια για μενα ομως ξερεις πια ειναι; Οτι παρολο που εχω τις 2 κονσολες ο χρονος μου στο gaming ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος στο PC παρα σε αυτες..

Αν εχεις πορσε ε δεν οδηγεις συχνα το φιατακι ρε αδελφε ;)

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ τα PC. Δεν θα κάτσω όμως να απαντάω σε κάθε reply για να πείσω οτι και η επιλογή μου είναι η καλύτερη. Την γνώμη μου είπα και... τελος.

και εγώ προτιμώ pc, όμως δε με χαλάει και μια κονσόλα! ;)

απλά στα pc αρχίζουν και το ξεφτιλίζουν, αφού σε σχέση με πιο παλιά συνέχεια βγαίνει και μια καινούρια κάρτα γραφικών τώρα πια θα βγαίνει κάθε εξάμηνο pc με παραπάνω επεξεργαστές.

αν ακολουθήσουν τα παιχνίδια την ανάπτυξη των υπολογιστών :shock: τότε χαθήκαμε..θα καταντήσουν όλα ασύμφορα. :-)

Δημοσ.

αντε να πω και εγω την αποψη μου. Αν και χρονια pcακιας, μαλλον 8α προτιμούσα κονσόλα αφού όλοι λένε για την απόδοση και τα γραφικά.Αυτά, μεχρι πριν 20 μέρες που πήγα σε ενα φίλο και είδα το ProStreet σε κονσόλα....Ακόμα και το δικό μου PC (20 μήνες το έχω) έχει ΠΟΛΥ καλύτερη απόδοση στα γραφικά.Όπως ανέφεραν νωρίτερα, στην κονσόλα θα παίζεις 4 χρόνια απροβλημάτιστα και χωρίς αναβάθμιση, παίζοντας σε γραφικά....gameboy!αυτό πάντως που είδα στην κονσόλα δεν ήταν σίγουρα 1600*1280 με full γραφικά (οχι, δεν εχω 8800GTX). Το Carbon έχει πολύ καλύτερα γραφικά στο PC από οτι έχει το Prostreet σε κονσολα, νεότερο παιχνίδι και φτιαγμένο για συγκεκριμένη κονσολα με χάλια απόδοση. Το παιχνίδι χάνει παρα πολύ στο συγκεκριμένο μηχάνημα.

PC RuLeZ

Δημοσ.
Ρε Bouga τι προσπαθείς να τους πείσεις ? Αστους εκεί να ψάχνονται με το ποιός driver της nvidia δουλεύει καλύτερα και να σκάνε 1000άρια σε αναβαθμίσεις κάθε 6μηνο.

Το Πισι είναι καλό για να κατεβαζεις καμιά τσοντουλα ..να κάνεις κάνα chat και γενικά για την δουλειά σου.. άντε και κάνα καλό strategy και quake σε lan...

EDIT:

φαγωθήκατε όλοι με το crysis πια ... θα βγει και για 360/ps3 άντε :)

ποιο άλλο αξιόλογο παιχνίδι υπάρχει για PC και δεν υπάρχει σε κονσόλα ?

Έλα να ξανακουβεντιάσουμε όταν βγεί PC emulator για το Xbox...

Δημοσ.
Πφφ... πολλά χαμογελάκια βλέπω στο post σου (δείγμα ειρωνίας) οπότε δεν αξίζει να συνεχίσω.

εισαι λαθος φιλε.λαθος.

και ο θρες μου βγαζει γλωσσα,τι θα πει αυτο,οτι με ειρωνευετε?

τα :-D:-D τα βαζω ως ενδειξη καλης διαθεσης για κουβεντα,και οτι αυτα που γραφω,δεν τα γραφω για να μαλωσουμε,αλλα να κανουμε κουβεντα.τωρα αν εσυ παρεξηγησε,καλως,no problem.

Έλα να ξανακουβεντιάσουμε όταν βγεί PC emulator για το Xbox...

αληθεια.το πανισχυρο pc μας,γιατι ακομα δεν μπορει να τρεξει τα παιχνιδια του ds? το ds δεν νομιζω να εχει πανω απο 100 hz επεξεργαστη....

για xbox emulator στον υπολογιστη ουτε κουβεντα,ουτε τα επομενα 10 χρονια.ακομα παλευει το playstation 1,και αυτο με πολλα bugs.

αρα,μην αρχισουμε κουβεντα για τους emulators.

για το ....20 μηνες pc που γραφτηκε παραπανω,ουδεν σχολιον.μεγα ψεμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...