Radiatedsoul Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 και επειδη ξεκινησα να μετραω να κανουμε καλη δουλεια. Παρε και μια μετρηση με κλειστη οθονη απο το κουμπι της Μονο 0.1 A διαφορα, δηλαδη το πολυ να καιει 30 W η οθονη, 22αρα samsung νεο μοντελο. Και υποψην εχω ανεβασει τον phenom ΙΙ x3, απο 2,8 στα 3,2, που λογικα τραβαει λιγο παραπανω ρευμα. Αν θες να τον φορτωσω με κανενα παιχνιδακι να δουμε ποσα τραβαει, πες μου
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καλά σε πιστεύω, απλά ρώτησα για επιβεβαίωση επειδή μου φάνηκαν λίγα, υπολόγιζα πως καίει και η οθόνη παραπάνω. Αν θες να δεις serious load, κατέβασε το S&M και τρέξε psu test. Εγώ με αυτό το τεστ είδα ~400W (χωρίς monitor πάντα) με το σύστημα όπως είναι τώρα.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οπότε δηλαδή με 380watt παίζει ο sata δίσκος μαζί με την 7600gt και τα 2gb ram και τον 160gb δίσκο και το blu-ray??Αν και δύσκολο το κόβω μπορεί και να πάιζει...οπότε κατέληξα....πάω να πάρω pc στον ανηψιό μου που είναι 11 χρονών και θέλει να πάιξει και ξέρει να μετράει τα Fps και ξέρει να βάζει Crack patch κλπ... Crack και Patch βάζεις αν παίρνεις πειρατικά παιχνίδια. Αν βάζεις αυθεντικά πατάς 3 Next. Το θέμα είναι όμως 1 . Οι κονσόλες παρέχουν ευκολίες σε ότι αφορούν τα παιχνίδια όμως δεν μπορούν να τρέξουν ακόμα ένα Autocad. Αν έχεις ξεπεράσει το σύνδρομο ''είμαι 60 χρονών δεν τα πειράζω αυτά είναι του διαβόλου'' το να εγκαταστήσεις παιχνίδια είνα από τα πιο εύκολα πράγματα . Και αν δεν κλικάρει κανείς βλακείες στο Ιντερνετ και έχει 1 Antivirus &Spybot δεν θα έχει και πρόβλημα με ιούς. Με το πισι αγοράζεις και απεριόριστες δυνατότητες όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραμματέα , πορνό, ντιβιντι, πολύμπριζο για ανεμιστηράκια, ποτηροθήκη για τον καφέ, τσατομηχάνημα, πάγκο σχεδιαστηρίου, μολυβια στένσιλ χάρακες αν δουλεύεις σχεδιαστικά προγράμματα, converter, browser κ.α. Πόσο να κάνει 1 τέτοιο μηχάνημα , 500 ευρώ δεν θα τα κάνει παραπάνω από μια κονσόλα?
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Crack και Patch βάζεις αν παίρνεις πειρατικά παιχνίδια. Αν βάζεις αυθεντικά πατάς 3 Next. Το θέμα είναι όμως 1 . Οι κονσόλες παρέχουν ευκολίες σε ότι αφορούν τα παιχνίδια όμως δεν μπορούν να τρέξουν ακόμα ένα Autocad. Αν έχεις ξεπεράσει το σύνδρομο ''είμαι 60 χρονών δεν τα πειράζω αυτά είναι του διαβόλου'' το να εγκαταστήσεις παιχνίδια είνα από τα πιο εύκολα πράγματα . Και αν δεν κλικάρει κανείς βλακείες στο Ιντερνετ και έχει 1 Antivirus &Spybot δεν θα έχει και πρόβλημα με ιούς. Με το πισι αγοράζεις και απεριόριστες δυνατότητες όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραμματέα , πορνό, ντιβιντι, πολύμπριζο για ανεμιστηράκια, ποτηροθήκη για τον καφέ, τσατομηχάνημα, πάγκο σχεδιαστηρίου, μολυβια στένσιλ χάρακες αν δουλεύεις σχεδιαστικά προγράμματα, converter, browser [..] Ψησταριά...
fearwhatnow Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Πριν λιγο καιρο τα λεγαμε.Δεν θυμαμαι αν ηταν εδω ή σε αλλο thread/section.Πλεον να η τρανη επιβεβαιωση: http://www.gamesonsmash.com/?p=8164 Και επειδη περα των fanboys(ειτε ειναι ps3,χ360 ή pc) υπαρχουν οι αληθειες που δεν κρυβονται.Απο το 2000 η ms εχει ζημια με το xbox.Και ολοι χαιρονται με ενα μηχανημα του 2006 ενω θα επρεπε να απαιτουν ενα καλυτερο.Τουλαχιστον η sony εβαλε και ενα blu-ray δειχνοντας καποια βηματα προοδου και η nintendo motion.Και φυσικα αυτη η κονσολοκεντρικη πολιτικη της χρυσης μετριοτητας ζημιωνει τους hardcore pc gamers.Ερχονται αλλαγες και φυσικα η μεγαλη αναδιπλωση για τις κονσολες.
therock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αναφερομαι σε universal παιχνιδια που κυκλοφορουν σε ολες τις πλατφορμες (PS2/PS3/XBOX/Wii/PC) οπως για παραδειγμα FIFA/Pro/Tony Hawks/Need For Speed και αναρωτιεμαι σε ποια πλατφορμα μπορεις να απολαυσεις εναν τιτλο περισσοτερο. Στις κονσολες συνηθως βολευει γιατι βαζεις το δισκακι και ξεκινας, στο pc θελει εγκατσταση ρυθμισεις, κτλ και συν τοις αλλοις ειναι και περρισοτερες οι περιπτωσεις να κολλησεις η να παιξει καποια ασυμβατοτητα, αλλα γενικοτερα συνηθως αποδιδει καλυτερα πιστευω ειδικα αμα εχεις καλω υπολογιστη και τα βαλεις ολα τερμα. Τωρα στις κονσολες συνηθς βγαινουν και ειδικες εκδοσεις οπως καποιες Collectors που βγηκαν στα τελευταια NFS που σου δινανκποια αμαξια παραπανω μεταξυ αλλων. Γενικοτερα απλα αναρωτιεμαι ωστε να ξερω με τι κριτηρια να αποφασισω να διαλεξω που θα παιξω καποιο παιχνιδι. Ας πουμε τα τελευταια tony hawks δεν τα εχω παιξει, και αναρωτιεμαι αν αξιζει να περιμενω να παρω ps3 ή να τα ξεκινησω στο PS2. Ομοιως αναρωτιεμαι αν εξιζει να παιξω τα collectors NFS στο PS3 η να τα ξεκινησω στο PC. Ποιες εινα ιαοι αποψεις σας πανω στο θεμα.
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Έχουν αναφερθεί άπειρες φορές (και συνήθως με όχι ιδιαίτερα πολιτισμένη κουβέντα) τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα των κονσολών και των Pc. Nομίζω πως αυτό και αυτό το thread υπερκαλύπτουν τις όποιες απορίες.
therock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Βασικα στο παρον τοπικ ενδιαφερομαι συγκεκριμενα για παιχνιδια που ειναι διαθεσιμα σε ολες τις πλατφορμες και οχι μια γενικη εικονα για το αν το PC ειναι καλυτερο απο τις κονσολες, ή το ποια κονσολα ειναι η καλυτερη. Ας πουμε μια απο τις αποψεις μου ειναι πως ενα παιχνιδι στο PC εχει τα πλεονεκτηματα φιλτρων anti-aliasing και anisotropic καθως και αναλυσεις εως και 2560x1600 σε σχεση με την αντιστοιχη εκδοση κονσολας που ειναι πιο συμμαζεμενη για ευνοιτους λογους. Απο την αλλη ομως αν ενα παιχνιδι προοριζεται για κονσολα και στην τελικη γινει port και σε PC τοτε συνηθως τα αποτεσματα της μεταφορας του δεν ειναι και τοσο καλα ωστε η ανωτεροτητα των δυνατοτητων του PC να δικαιολογησει την εμπειρια του να το παιξεις εκει. Καταλαβαινετε περι τινος θελω να γινει αναφορα?
jason_rethymno Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Και μετά από έναν χρόνο σχεδόν ,Τί έχει αλλάξει? Τί προτιμάτε?
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Φαντάζομαι, ότι το κονσόλα vs PC έχει να κάνει με το gaming, σωστά? Χωρίς PC δεν μπορώ, χωρίς κονσόλα όμως ναι. Παιχνίδια στη κονσόλα παίζω τα exlusives ή αυτά που δεν μπορώ να παίξω στο PC λόγω περίπλοκων και χαλασμένων Cr@ck. Αναλυτικότερα: FPS, Strategy, RPG μόνο PC. Beat 'em up, Soccer, μόνο κονσόλα. Racing, 3rd Person, PC και κονσόλα. Από εκεί και πέρα αν κάποιος με ρώταγε τι PC να πάρει για Games, θα του έλεγα να πάρει κονσόλα. Μέχρι και το Crysis (το καραExlusive για PC), πλέον βγαίνει και σε κονσόλες. Το PC μας έχει πήξει στα Ports και απολαμβάνεις λίγο περισσότερα δέντρα και πέτρες, λίγο μεγαλύτερη ανάλυση και πολλές φορές, αρκετές ρυθμίσεις για να κάνεις τα Cr@ck (κακά τα ψέματα στο PC όταν λες gaming μιλάς για αντιγραφές). Επίσης ρυθμίσεις για το Gamepad. Στη κονσόλα πετάς το δισκάκι και τέλος. Επίσης με μία κονσόλα για 7 χρόνια δεν σκέφτεσαι την αναβάθμιση, αλλά τα παιχνίδια αναβαθμίζονται δραματικά. Αν εξαιρέσουμε ξαναλέω οτιδήποτε άλλο κάνει το PC και τα δούμε στεγνά ως gaming, θα πω κονσόλα.
hollow_83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Γενικα το Gaming ειναι για τις κονσολες για πολλους λογους, κοστος, ευκολια, ισως και καλυτερη εμπειρια απο οτι στο PC. ΟΜΩΣ ειναι καποια παιχνιδια που δε μπορεις να τα παιξεις αλλου. ΠΧ ta RTS (Command and Conquer) και τα FPS νομιζω οτι αν καποιος εχει την επιλογη να τα παιξει στο PC θα ειναι πολυ καλυτερη η εμπειρια του εκει. Οποτε για μενα FPS και RTS μονο στο PC κατα τα αλλα κονσολα.
jason_rethymno Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Εγώ πάντως προτιμώ τις κονσόλες επειδή βγαίνουν παιχνίδια που δε βγαίνουν στα PC ..Και αν βγουν θα βγουν μετά απο 1-2 χρόνια απο τις κονσόλες.
Alithinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 εγω αυτο το καιρο ειμαι περισοτερο pc gamer,και ελαχιστα console gamer. σ ολη μου τη ζωη ημουν κονσολακιας,και pc gamer εγινα πριν 1μιση χρονο. Εχω κονσολα απο καθε γεννια απο το Super Nintendo εως σημερα.... Θα ελεγα πως για να εχεις μια ποιο πληρη εμπειρια,θα ηταν καλο να εχεις και τα 2 !! Πολλα παιχνιδια που βγαινουν και σε pc,και σε κονσολα προτιμω να τα αγορασω σε pc,και αυτο κυριως λογο τιμων... Για παραδειγμα δε θα ξεχασω πως οταν ειχε βγει το OBLIVION Game of the Year Edition,στις κονσολες ειχε 65 και 70 ευρω,ενω στο pc μονο 25 !! lol Στην αρχη ημουν νιντεντακιας. Οταν η Νιντεντο εκανε ενα αλλαγμα και παρεμεινε με παλαια γραφικα,και τα παιχνιδια απο 3d party developers ελλατωθηκαν,αποφασισα να αλλαξω στρατοπεδο και να παρω το xbox360. Για playstation δε το σηζηταμε,μιας που ουτε οι αποκλειστικοτητες του με ενθουσιαζουν,και απο την αλλη το χειρηστηριο του δε το συνηθησα ποτε! Δυστυχως μεσα σε 6 μηνες η κονσολα μου χαλασε μονη της,(RROD)μου την αλλαξαν με αλλη η οποια παλι χαλασε απο μονη της μετα απο 12 μηνες,και τελος το τριτο 360 που μου φεραν ξαναχαλασε απο μονο του 2 μηνες μετα το περας της εγγυησης. 400 ευρω για τη κονσολα,πηγαν στα σκουπιδια. μαζι με τα παιχνιδια που χα παρει (ολα απο 65 εως 75 ευρω) σχεδον 1500 ευρω στα σκουπιδια... Ταυτοχρονα ειχα εναν υπολογιστη με 2πυρηνο ουτως η αλλως σπιτι μου και λεω "Δε βαζω και μια καρτα γραφικων 100 ευρω ?" (ατι 4850) Και ξαφνικα απεκτησα ενα μηχανημα που περναγε σε δυναμη μια κονσολα 300 ευρω,μονο με 100 ευρω επιπλεον απο τα λεφτα που ειχα δωσει ηδη για να εχω εναν υπολογιστη,και μπορουσα να παιξω Crysis στα High γραφικα! Και επισης το Crysis το πηρα 14 ευρω και οχι 70 που ειχε το Halo 3 τοτε.... Με τα παιχνιδια που εχω παρει μεχρι τωρα για υπολογιστη,εχω ηδη κανει αποσβεση την καρτα γραφικων. Εχω γλιτωσει πανω απο 100 ευρω αγοραζωντας μονο 5-6 παιχνιδια για pc αντι για κονσολα. Επισης αυτο που εμαθα με τη μεταβαση μου στο pc gaming,ηταν οτι τελικα το ποντικι ΟΝΤΟΣ ειναι ποιο ακριβες απο τη κονσολα. Στις κονσολες πολλες φορες χρειαζεσαι aim assist για να στοχευσεις με τον μοχλο. Με το ποντικι κουνας το χερι σου αυθορμητα και παει το στοχαστρο ακριβως εκει που θες. Αλλη κλασση... Επισης το αλλο που εμαθα ηταν οτι μπορεις να παιξεις online εχωντας μια απλη συνδεση ιντερνετ,χωρις να χρειαζεται να πληρωνεις επιπλεον συνδρομη!!!! (εκτος απο 2-3 mmorpg) Επι πανω απο μια δεκαετια ακουγα οτι οι κονσολες θα εχουν online multiplayer,και περιμενα,περιμενα και ποτε δεν ερχωταν.... Και τωρα τελικα που ηρθε σου ζηταν τα μαλλιοκεφαλα τους!! Τελος για να ολοκληρωσω το μηνυμα μου θα πω οτι τελικα αποφασισα να δοκιμασω αλλη μια φορα τη τυχη μου στον κονσολιστικο χωρο,παιρνωντας μια αλλη κονσολα αυτη τη φορα και να δωσω λεφτα να παρω ενα wii. Πηρα το Mario Galaxy. Δυστυχως καμμια σχεση με τα παλια που τα παιζες μηνες. Εδωσα 50 ευρω και το τελειωσα σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα οπως και τα παιχνιδια που παιρνω στο pc με 10 και 20 ευρω..... Δυστυχως οσο περναει ο καιρος τα παιχνιδια γινονται ποιο μικρα,και πλεον πιστευω δε συμφερει να δεινεις πανω απο 40 ευρω για να παρεις καποιο. Πειρατικα δεν αγορασα ποτε μου,και το να τσιπαρω κατι δεν ειναι επιλογη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.