Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το δικο μου κατανωλωνει μολις 470 watt και ειναι πολυ καλυτερο απο τις αθλιες κονσολες!!

Ωραίο επιχείρημα botακι μου :mad:

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το οτι το fear2 ειχε χειρότερα γραφικά απο το 1, για χάρη των κονσολών,σου κανει ως αντεπιχείρημα;

το οτι η pc εκδοση του RE5 θα εχει καλυτερα γραφικα απο την εκδοση για κονσολες, 3 φορες περισσοτερους εχθρους απο τις consoles και χειρισμο ειδικα σχεδιασμενο για pc για χαρη των pc στεκει σαν επιχειρημα?

Δημοσ.
ειχα κατεβάσει το crysis. ειχα πάει μια gts 640mb με 350 ευρώ. αναγκαστηκά και πήρα και 1000αρι τροφοδοτικό. και 2 γιγα μνημη.

Το παιχνίδι οταν του τα εβαζα όλα τερμα ψιλοκόλαγε.

Να πάνε να γαμηθούνε τα pc. δεν ξαναπαιξα τίποτα απο τότε.

Μια fullhd τηλεόραση 40αρα. HDmi καλόδιο. XBOX360 και Playstation3!! και αντε γεια!!!!!

με 1,500 ευρώ καθάρισες για τα υπόλοιπα 3-4 χρόνια.

Ασε που παίζω και ξάπλα. ενω στο πισι παθαίνεις κυφωση. χαχαχα

Και στο PC ξάπλα παίζεις αν θες. Όπως παίζω PS3 έτσι παίζω και PC, στην 40" Full HD και με χειριστήριο παρόμοιο με αυτό του PS3.

προφανοως κ τα pc του σημερα εχουν καλυτερα γραφικα αλλα το ερωτημα ειναι: ειναι τετοια η διαφορα ωστε να δικαιολογει μια αγορα ενος hi end pc αξιας ενος σεβαστου ποσου?ξαφνικα στην ελλαδα γιναμε ολοι large κ δεν υπολογιζουμε το οικονομικο ''αλλα στην πειρατια ειμαστε απο τους πρωτους'''....τι να την κανεις την gtx295 αν δεν εχεις παιχνιδια που θα την εκμεταλευτουν στο επακρο...?μεχρι πριν απο καποια χρονια εβγαιναν τετοια παιχνιδια!doom 3 far cry half life 2 ναι τοτε αξιζε να τα σκασεις για να τα παιξεις!σημερα?πιστευω οτι τα pc αποτελουν τον τελευταιο τροχο της αμαξης για της εταιριες κ τους κατασκευαστες!

Το High End Hardware έχει αξία μεταπώλησης. Αν κάνεις τον καιρό που πρέπει αναβάθμιση, ή αν δεν είσαι πωρωμένος 3dmark-άς, τότε με μία High End κάρτα μπορείς να περάσεις και παραπάνω από τη κονσόλα με ίσως κάποιες υποχωρήσεις.

Απο κατανάλωση τα pc σας πως πάνε........γιατί εμένα με ενδιαφέρει και αυτός ο τομέας.

380W Idle εγώ. Οι κονσόλες σαφώς και έχουν χαμηλότερη κατανάλωση.

το δικο μου κατανωλωνει μολις 470 watt και ειναι πολυ καλυτερο απο τις αθλιες κονσολες!!

Πω πω πίκρα... Κάνε οικονομίες και μπορείς να έχεις και εσύ μια κονσόλα, δεν είναι τίποτα. :-D

Δημοσ.
Αυτό το κόλλημα με τα γραφικά πάντως δεν μπορώ να το καταλάβω.

Προσωπικά είναι από τα τελευταία πράγματα που κοιτάω σε ένα παιχνίδι.

Οπως μου ειπαν και καποιοι "μικροτεροι" σε διαφορετικο ποστ εμεις μαλλον ειμαστε οι "χωρτασμενοι" και μπορουμε να δουμε τα πραγματα με αλλο ματι και να διαπερασουμε τα γραφικα σαν καυτο μαχαιρι στο βουτυρο και να παμε στο ζουμι και στην ουσια του πραγματος. Δεν ειναι ολοι ετσι ομως, θα δεις πολλους (ειδικα εδω στην Ελλαδα που εχουμε σε γενικες γραμμες ιδια γουστα με τους Αμερικανους "φιλους" μας) μα ΠΑΡΑ πολλους να εχουν απλα την ιδεα οτι καλυτερα γραφικα = καλυτερο παιχνιδι 100%.

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση το pc δεν καταναλωνει 470W. Να παρεις μια αμπεροτσιμπιδα ή ενα μετρητη ισχυος να το βαλεις στην μπριζα να δεις ποσα καιει.

Το πολυ να καιει 200W μαζι με την οθονη με μετριο φορτιο.

Το δικο μου idle καιει 140W μαζι με την οθονη, καινουργιο amd με 4870 πανω

• Super Moderators
Δημοσ.
ειχα κατεβάσει το crysis. ειχα πάει μια gts 640mb με 350 ευρώ. αναγκαστηκά και πήρα και 1000αρι τροφοδοτικό.

από πότε μια 8800 GTS 640mb χρειάζεται τόσα watt όσο 2xGTX295? :o

το δικο μου κατανωλωνει μολις 470 watt

τρομάρα σου, το ότι έχεις 470w τροφοδοτικό δεν σημαίνει ότι τραβάει τόσο...

Τότε γιατί θέλουμε τροφοδοτικά 600-700-800 ++ watt??

αν κάποιος έχει 2 κάρτες γραφικών πάνω τα χρειάζεται, αν όχι τότε απλά τα αγόρασε τσάμπα...

Δημοσ.

Οπότε δηλαδή με 380watt παίζει ο sata δίσκος μαζί με την 7600gt και τα 2gb ram και τον 160gb δίσκο και το blu-ray??Αν και δύσκολο το κόβω μπορεί και να πάιζει...οπότε κατέληξα....πάω να πάρω pc στον ανηψιό μου που είναι 11 χρονών και θέλει να πάιξει και ξέρει να μετράει τα Fps και ξέρει να βάζει Crack patch κλπ...

Δημοσ.
Οπότε δηλαδή με 380watt παίζει ο sata δίσκος μαζί με την 7600gt και τα 2gb ram και τον 160gb δίσκο και το blu-ray??Αν και δύσκολο το κόβω μπορεί και να πάιζει...οπότε κατέληξα....πάω να πάρω pc στον ανηψιό μου που είναι 11 χρονών και θέλει να πάιξει και ξέρει να μετράει τα Fps και ξέρει να βάζει Crack patch κλπ...

Ξέχασες τα dll...

Δημοσ.
Και στο PC ξάπλα παίζεις αν θες. Όπως παίζω PS3 έτσι παίζω και PC, στην 40" Full HD και με χειριστήριο παρόμοιο με αυτό του PS3.

Το High End Hardware έχει αξία μεταπώλησης. Αν κάνεις τον καιρό που πρέπει αναβάθμιση, ή αν δεν είσαι πωρωμένος 3dmark-άς, τότε με μία High End κάρτα μπορείς να περάσεις και παραπάνω από τη κονσόλα με ίσως κάποιες υποχωρήσεις.

380W Idle εγώ. Οι κονσόλες σαφώς και έχουν χαμηλότερη κατανάλωση.

Πω πω πίκρα... Κάνε οικονομίες και μπορείς να έχεις και εσύ μια κονσόλα, δεν είναι τίποτα. :-D

ναι σε αυτο που λες εχεις δικιο...τωρα δεν ξερω αν μια hi end καρτα θα αντεξει πανω απο 4 χρονια αλλα μπορεις να την πουλησεις οπως ειπες..!απλα εγω ειμαι αντιθετος σε αυτα που ακουγοντε για τις κονσολες...δεν ειναι δα κ οι αιτιες ολων των κακων σε οτι αφορα τα games η δεν ειναι κουτια που κουβαλανε τεχνολογια προπολεμικη..!ενταξει ευτυχως εσυ εισαι απο τους λιγους που μιλας με ορθα επιχειρηματα..

Δημοσ.
Μάλλον είναι ενεργοποιημένα από το Bios τα Cool n Quite, κλπ...

Και πάλι μου κάνει πολύ εντύπωση... Με τι το έχεις μετρήσει?

Το μετρησα με ηλεκτρολογικη αμπεροτσιμπιδα, απευθειας στο καλωδιο που παει στην μπριζα. Μη νομιζεται οτι αν εχεις τροφοφοτικο 1000W οτι τοσα τραβαει το pc , καμια σχεση.

Αν θελεις να δεις ποσα τραβαει το pc σου αγορασε ενα μετρητη που μπαινει στην μπριζα σου και μετραει ακριβως με ηλεκτρολογικο τροπο.

Δημοσ.

Το δικο μου idle καιει 140W μαζι με την οθονη, καινουργιο amd με 4870 πανω

Μήπως είναι χωρίς την οθόνη τα παραπάνω;

Παραείναι λίγα, εμένα είναι στα ~190W idle μόνο το Pc, με speedstep enabled και χαμηλά ρολόγια της gpu σε 2d.

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι δεν πολυασχολήσε με το άθλημα, θα μείνεις έκπληκτος με τι τροφοδοτικά (μάρκας βέβαια) μπορεί να παίξει ένα PC της προκοπής...

Δημοσ.
Μήπως είναι χωρίς την οθόνη τα παραπάνω;

Παραείναι λίγα, εμένα είναι στα ~190W idle μόνο το Pc, με speedstep enabled και χαμηλά ρολόγια της gpu σε 2d.

Για του λογου το αληθες, 0,7 ampere ,μολις τωρα το μετρησα ,σε idle κατασταση, με 2 σκληρους πανω και την οθονη.

0,7 χ 230 = 161W

post-16814-129063016839_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...