Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιο killzone 2 ? Τα post processing graphics οπου οι ιδιοι οι προγραμματιστες το εχουν πει μιας και το μηχανημα δεν τραβαγε για κατι καλυτερο. Το οτι σαν αποτελσμα ειναι ωραιο δεν σημαινει και οτι ειναι βαρυ στα γραφικα. Απλες τεχνικες, οπου στα pc πια ειναι old old old fashion...

Ανετα θα μπορουσε να το τρεχει μια 7800gtx σε 1280χ720 με 30 fps οπως ειναι και sτο Ps3...πολυ παραπανω θα το ετρεχε αλλα λεμε. Η 7800gtx περασε απο τα χερια μου και σαν καρτα πετουσε...

ok...περιμενω τα new fashion γραφικα απο τα pc....για θυμισε μου κανα exclusive του pc για το 2009-2010....

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ok...περιμενω τα new fashion γραφικα απο τα pc....για θυμισε μου κανα exclusive του pc για το 2009-2010....

αυτό αποτελεί επιχείρημα;

Δημοσ.
αυτό αποτελεί επιχείρημα;

βεβαιος..!ενα exclusive τυπου crysis θα εδειχνε το χασμα γενεων που κατα τα λεγομενα σας υπαρχει αναμεσα σε pc κ κονσολες!μπορεις να μου πεις ενα τετοιο παιχνιδι που προκειτε να βγει?μιας κ το killzone 2 ειναι old fashion...!

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσες φορές έχουμε κάνει paste αυτό το link. Τι στο καλό, sticky μήπως πρέπει να γίνει;

http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2009

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα, ArmA2 και STALKER: Clear Sky (έρχεται σε λίγο και το Pripyat) είναι τα επόμενα δυνατά παιχνίδια που κυκλοφορούν ήδη. Μετά έρχεται το CoJ: Bound In Blood (που τρέχει ομαλά σε όλες τις πλατφόρμες εξαιτίας του τραγικού LOD που δεν μπορείς να αλλάξεις).

PS: Μην ξεχνάμε και το Project Offset που έρχεται το 2010

Δημοσ.

Αυτό το κόλλημα με τα γραφικά πάντως δεν μπορώ να το καταλάβω.

Προσωπικά είναι από τα τελευταία πράγματα που κοιτάω σε ένα παιχνίδι.

Δημοσ.
βεβαιος..!ενα exclusive τυπου crysis θα εδειχνε το χασμα γενεων που κατα τα λεγομενα σας υπαρχει αναμεσα σε pc κ κονσολες!μπορεις να μου πεις ενα τετοιο παιχνιδι που προκειτε να βγει?μιας κ το killzone 2 ειναι old fashion...!

το οτι το fear2 ειχε χειρότερα γραφικά απο το 1, για χάρη των κονσολών,σου κανει ως αντεπιχείρημα;

Δημοσ.
Κοιτα μη τα λεμε και τα ξαναλεμε, και ανακυκλωνουμε ολο το thread απο την αρχη.

Κοιτα αναλυσεις που παιζουν στο ps3 και στο 360 http://www.playstatic.com/news/1023

Παιζεις με αναλυση 1024χ600 το cod4

Παιζεις με αναλυση 1120x630 το cod3

και τα μονα παιχνιδια που παιζεις με σοβαρη αναλυση ειναι το τεννις με full hd AAχ2.. γιατι μονο αυτο σηκωνει η καφετιερα

Κανουν optimize στα παιχνιδια πανω στις κονσολες οπως λες, μονο και μονο επειδη οι κονσολες εχουν τεραστιους περιορισμους λογω περασμενης τεχνολογιας..

Πειτε οσα θετικα θελετε για τις κονσολες, πειτε οτι ειναι πανευκολες στο χειρισμο, δεν πιανουν χορο, τις αναβεις και παιζουν, ειναι ομορφες εξωτερικα, δεν θελουν ψαξιμο πατας ενα κουμπι και παιζεις, εχουν ωραια χειριστηρια, δε κανουν θορυβο δε βγαζουν ζεστη (δεν ειμαι σιγουρος για αυτα τα δυο) κτλ.

Αλλα εχουν κατα πολυ χειροτερα γραφικα ακομα και απο το τελευταιο pc οπως αποδειξαμε παραπανω οσο και να μη θελετε να το παραδεχτειτε

Φυσικά και έχουν χειρότερα γραφικά οι κονσόλες, αν κάποιος βγει και πει το αντίθετο χρειάζεται οφθαλμίατρο. Ωστόσο είναι πολύ καλά και όποιος λέει ότι δεν βλέπονται, χρειάζεται πάλι να πάει στον γιατρό του. Optimized γίνονται αυτόματα. Όλα τα PS3 για παράδειγμα έχουν ίδιο Hardware, κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις σημαίνει ότι το Optimization γίνεται όπως και να έχει.

Όσο για τη καφετιέρα, πάρε το μπρικάκι σου και τα ξαναλέμε... :lol:

(Sorry, αλλά μιλάς άσχημα)

Αυτό το κόλλημα με τα γραφικά πάντως δεν μπορώ να το καταλάβω.

Προσωπικά είναι από τα τελευταία πράγματα που κοιτάω σε ένα παιχνίδι.

Εσύ! Αν δεν δεν σου αρέσουν απαραίτητα τα πολύ καλά γραφικά μπορείς να έχεις και PS2... Τα γραφικά μετράνε πολύ σ' ένα Game...

το οτι το fear2 ειχε χειρότερα γραφικά απο το 1, για χάρη των κονσολών,σου κανει ως αντεπιχείρημα;

Όχι. :rolleyes:

Το οτι σαν αποτελσμα ειναι ωραιο δεν σημαινει και οτι ειναι βαρυ στα γραφικα. Απλες τεχνικες, οπου στα pc πια ειναι old old old fashion...

Βρε μπορεί να είναι και 10ετίας οι τεχνικές? Εγώ βλέπω ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα?

Killzone 2, φοβερά γραφικά!!! Να μιλήσουμε για Metal Gear Solid 4??? Από τα καλύτερα γραφικά!

Τώρα πως βγαίνουν και αν ζορίζεται και τι κάνει, καρφάκι δεν του καίγεται του Gamer...

Δημοσ.

Εσύ! Αν δεν γουστάρεις πολύ καλά γραφικά μπορείς να έχεις και PS2... Τα γραφικά μετράνε πολύ σ' ένα Game...

Μου αρέσει κάποιο παιχνίδι να έχει καλά γραφικά αλλά σίγουρα δεν είναι και ότι σημαντικότερο.

Αν το gameplay είναι ότι να'ναι και τα καλύτερα γραφικά να έχει ένα παιχνίδι αποτυχία θα είναι.

Δε νομίζω το Ocarina of Time να σταμάτησε να είναι αριστούργημα επειδή πλέον έχει ξεπερασμένα γραφικά.

Δημοσ.
Φυσικά και έχουν χειρότερα γραφικά οι κονσόλες, αν κάποιος βγει και πει το αντίθετο χρειάζεται οφθαλμίατρο. Ωστόσο είναι πολύ καλά και όποιος λέει ότι δεν βλέπονται, χρειάζεται πάλι να πάει στον γιατρό του. Optimized γίνονται αυτόματα. Όλα τα PS3 για παράδειγμα έχουν ίδιο Hardware, κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις σημαίνει ότι το Optimization γίνεται όπως και να έχει.

Όσο για τη καφετιέρα, πάρε το μπρικάκι σου και τα ξαναλέμε... :lol:

(Sorry, αλλά μιλάς άσχημα)

Εσύ! Αν δεν δεν σου αρέσουν απαραίτητα τα πολύ καλά γραφικά μπορείς να έχεις και PS2... Τα γραφικά μετράνε πολύ σ' ένα Game...

Όχι. :rolleyes:

Βρε μπορεί να είναι και 10ετίας οι τεχνικές? Εγώ βλέπω ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα?

Killzone 2, φοβερά γραφικά!!! Να μιλήσουμε για Metal Gear Solid 4??? Από τα καλύτερα γραφικά!

Τώρα πως βγαίνουν και αν ζορίζεται και τι κάνει, καρφάκι δεν του καίγεται του Gamer...

προφανοως κ τα pc του σημερα εχουν καλυτερα γραφικα αλλα το ερωτημα ειναι: ειναι τετοια η διαφορα ωστε να δικαιολογει μια αγορα ενος hi end pc αξιας ενος σεβαστου ποσου?ξαφνικα στην ελλαδα γιναμε ολοι large κ δεν υπολογιζουμε το οικονομικο ''αλλα στην πειρατια ειμαστε απο τους πρωτους'''....τι να την κανεις την gtx295 αν δεν εχεις παιχνιδια που θα την εκμεταλευτουν στο επακρο...?μεχρι πριν απο καποια χρονια εβγαιναν τετοια παιχνιδια!doom 3 far cry half life 2 ναι τοτε αξιζε να τα σκασεις για να τα παιξεις!σημερα?πιστευω οτι τα pc αποτελουν τον τελευταιο τροχο της αμαξης για της εταιριες κ τους κατασκευαστες!

• Super Moderators
Δημοσ.

αν νομίζεις ότι χρειάζεται high end PC για να παίξεις με γραφικά καλύτερα από των κονσολών τότε δεν έχεις ιδέα από τι hardware κυκλοφορεί και σε τι τιμές πουλιέται...

Δημοσ.
αν νομίζεις ότι χρειάζεται high end PC για να παίξεις με γραφικά καλύτερα από των κονσολών τότε δεν έχεις ιδέα από τι hardware κυκλοφορεί και σε τι τιμές πουλιέται...

οχι εχεις δικιο...με μια 7800gt εισαι οκ....[ame]

[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=AFD54ldVmXY[/ame] [ame]
[/ame] based on 7800gt power..!
Δημοσ.

ειχα κατεβάσει το crysis. ειχα πάει μια gts 640mb με 350 ευρώ. αναγκαστηκά και πήρα και 1000αρι τροφοδοτικό. και 2 γιγα μνημη.

Το παιχνίδι οταν του τα εβαζα όλα τερμα ψιλοκόλαγε.

Να πάνε να γαμηθούνε τα pc. δεν ξαναπαιξα τίποτα απο τότε.

Μια fullhd τηλεόραση 40αρα. HDmi καλόδιο. XBOX360 και Playstation3!! και αντε γεια!!!!!

με 1,500 ευρώ καθάρισες για τα υπόλοιπα 3-4 χρόνια.

Ασε που παίζω και ξάπλα. ενω στο πισι παθαίνεις κυφωση. χαχαχα

Δημοσ.

Και το RE5 στο pc με την 8800gt που εχω (την εχω εδω και πανω απο 1,5 χρονο) το RE5 Πεταει!! Τρεχει πολυ καλυτερα απο ps3&360 και να σκεφτει κανεις οτι το pc μου ειναι 3ετιας!!:lol::lol: Μηπως αυτο σας λεει κατι!!? Με ολα φουλ 1280χ1024 μου εβγαλε 52 fps average με πολυ καλυτερα γραφικα απο τις κονσολες! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=v5YmlpV9UAM[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...