Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το toca race driver2(τυχαίο-πρόσφατο παράδειγμα) το θυμάτε κανείς???Ηταν ένα απο τα παιχνίδια που ήθελα να παίξω......και λέω ήθελα γιατί έχασα τόσο χρόνο στο να το κάνω να πάιξει που τελικά το έσβησα και τα παράτησα (όχι δεν αγοράζω αυθεντικά παιχνίδια)

nickarmy αν ήταν να αλλάζω κάρτα γραφικών επειδή το χψ παιχνίδι δεν πάιζει καήκαμε.....θα έπρεπε να κοιμάμαι πάνω σε καρτες γραφικών,όσο για τα patch δεν είναι ένα λεπτάκι,θέλουν download,θέλουν εγκατάσταση,θέλει νέο crack θέλει χρόνο ενω η κονσόλα δεν θέλει...μιλάω πάντα για τα patch τα οποία επηρεάζουν τη απόδοση και τη σωστή λειτουργία του παιχνιδιού....

ThReSh μάλλον τότε είσαι καινούριος στο χώρο(που δεν νομίζω) η έχεις πολύ χρόνο να σπαταλίσεις για να παίξεις ενα παιχνίδι....

Eγω που ειμαι παλιος, εισαι υπερβολικος. Ωραια μπορει να γινει 1 πιθανοτητα στο μυριο...Θα βγαλεις αχριστο το pc γι αυτο. Αμα εχεις γερο στομαχι και δεν κανεις εμμετο με τα γραφικα του ps3 σε πολλα παιχνιδια του ps3 τοτε εισαι κομπλε. Εγω που γουσταρω την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ sorry φιλε μου η κονσολα δεν μπορει να μου την δωσει...

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα το κουράζετε το θέμα?:P

υπερβάλεις, εγώ γιατί δεν έχω φάει ΠΟΤΕ τόσο πολύ χρόνο όσο υπονοείς? απλά όπως είπα είσαι κουρασμένος βαριέσαι δεν έχεις υπομονή και το παραμικρό δευτερόλεπτο σου φαίνεται αιωνιότητα...

Ή αυτό ή μπορεί εσένα να σου αρέσει να ασχολείσαι με αυτά και να μην καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα.:-)

Δημοσ.
Eγω που ειμαι παλιος, εισαι υπερβολικος. Ωραια μπορει να γινει 1 πιθανοτητα στο μυριο...Θα βγαλεις αχριστο το pc γι αυτο. Αμα εχεις γερο στομαχι και δεν κανεις εμμετο με τα γραφικα του ps3 σε πολλα παιχνιδια του ps3 τοτε εισαι κομπλε. Εγω που γουσταρω την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ sorry φιλε μου η κονσολα δεν μπορει να μου την δωσει...

Μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το αρχικό μου post.Σκοπός μου δεν είναι ούτε να πάρω το μέρος κάποιας πλευράς ούτε τίποτα άλλο.Σκοπός μου ήταν και είναι απλά να πω την γνώμη μου μετά απο προσωπική πείρα(10 χρόνων απο εποχές με κάρτες γραφικών 1mb και 3dfx επιταχυντές) η οποία προέρχετε και απο δουλεία (ως τεχνικός σε εταιρία με υπολογιστές για νετ καφε και κάθε άλλου είδους παιχνιδιών όπως playstation με κερματοδέκτη,photoplay και όλα τα παρεμφερή).....για μένα για να συνοψίσω

Κονσόλα=Ευκολο,γρήγορο,πρακτικό παιχνίδι χωρίς πολλά ψαξίματα αλλά χωρίς όλη την ευκολία παραμετροποιησης που έχει ενα pc και με σαφώς υποδέστερα γραφικά.

PC=Πολύ καλά γραφικά,σχεδόν αμέτρητες δυνατότητες για κάθε παιχνίδι(απο έτοιμα add-ons μέχρι να φτιάξεις τα δικά σου αυτοκίνητα και να τα βάλεις στο nfs 2 και να τρέξεις με αυτά....)αλλά ακριβό hobby,και οτι και να λέτε θέλει χρόνο και αρκετή ενασχόληση το άθλημα που λέγεται pc-gaming-τέλεια γραφικά.

Δημοσ.

κατα την γνωμη μου ο λευκονας εχει δικαιο....

με την κονσολα συμβιβαζεσαι με τα γραφικα...

με το pc δινεις αρκετα σε χαρτγουερ αλλα εχεις πολυ καλα οπτικα αποτελεσματα....

Δημοσ.

Το έχετε καταλάβει ότι ένα PC τριών ετών παίζει άνετα όλα τα παιχνίδια, ακόμα και το Crysis σε χαμηλή ανάλυση;

Η καραμέλα των χρημάτων κολλούσε σε παλιότερες εποχές (και μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω) που κάθε 6μηνο έμενες όντως "πίσω" με το ακριβοπληρωμένο σου PC και χρειαζόσουν τις νέες κάρτες για να παίζεις τα παιχνίδια.

Εκείνες τις εποχές υπήρχε η καραμέλα που έχει μείνει και τώρα του <<Κάθε εξάμηνο σκας την 500άρα για την κάρτα γραφικών>>. Τώρα με το PC των 2000 ευρώ (full high-end PC) του 2006 χαίρεται άνετα ο κάτοχος του το gaming σε high settings, χωρίς να σκάει από το 2006 έως και σήμερα 500άρες ανά εξάμηνο για κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Εκείνες τις εποχές υπήρχε η καραμέλα που έχει μείνει και τώρα του <<Κάθε εξάμηνο σκας την 500άρα για την κάρτα γραφικών>>. Τώρα με το PC των 2000 ευρώ (full high-end PC) του 2006 χαίρεται άνετα ο κάτοχος του το gaming σε high settings, χωρίς να σκάει από το 2006 έως και σήμερα 500άρες ανά εξάμηνο για κάρτα γραφικών.

Συμφωνώ με τα παραπάνω.

Μπορεί η αγορά να εξελίσσεται με το ίδιο τρόπο, δηλαδή κάθε έξι μήνες βγαίνει και μία νέα κάρτα για να αγοράσουν όσοι δεν έχουν οικονομικό θέμα και όσοι είναι "βλαμμένοι" με το άθλημα, αλλά κάποιος που θέλει απλά να παίζει μπορεί να κινηθεί με πολύ εύστοχες αγορές σε σχέση με παλιότερα.

Π.χ κάποιος που αγόρασε μία 8800Gt πριν από 2 χρόνια ~200€, σήμερα εξακολουθεί να παίζει το 90% των παιχνιδιών με full settings, και με κάποιες παραχωρήσεις το υπόλοιπο 10%.

Άνετα δε, θα τον βγάλει η συγκεκριμένη καρτούλα 1 χρόνο ακόμα ασπροπρόσωπο.

• Super Moderators
Δημοσ.
ThReSh μάλλον τότε είσαι καινούριος στο χώρο(που δεν νομίζω) η έχεις πολύ χρόνο να σπαταλίσεις για να παίξεις ενα παιχνίδι....

μάλλον εσύ κρατάς outdated τους drivers και τα προγράμματά σου με την λογική του αφού δουλεύουν δεν τα πειράζω :P

Δημοσ.

Πάλι καλά και ευχαριστημένοι να είμαστε που δεν έχει κλειδωθεί το Topic, ήρεμα τα πνεύματα βλέπω... :lol:

Άλλο PC, άλλο κονσόλα. Τίποτα δεν είναι καλύτερο, είναι απλά διαφορετικό. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις.

Στη κονσόλα όλα τα παιχνίδια που θα αγοράσεις θα σου παίξουν σίγουρα και δεν θα έχεις καμία ασυμβατότητα.

Θα παίξεις καλύτερο Online αφού είναι περισσότεροι οι χρήστες.

Επίσης αν έρθει κάποιος φίλος σου, θα παίξει με το χειριστήριο που έχει μάθει χρόνια και δεν θα σου αρχίσει τη γκρίνια, "χάνω επειδή δεν με βολεύει το gamepad του PC σου".

Από εκεί και πέρα η γνώμη μου είναι ότι η κονσόλα χρειάζεται περισσότερο για παιχνίδια τρίτου προσώπου και αθλητικά δεδομένου ότι έχεις σαφώς μεγαλύτερη οθόνη (TV) και δεν έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις το PC με τη HD TV σου (λόγω απόστασης για παράδειγμα) και το PC φυσικά και πρώτον για πρώτου προσώπου και Strategy καθώς και για RPG.

Τα γραφικά στα περισσότερα παιχνίδια είναι πολύ υπέρ του PC!

Στο PC ένας έμπειρος χρήστης ίσως δυσκολευτεί με μερικά παιχνίδια ειδικά αν έχει χαζή (διπύρηνη κάρτα γραφικών) όπως εγώ, αφού πρέπει να τη πιάσεις από το χεράκι και να της πεις "βλέπεις βρε? Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παίξεις SLI, μπράβο το καλό μου" - ntune rulezzz...:mad:

Όσον αφορά τα χρήματα, είναι λίγο πιο οικονομική η κονσόλα. Μη ξεχνάμε ότι για να παίξει μία κονσόλα χρειάζεται μία HD TV το λιγότερο, οπότε αυτόματα πάμε για το 1000άρικο + τα παιχνίδια που πρέπει να τα αγοράζεις οπωσδήποτε Original.

Το PC μου το έχω συνδεδεμένο και με την TV της υπογραφής μου και τα παιχνίδια τα παίζω εκεί τις περισσότερες φορές.

Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να τα έχει και τα δύο πραγματικά αξίζει...

Δεν χρειάζεται να υπάρχει μάχη, έτσι και αλλιώς αν είσαι gamer χρειάζεται να έχεις παίξει κάποια παιχνίδια όπως Metal Gear για παράδειγμα, God Of War και πολλά άλλα που βγαίνουν μόνο σε κονσόλες.

:-)

Δημοσ.
μάλλον εσύ κρατάς outdated τους drivers και τα προγράμματά σου με την λογική του αφού δουλεύουν δεν τα πειράζω :P

Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο...απλά εγώ το pc το έχω για δουλειά(αλλά πάιζω και παιχνιδάκια) και δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να αλλάζω drivers και όλα τα σχετικά προγράμματα που απαιτούνται για να πάιξω το παιχνίδι που βγήκε και μου αρέσει...οσο για τους προλαλήσαντες και για το θέμα χρημάτων.....γιατί να δώσω 2000e για ένα pc....πολλά είναι....μπορώ με ένα pc αξίας 600e (Τόσο δεν είχε το ps3?) να πάιξω τα παιχνίδια που παίζει το ps3 όπως το ps3?

Δημοσ.
μπορώ με ένα pc αξίας 600e να πάιξω τα παιχνίδια που παίζει το ps3 όπως το ps3?

Αν αγορασεις αυτη τη στιγμη ενα PC αξιας 600 ευρω χωρις οθονη, μπορεις να παιξεις τα παντα, 50 φορες καλυτερα απο το ps3..

• Super Moderators
Δημοσ.
Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο...απλά εγώ το pc το έχω για δουλειά(αλλά πάιζω και παιχνιδάκια) και δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να αλλάζω drivers και όλα τα σχετικά προγράμματα που απαιτούνται για να πάιξω το παιχνίδι που βγήκε και μου αρέσει...

δεν είπα να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο αλλά η κατάσταση που περιγράφεις μου θυμίζει "αράχνες" :P

φτιάξε ένα 2ο partition αν δεν θες να πειράζεις τα windows που χρησιμοποιείς για δουλειά...

οσο για τους προλαλήσαντες και για το θέμα χρημάτων.....γιατί να δώσω 2000e για ένα pc....πολλά είναι....μπορώ με ένα pc αξίας 600e (Τόσο δεν είχε το ps3?) να πάιξω τα παιχνίδια που παίζει το ps3 όπως το ps3?

αναλόγως τι απαιτήσεις έχεις, αν θες να τα παίζεις σχεδόν όλα τέλεια σε ανάλυση 2560χ1600 θα "αναγκαστείς" να δώσεις 2000 euro μόνο για το κουτί :P

επιπλέον στο PS3 θα πληρώνεις αναγκαστηκά τα games με αποτέλεσμα να ξεπεράσεις σε χρόνο dt το κόστος ενός καρατουμπανιασμένου PC :o

Δημοσ.
Το Playstation τώρα όμως έχει 300e και όχι 600.....

και με 300 ευρώ αγοράζεις ,pc χωρίς την οθόνη, και είσαι γενειες μπροστά από το ps3.

για να το διαπιστώσεις κανε ένα ποστ στις « αναβαθμίσεις» και ζητά gaming pc με 300 ευρώ. θα σου βγάλουν τούμπανο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...