Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω θα προτιμουσα να επαιρνα 1 pc,και να μπορουσα "και" να παιζω τα παιχνιδια μου,για τα επομενα 3-4 χρονια,χωρις κολληματα,χωρις μπλε οθωνες,χωρις να χανει fps.και χωρις βεβαια να σκαω 300αρες για καρτα γραφικων καθε 3-4-5 μηνες.αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε στα pc.

επελεξα ενα xbox 360 γιατι:

1)θα παιζω για τα επομενα 4+ χρονια,με την ιδια αποδοση,χωρις να μου κολλανε τα παιχνιδια.

2)δεν βγαζει μπλε οθωνες.

3)εχει το xbox live,που δεν συγκρινετε με το live του υπολογιστη.

4)πρωτα βγαινουν τα παιχνιδια εκει,και μετα τα αντιγραφει το pc.μετα απο κανα 5μηνο.

5)5χ τιτλοι.και ποιοτικοι τιτλοι,για ολα τα γουστα,και οχι ενα fifa,ενα cod,και ολα τα υπολοιπα στρατηγικης.

6)δεν χρειαζετε να εχεις 15 εγκατεστημενα προγραμματα,οπως το alcohol και το 10 διαφορετικες εκδοσεις του daemon tools, (αλλο παιχνιδι θελει την 3.56,αλλο την 4.12 κτλ).

7)δεν περιμενω 1 μηνα να βγει το κρακ.και επισης,δεν θα περιμενω να βγει 4 μηνες μετα η εκδοση κρακ reloaded v1.66 για να διορθωθουν τα bugs του προηγουμενου κρακ.

8) δεν περιμενω 2 χρονια να σπασει το starforcre και το securon.

9)βαριεμε να καθομαι 20 λεπτα να γινει το install.

10)δεν βγαζει patch για να διωρθοσει τα λαθη του καθε παιχνιδιου,αλλα κανει αυτοματα update σε 1-2 sec',με το που ξεκινας το παιχνιδι.

11)γουσταρω να ειμαι ξαπλα στο κρεβατι,με την φραπεδουμπα μου και το ασυρματο χειριστηριο μου και να απολαμβανω το παιχνιδι μου χωρις να πιανετε ο κολος μου στην καρεκλα.

12)ολοι εμεις που μπαινουμε στο xbox live,μαζι με τους φιλους στις λιστες μας,ειμαστε σαν 1 οικογενεια.αυτο δεν θα γινει ποτε στο pc live.και οσοι μπαινουν xbox live συχνα,καταλαβαινουν τι εννοω.

13)assassins creed,ace combat,burnout paradise και αλλα πολλα παιχνιδια,ποτε θα βγουν στο pc?

14)το resident evil 4,στο ...playstation 2,ητανε 3 φορες καλυτερο.

15)δεν μπορω να εχω τα ανεμηστηρακια του pc πανω απο τα αυτια μου.

16)δεν θα με πεταξει ποτε στην dashboard εν ωρα παιχνιδιου.ενω το pc καθε 10 λεπτα με πεταγε στην επιφανεια εργασιας.

17)γιατι πολυ απλα,η κονσολα προοριζετε αποκλειστηκα για παιχνιδια.ειναι ο μονος λογος για τον οποιο δημιουργηθηκε.

18)γιατι αλλη φαση να παιρνουμε pc και να παιζουμε κατευθειαν παιχνιδια,και αλλη φαση να το ανοιγεις,να το φλασαρεις,να το μονταρεις.ετσι το ευχαριστιεσε πιο πολυ.

1) Με την ιδια χαλια ποιοτικα αποδοση.

2) Βγαζει κοκκινα δαχτυλιδια και παει για ανακυκλωση.

3) Παιξε GTAiv live στο pc και τα ξαναλεμε.

4) Γιατι ξαφνικα τωρα βγαινουν το πολυ μια εβδομαδα μετα?

5) No comment.Strategy is for thoughtful people..

6) Ολα με DT δουλευουν.

7) Στο αψε-σβησε βγαινει.

8) Πλεον και τα δυο αφαιρεθηκαν.Το πρωτο εξ ολοκληρου πλην Ρωσιας, το δευτερο μετα απο λιγο καιρο απο τις ιδιες τις εταιριες.

9) Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο το install του νεου σου αγαπημενου παιχνιδιου.

10) Η΄δεν κανει καθολου και μενεις με ημιτελες παιχνιδι...

11) Πλεον ασυρματο εχουν και τα pc.

12) Και στο Poker live μια οικογενεια ειμαστε...

13) Δεν αργησαν...

14) Το επαιξες με τα hi-res textures-movies και με enviroment mod??οχι?το φανταστηκα.

15) Με τα ανεμιστηρακια ζει το pc και ειναι ανοιχτο εβδομαδες συνεχομενες.Δοκιμασε να κανεις το ιδιο στην κονσολα σου.

16) Ε?

17) Δεν διαφωνω.Βαλε και ηλικιες ομως..

18) ΣΩΣΤΟΣ!!

Αυτα για ενα ψιλοπαλιο post και βλεπουμε πως αλλαξαν τα πραγματα σε λιγο καιρο..

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο πράματα ανόμοια ;;; Το ένα είναι πισί το άλλο είναι Console . Εμένα αύριο μπορεί να μου γκαυλώσει και να θέλω να πάρω μια Console . Και για να λέω και την αλήθεια έχω ένα πισί που σε γενικές γραμμές παίζει όλα τα σύγχρονα παιχνίδια τέλεια και σε μεγάλες αναλύσεις . Ωστόσο, άμα είχα τα λεφτά θα τα έδινα για μια Console γιατί όπως όλοι ξέρουμε άλλη είναι η αισθηση της κονσόλας και άλλη του πισιού. Kαι στο κάτω κάτω της γραφής τι σημασία έχει να δίνει κάποιος 80 ευρώ και άμα τα παίρνει δωρεάν ; Πέρα από αυτή είναι η προσωπική κρίση του καθενός ... Άμα κάποιος αγαπάει τις κονσόλες λέτε να αλλάξει και να πάει να πάρει πισί την άλλη μέρα ;

Γούστα και πάλι γούστα .

Καλό καλοκαίρι :P

Δημοσ.

15) Με τα ανεμιστηρακια ζει το pc και ειναι ανοιχτο εβδομαδες συνεχομενες.Δοκιμασε να κανεις το ιδιο στην κονσολα σου.

Προσωπικά έχω αφήσει πολλές φορές 5-6 μέρες συνεχόμενα ανοιχτό το Ν64 που έχω και 13 χρόνια μετά λειτουργεί ακόμα σαν καινούριο.

Δεν το έχω δοκιμάσει σε βδομάδες αλλά αυτό δεν το κάνω ούτε στα PC μου τα οποία όμως πάνω από 2 χρόνια χωρίς να κάψουν κάτι δεν έχουν βγάλει.

Δημοσ.

καλα αν το παμε ο καθενας τι του εχει βγαλει τι δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε. ουτε εμενα μου εκαψε τπτ και το εχω 3 χρονια ανοιχτο το pc , τεσπα δεν συγκρινεται μια κονσολα με ενα pc , ασε που αν δεν ηταν τοσο noobiko να σπασεις το xbox και να παιζεις τσαμπα games στην ελλαδα θα ειχε πατωσει σε πωλησεις

ps.το παλιο το ποστ με τους λογους γιατι ειναι καλυτερο το xbox ειναι ολα τα $$$ χαχαχαχ

Δημοσ.
καλα αν το παμε ο καθενας τι του εχει βγαλει τι δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε. ουτε εμενα μου εκαψε τπτ και το εχω 3 χρονια ανοιχτο το pc , τεσπα δεν συγκρινεται μια κονσολα με ενα pc , ασε που αν δεν ηταν τοσο noobiko να σπασεις το xbox και να παιζεις τσαμπα games στην ελλαδα θα ειχε πατωσει σε πωλησεις

Δεν το πάω έτσι.

Απλά προσπαθώ να δείξω ότι δε χαλάνε τόσο εύκολα οι κονσόλες όσο λέει.

Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ των pc (δεν έχω κονσόλα) αλλά έχω να πώ το εξής.

Για το PC. Βαρίεμαι να κατεβάζω drivers γιατί το red alert 10 δεν παίζει με τους drivers 100.45.32 της nvidia αλλά θέλει τους 100.45.33 και επίσης θέλει daemon tools 12 και physix 16 αλλά όχι 18 γιατί η 18 δεν πάιζει καλά με τους Drivers της κάρτας ήχου οι οποίοι δεν έχουν βγει για windows 9 που έβαλα,α και επίσης χεριάζομαι 100tb δίσκο γιατί το κάθε παιχνίδι θέλει ένα κάρο χώρο,και θελει και crack και patch και crack του patch και μετά θέλει άλλο deamon tools και θέλει και γενικότερα θέλει.....

Για την Κονσόλα.Περιορισμένα γραφικά και γενικότερα περιορισμένο modding στα παιχνίδια,δεν παίζεις στρατηγικής με την καμία,αν χαλάσει θέλει μάστορα,αυτό που θα δείς την πρώτη μέρα θα το βλέπεις και μετά απο 5 χρόνια σαν ποιότητα (ίσως με μικρες βελτιώσεις),κοινώς δεν δέχεται αναβάθμιση

Δουλευα σαν τεχνικός σε εταιρία η οποία είχε και κονσόλες και υπολογιστές,για χρήση σε ιντενετ cafe και τα δύο,οπότε όλα τα παραπάνω τα λέω με βάση και την προσωπική μου πείρα και βάση της εμπειρίας μου απο τη δουλεία.

Για να καταλήξω.......για κάποιον που γυρνάει απο τη δουλειά και θέλει κάτι για να χαλαρώσει χωρίς να κάτσει στο pc μια χαρά είναι η κονσόλα.Για τους τρελούς gamers που θέλουν 800fps σε hd αναλύσεις και σε full γραφικά και φυσικά έχουν το χρήμα,το χρόνο και την υπομονή να σετάρουν μηχανήματα και παιχνίδια για να ζήσουν τα παραπάνω τότε το pc είναι μονόδρομος.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα τα setάρεις ένα Σαββατοκύριακο που δεν έχεις δουλειά και τις καθημερινές που θα γυρνάς κουρασμένος θα τα έχεις έτοιμα, αλλά σε καταλαβαίνω άμα βαριέσαι δικαιολογίες βρίσκεις σε χρόνο dt :P

Δημοσ.

Αν η δουλειά σου είναι όλη μέρα σε ένα pc όταν γυρίσεις σπίτι δεν θέλεις να κάτσεις να ψάχνεις drivers-crack-patch-daemon-patch instructions-crack instructions kλπ.....άλλωστε ο χρόνος που διαθέτω για παιχνίδι είναι ελάχιστος...μην τον περνάω ψάχνοντας και κάνοντας τα παραπάνω (επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω λάθος εντύπωση,δεν έχω κονσόλα και παίζω στο pc αλλά παίζω παιχνίδια απλά και παλιά,οπότε δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως gamer απλά ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου επι του θέματος.)

• Super Moderators
Δημοσ.

υπερβάλεις, εγώ γιατί δεν έχω φάει ΠΟΤΕ τόσο πολύ χρόνο όσο υπονοείς? απλά όπως είπα είσαι κουρασμένος βαριέσαι δεν έχεις υπομονή και το παραμικρό δευτερόλεπτο σου φαίνεται αιωνιότητα...

Δημοσ.

ουαου αλλαξε καρτα γραφικων ανηνε να κανεις τόση ώρα σε ενα παιχνίδι !!!

δεν ξερω αν αναφέρθηκε

1)στο χbox πληρώνεις το live

2)ποιος είπε οτι οι κονσόλες δεν θέλουν ανανέωση κτλ(λειτουργικου) ασε που αν πάθει βλάβη η ζυμια ειναι πολύ μεγαλυ αντιθετα με του πσ

(μα τοση ωρα για pαch ενα λεπτάκι χρειάζεται μόνο)

Δημοσ.

Το toca race driver2(τυχαίο-πρόσφατο παράδειγμα) το θυμάτε κανείς???Ηταν ένα απο τα παιχνίδια που ήθελα να παίξω......και λέω ήθελα γιατί έχασα τόσο χρόνο στο να το κάνω να πάιξει που τελικά το έσβησα και τα παράτησα (όχι δεν αγοράζω αυθεντικά παιχνίδια)

nickarmy αν ήταν να αλλάζω κάρτα γραφικών επειδή το χψ παιχνίδι δεν πάιζει καήκαμε.....θα έπρεπε να κοιμάμαι πάνω σε καρτες γραφικών,όσο για τα patch δεν είναι ένα λεπτάκι,θέλουν download,θέλουν εγκατάσταση,θέλει νέο crack θέλει χρόνο ενω η κονσόλα δεν θέλει...μιλάω πάντα για τα patch τα οποία επηρεάζουν τη απόδοση και τη σωστή λειτουργία του παιχνιδιού....

ThReSh μάλλον τότε είσαι καινούριος στο χώρο(που δεν νομίζω) η έχεις πολύ χρόνο να σπαταλίσεις για να παίξεις ενα παιχνίδι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...