pscrazy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Τι σχεση εχει ενα simulation racing game με το GT5 FOREVER ? :lol:ΚΑΜΙΑ:lol: Ta πραγματικα racing sim ειναι στο pc, στις κονσολες ειναι πιο lite φαση. Το forza μονο ξεχωριζει απο τις κονσολες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:06 ---------- Με Xbox 360 είσαι καλυμμένος. 200€ κάνει πλέον. Τα περισσότερα racing του PC είναι multi και αδιάφορα. Μέχρι και οι πέτρες ξέρουν οτι τα GT5 και Forza 3 είναι η αφρόκρεμα των racing, και είναι μόνο για κονσόλες.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Τι σχεση εχει ενα simulation racing game με το GT5 FOREVER ? :lol:ΚΑΜΙΑ:lol: Ta πραγματικα racing sim ειναι στο pc, στις κονσολες ειναι πιο lite φαση. Το forza μονο ξεχωριζει απο τις κονσολες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:06 ---------- Τι δεν κατάλαβες?
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Να προσθέσω και κάτι τελευταία στην διαμάχη κονσόλας pc. Δεν μου αρέσουν οι κλειστές αρχιτεκτονικές που έχουν μερικές συσκευές όπως οι κονσόλες, τα προιόντα της apple, τα windows. Θέλω να έχω την δυνατότητα να φέρνω τα συστήματα στα μέτρα μου με όποιες αναβαθμίσεις μπορώ να κάνω. Νομίζω αυτό που έγραψε ο αρχισυντάκτης του pcmaster στο τελευταίο τεύχος με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο Οπως και να έχει το θέμα, όμως, δεν μπορώ να φανταστώ την ημέρα που θα παίζω το αγαπημένο μου game σε κονσόλα. Δεν μου πάει, βρε αδερφέ! Γιατί να υποχρεώνομαι σε μια μετριότητα, όπως εξ ορισμού είναι μια κονσόλα, και να μην αξιοποιώ τις νέες τεχνολογίες, τις νέες συσκευές και τα νέα πρότυπα; Αν θέλω να έχω 456 fps, γιατί να μην μπορώ να τα έχω; Γιατί τα settings της κάρτας γραφικών να είναι συνέχεια στο medium και όχι στο full; Γιατί θα πρέπει να περιμένω μήνες για το πότε θα δεήσει η τάδε εταιρεία να βάλει π.χ. blu ray ή δίσκο στην κονσόλα της; Γιατί, εντέλει, να συμβιβάζομαι;
pscrazy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μα αυτο ειναι το pc, ειναι γι αυτους που δεν συμβιβαζονται. Παιχνιδαρες εχουν, γραφικαρες περα απο καθε φαντασια, ομως με ενα τιμημα. Ουτε και εγω μπορω να συμβιβαστω με την κονσολα (ειδικα με το ps3 που εχω μερικα παιχνιδια στο μηχανημα της sony ειναι για εμετο) Το pc γι αυτο το γουσταρω, τα σκαω αλλα τα ευχαριστιεμαι γιατι τα εισπρατω στην εικονα με το παραπανω.... Τωρα βγηκε το resident evil 5 στο pc, δεν το επαιξα στο sony που ειναι σε ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ, μονο με βαρια ναρκωτικα το αντεχες αλλα ουτε και στο χβοχ που ειναι αρκετα καλο. Το περιμενα για το pc που ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου! 1920X1200+X8αα+X16αf+directx10=60 fps πως μπορει να ειναι ιδιο....?
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 μα το θεο αυτο ειναι απολυτο. pscrazy +1 Κλασμένο και χεσμένο είναι. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή όποιος έχει κονσόλα δεν του αρέσει το gaming και δεν έχει φίλους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 δεν του αρέσει το gaming και στις 2/3 περιπτώσεις έχει φίλους (πως φαίνεται ο θιγμένος ps3 owner )
gtaivpc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Κλασμένο και χεσμένο είναι. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή όποιος έχει κονσόλα δεν του αρέσει το gaming και δεν έχει φίλους? Αμα ειχες ασχοληθει με pc gaming θα ηξερες γιατι μιλαει το screenshot
DrFreeman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 μα το θεο αυτο ειναι απολυτο. pscrazy +1 Απίστευτο!
liberostelios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Τι fFactor μου λές τώρα. Ρεαλισμό σαν το GT και Forza δεν θα βρείς πουθενά. Ρεαλισμός όπως γραφικά/εμφάνιση/εφφέ ή ρεαλισμός όπως στήσιμο/κράτημα/συμπεριφορά; Γιατί αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο πως στήνεις ένα αμάξι στο rFactor (στις advanced ρυθμίσεις, προφανώς) για να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνει ρεαλισμός. Κλασμένο και χεσμένο είναι. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή όποιος έχει κονσόλα δεν του αρέσει το gaming και δεν έχει φίλους? Όχι, αλλά όπως βλέπω από την απάντησή σου, όποιος έχει κονσόλα (και κυρίως PS3) μάλλον δεν έχει αίσθηση του χιούμορ! Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι... Το σκετσάκι είναι χιουμοριστικό και, όπως τα περισσότερα χιουμοριστικά, δεν έχουν σχέση με την απόλυτη πραγματικότητα αλλά βασίζονται στην υπερβολή για σε κάνουν να γελάσεις. Ως εκ τούτου, προφανώς δεν είναι όπως τα δείχνει, αλλά αν μπορέσεις να το δεις καθήμενος χαλαρά στην πολυθρόνα και όχι στην τσίτα για το ποιός είναι νικητής (PC ή κονσόλες) τότε πιθανότατα θα γελάσεις και θα καταλάβεις το αστείο... Πάντα φιλικά!
-Dimitris- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Mπορει να μην εχουν βγει ακομα αυτα για το pc αλλα σε λιγο θα βγουν κι εγω φιλε μου θα τα βρω τσαμπα και θα τα παιξω τελεια με το latest driver που λες κι εσυ ενω καποιος με το ps3 μετρα ποσα ευρω θα εδινε για να τα αγορασει ολα δεδομενου οτι ειναι φρεσκα στην αγορα... Καλά, όταν εσύ θα παίζεις Halo 3 η Gears of War 2 και θα ποστάρεις τις εντυπώσεις σου εμείς θα παίζουμε τα sequels τους η κάποιο νέο exclusive το οποιο πάλι θα παίξεις μετά από 3-4 χρονια από την κυκλοφορία του στις κονσόλες (ΑΝ βγει για PC).
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ρεαλισμός όπως γραφικά/εμφάνιση/εφφέ ή ρεαλισμός όπως στήσιμο/κράτημα/συμπεριφορά; Γιατί αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο πως στήνεις ένα αμάξι στο rFactor (στις advanced ρυθμίσεις, προφανώς) για να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνει ρεαλισμός. Όχι, αλλά όπως βλέπω από την απάντησή σου, όποιος έχει κονσόλα (και κυρίως PS3) μάλλον δεν έχει αίσθηση του χιούμορ! Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι... Το σκετσάκι είναι χιουμοριστικό και, όπως τα περισσότερα χιουμοριστικά, δεν έχουν σχέση με την απόλυτη πραγματικότητα αλλά βασίζονται στην υπερβολή για σε κάνουν να γελάσεις. Ως εκ τούτου, προφανώς δεν είναι όπως τα δείχνει, αλλά αν μπορέσεις να το δεις καθήμενος χαλαρά στην πολυθρόνα και όχι στην τσίτα για το ποιός είναι νικητής (PC ή κονσόλες) τότε πιθανότατα θα γελάσεις και θα καταλάβεις το αστείο... Πάντα φιλικά! 360 έχω, μην με βρίζεις
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 προτιμώ τον υπολογιστή απο το playstation 3 που έχω λόγου ότι τα παιχνίδια είναι ''δωρεάν'' για το πσ τώρα για το play2 δεν ξερω αφου και αυτο ειναι τσ.π.ρ.σ...ο και τότε επαιζα και εκει
pdiomidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 εγω θα προτιμουσα να επαιρνα 1 pc,και να μπορουσα "και" να παιζω τα παιχνιδια μου,για τα επομενα 3-4 χρονια,χωρις κολληματα,χωρις μπλε οθωνες,χωρις να χανει fps.και χωρις βεβαια να σκαω 300αρες για καρτα γραφικων καθε 3-4-5 μηνες.αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε στα pc. επελεξα ενα xbox 360 γιατι: 1)θα παιζω για τα επομενα 4+ χρονια,με την ιδια αποδοση,χωρις να μου κολλανε τα παιχνιδια. 2)δεν βγαζει μπλε οθωνες. 3)εχει το xbox live,που δεν συγκρινετε με το live του υπολογιστη. 4)πρωτα βγαινουν τα παιχνιδια εκει,και μετα τα αντιγραφει το pc.μετα απο κανα 5μηνο. 5)5χ τιτλοι.και ποιοτικοι τιτλοι,για ολα τα γουστα,και οχι ενα fifa,ενα cod,και ολα τα υπολοιπα στρατηγικης. 6)δεν χρειαζετε να εχεις 15 εγκατεστημενα προγραμματα,οπως το alcohol και το 10 διαφορετικες εκδοσεις του daemon tools, (αλλο παιχνιδι θελει την 3.56,αλλο την 4.12 κτλ). 7)δεν περιμενω 1 μηνα να βγει το κρακ.και επισης,δεν θα περιμενω να βγει 4 μηνες μετα η εκδοση κρακ reloaded v1.66 για να διορθωθουν τα bugs του προηγουμενου κρακ. 8) δεν περιμενω 2 χρονια να σπασει το starforcre και το securon. 9)βαριεμε να καθομαι 20 λεπτα να γινει το install. 10)δεν βγαζει patch για να διωρθοσει τα λαθη του καθε παιχνιδιου,αλλα κανει αυτοματα update σε 1-2 sec',με το που ξεκινας το παιχνιδι. 11)γουσταρω να ειμαι ξαπλα στο κρεβατι,με την φραπεδουμπα μου και το ασυρματο χειριστηριο μου και να απολαμβανω το παιχνιδι μου χωρις να πιανετε ο κολος μου στην καρεκλα. 12)ολοι εμεις που μπαινουμε στο xbox live,μαζι με τους φιλους στις λιστες μας,ειμαστε σαν 1 οικογενεια.αυτο δεν θα γινει ποτε στο pc live.και οσοι μπαινουν xbox live συχνα,καταλαβαινουν τι εννοω. 13)assassins creed,ace combat,burnout paradise και αλλα πολλα παιχνιδια,ποτε θα βγουν στο pc? 14)το resident evil 4,στο ...playstation 2,ητανε 3 φορες καλυτερο. 15)δεν μπορω να εχω τα ανεμηστηρακια του pc πανω απο τα αυτια μου. 16)δεν θα με πεταξει ποτε στην dashboard εν ωρα παιχνιδιου.ενω το pc καθε 10 λεπτα με πεταγε στην επιφανεια εργασιας. 17)γιατι πολυ απλα,η κονσολα προοριζετε αποκλειστηκα για παιχνιδια.ειναι ο μονος λογος για τον οποιο δημιουργηθηκε. 18)γιατι αλλη φαση να παιρνουμε pc και να παιζουμε κατευθειαν παιχνιδια,και αλλη φαση να το ανοιγεις,να το φλασαρεις,να το μονταρεις.ετσι το ευχαριστιεσε πιο πολυ. Ναι δίνει 80 ευρώ κάθε 2 μέρες να αγοράζεις παιχνίδια για xbox 360!
-Dimitris- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ναι δίνει 80 ευρώ κάθε 2 μέρες να αγοράζεις παιχνίδια για xbox 360! :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.