Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Αυτά μην τα λες παραέξω γιατί θα σκάσουν μύτη οι αυθεντικού racing fans (δεν είμαι από αυτούς) και θα σου πουν για rFactror και LFS... Και για να λέμε την αλήθεια, θα έχουν απόλυτο δίκιο! Simulation σαν αυτό του PC δε θα βρεις πουθενά! Έστω κι αν το GT είναι παιχνιδάρα (επειδή έχει πολύ καλή ποικιλία αμαξιών και, και και)... Τι fFactor μου λές τώρα. Ρεαλισμό σαν το GT και Forza δεν θα βρείς πουθενά.
panaathas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Καταρχην να πω οτι εχω παιξει ενα τεραστιο των παιχνιδιων που κυκλοφορουν σημερα για pc, ειμαι φανατικος,οχι για να μην μου λετε,επισης να πω οτι υπολογιστη αγοραζει ο καθενας μας για απειρους λογους ειτε gamer ειτε οχι,που σημαινει οτι θα δωσεις κανα 1000ρικο για πρωτο υπολογιστη και 500-600 για αναβαθμιση,ειδικα αμα ασχολεισε πολυ,με τοσα λεφτα ομως εκτως απο υπολογιστη σιγουρα θα παρεις και τρομερη καρτα γραφικων,ετσι θα εχεις το απολυτο gamers console που δεν ειναι τιποτα αλλα παρα ο υπολογιστης,ετσι αφου εχω κατι που παιζει ολα τα παιχνιδια γιατι να παρω κονσολα;Δεν ειναι χαζο; Εχουμε και οικονομικη κριση..Και το pc ουτε φλασαρισμα ουτε τιποτα,το mtorrent θες ή rapidhare και εχεις ολα τα παιχνιδια τσαμπα και βερεσε για να παιζεις μια ζωη χωρις να δινεις τα μαλιοκεφαλα σου για καθε παιχνιδι που θα το τερματισεις σε 5 μερες...Εχω υπολογιστη απο 8 χρονων και παιζω πολυ παιχνιδια αναβαθμιζοντας με τα χρονια το συστημα μου,αν κατσει κανεις και τα υπολογισει ολα αυτα τα χρονια ποσα θα ειχα ξοδεψει για τα παιχνιδια και μονο που θα αγοραζα αμα ειναι κονσολα θα ηταν αστρονομικα τα ποσα,δεδομενου οτι τωρα αυτη τη στιγμη στο pc και σε dvd εχω 20-30 παιχνιδια που κανουν 50 ευρω το καθενα...Και το μονο που χρειαστηκα ηταν 180 ευρω για μια καρτα γραφικων επειδη τον υπολογιστη τον ειχα ετσι κι αλλιως!Βεβαια μπορει να εχω κι αδικο,δεν ειμαι παντογνωστης απλα δεν μπορω να βρω το λαθος στη σκεψη μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Άντε τώρα να ψάξεις για κάνα .dll και κάνα latest driver για το GPU σου. θέλει πτυχίο πυρηνικού φυσικού να φανταστώ ε?
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Καλά κάνουν και παίζουν η ασχολούνται με τις κονσόλες. Αν είχαν pc η θα τους είχαν κλέψει το account σε κάποιο mmorpg η θα είχαν γίνει spam bot και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Τα pc δεν είναι καφετιέρες θέλει και λίγο γνώσεις
panaathas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Όταν θα παίξεις στο PC MGS4, GT5, Forza 3, Halo 3, Gears of War 2 κ.τ.λ τα ξανασυζητάμε. Άντε τώρα να ψάξεις για κάνα .dll και κάνα latest driver για το GPU σου. Mπορει να μην εχουν βγει ακομα αυτα για το pc αλλα σε λιγο θα βγουν κι εγω φιλε μου θα τα βρω τσαμπα και θα τα παιξω τελεια με το latest driver που λες κι εσυ ενω καποιος με το ps3 μετρα ποσα ευρω θα εδινε για να τα αγορασει ολα δεδομενου οτι ειναι φρεσκα στην αγορα...
fearwhatnow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Ποιο παλικαρι ειπε για ρεαλισμο σε GT+Forza??Ενταξει ειπαμε να εχουμε την αποψη μας αλλα οχι και να λεμε ο,τι να'ναι.Θα πεσουν οι φανατικοι racing sims κατω απο το σοκ με αυτα που λες.Για πανε στο πλησιεστερο pc με τιμονι και παιξε GTR2,LFS,GTL,Nascar Racing 2003 και ελα να τα ξαναπουμε.Φυσικα το πληθος των αυτοκινητων του GTR2 και των πρωταθληματων που εχει δεν εχουν ολα τα παιχνιδια των κονσολων μαζι.
OROKUSAKI Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Mπορει να μην εχουν βγει ακομα αυτα για το pc αλλα σε λιγο θα βγουν κι εγω φιλε μου θα τα βρω τσαμπα και θα τα παιξω τελεια με το latest driver που λες κι εσυ ενω καποιος με το ps3 μετρα ποσα ευρω θα εδινε για να τα αγορασει ολα δεδομενου οτι ειναι φρεσκα στην αγορα... Και που το ξερεις οτι θα βγουν ?? Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα....
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Ποιο παλικαρι ειπε για ρεαλισμο σε GT+Forza??Ενταξει ειπαμε να εχουμε την αποψη μας αλλα οχι και να λεμε ο,τι να'ναι.Θα πεσουν οι φανατικοι racing sims κατω απο το σοκ με αυτα που λες.Για πανε στο πλησιεστερο pc με τιμονι και παιξε GTR2,LFS,GTL,Nascar Racing 2003 και ελα να τα ξαναπουμε.Φυσικα το πληθος των αυτοκινητων του GTR2 και των πρωταθληματων που εχει δεν εχουν ολα τα παιχνιδια των κονσολων μαζι. Τι Nascar 2003 μου λές? Σε λίγο θα μου πείς Colin McRae 1. Όσο για τα άλλα δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο GT+Forza με τιμόνι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ---------- θέλει πτυχίο πυρηνικού φυσικού να φανταστώ ε? Όχι αλλά γιατί να κάτσεις να ψάχνεις ?
yiannis_1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Τι fFactor μου λές τώρα. Ρεαλισμό σαν το GT και Forza δεν θα βρείς πουθενά. Κοίταξε αφού μίλησες για ρεαλισμό και αφου για να γράφεις σε forum εχεις και pc. Μια είναι η λογική εξήγηση για να πιστεύεις αυτό που πιστεύεις. Δεν εχεις αυτοκίνητο.:lol: [ame] [/ame]
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Κοίταξε αφού μίλησες για ρεαλισμό και αφου για να γράφεις σε forum εχεις και pc.Μια είναι η λογική εξήγηση για να πιστεύεις αυτό που πιστεύεις. Δεν εχεις αυτοκίνητο.:lol:
john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μίλησε κάνεις για το GT5; Για το φλιπεράκι; Για το παιχνίδι που την παίζεις στα αυτοκίνητα και στις μπάρες για να κερδίζεις χρόνο; Για να θυμηθούμε λίγο ένα ωραίο video
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μίλησε κάνεις για το GT5; Για το φλιπεράκι; Για το παιχνίδι που την παίζεις στα αυτοκίνητα και στις μπάρες για να κερδίζεις χρόνο; Για να θυμηθούμε λίγο ένα ωραίο video Ωραία δεν θές GT? Πάρε Forza
yiannis_1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Στο 2ο βίντεο φαίνεται σαν γρήγορος γύρος του superman στην πίστα. Where is the car??? Το 1ο βίντεο με την ferrari στην suzuka φαίνεται πράγματι πολύ καλό αλλά στην πραγματικότητα επειδή εχω τρέξει το combo με g25 σε ps3 η αίσθηση οδήγησης είναι ανύπαρκτη και τα physics χάλια. Βασικά μόνο μούτρα για αυτό και το παλικάρι στο βίντεο κόβει όχι μόνο τα kerbs αλλά και το γκαζόν. Αλλιός δεν μπαίνει... Αν παίζεις με joypad είναι οκ και τα 2 παιχνίδια αλλά άμα εχεις ξοδέψει τα 200 που θέλει η g25 την χαραμίζεις στο gt5... Τέτοια θέλει η g25 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6TtooF-7YeY&feature=related[/ame] Και για το παλικάρι που ζήτησε f1 Απο το 2006 εως σήμερα γίνονται διάφορα champs που ακολουθούνε πιστά το καλεντάρι της f1 στο rfactor Πάντα με αυτοκίνητα της περασμένης σεζόν αφού για να βγεί ενα mod με ρεαλιστικά performances πρέπει να εχει τελειώσει η σεζόν. Ξεκίνημα season 2006 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7iiwI1At2gk[/ame] Τελαυταία έκδοση season 2008 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=PPXaUmoh3NM[/ame] Όλα αυτά σε online πάντα
Constant1ne Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Btw σήμερα έπαιξα το κονσολίστικο φυσικά Street Fighter IV στο PC για να θυμηθώ τα νιάτα μου. Eye candy και τρέχει αρκετά smooth. Πολύ μικρό οπτικό πεδίο θα μου πείτε για να έιναι βαρύ αλλά ok looks good. Το μόνο πρόβλημα του PC για μένα πάντως είναι πως οι εταιρίες απογοητεύονται με την πειρατία. Ως αποτέλεσμα δε βλέπω να σταματάνε να ασχολούνται με PC Games, απλά ίσως βλέπουμε πολλά φαινόμενα του στυλ Assassin's Creed που πολλά παιχνίδια θα κυκλοφορούν λίγο καιρό μετά τις κονσόλες σε PC αλλά φυσικά θα τρέχουν καλύτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Όχι αλλά γιατί να κάτσεις να ψάχνεις ? γιατί δεν είμαι και ΤΟΣΟ τεμπέλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.