alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Και εγώ χρόνια δεν χώνευα τις κονσόλες αλλά εδώ και 1.5 με το xbox την έχω καταβρεί. Η ευκολία του "βάζω το δισκάκι και παίζει" χωρίς install, drivers, το σηκώνει δεν το σηκώνει η κάρτα μου, κρακ- μακ- τσακ κτλ, είναι αξιολάτρευτη. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν κυνηγούσα τα τρελά γραφικά. Επίσης πλέον μπορώ να παίξω από τον καναπέ μου (όχι ότι δεν γίνεται με το pc gaming γενικότερα... εγώ δεν μπορούσα) και με κόστος ούτε 200ε όταν την 9600 μου την πήρα 80 ή 90ε νομίζω (άσχετα αν δεν την πλήρωσα). Βέβαια δεν μπορείς να παίξεις στρατηγικής (και mmorpg αλλά σιγά τα ωά) και αυτό είναι το μόνο κακό για μένα. Έτσι όπως έχει γίνει το πρόγραμμα μου όμως με 1-2 ώρες ελεύθερες για gaming στην καλύτερη, το ποιο καλό είναι η κονσόλα.
liberostelios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Το κάθε ένα έχει τα καλά του. Αντικειμενικά, το PC Gaming είναι καλύτερο σε δυνατότητες/επιλογές κλπ. Πχ., οι δυνατότητες του editing σε PC είναι ασύγκριτες (κυρίως σε sport/racing games ή GTA κλπ.), ενώ στο xbox/PS3 "αυτό πήρες, αυτό θα παίξεις... τέλος!"! Υπάρχουν κι άλλα πλεονεκτήματα που δε χρειάζεται να απαριθμήσω, έχουν αναφερθεί ήδη, αλλά για μένα αυτό με το editing είναι από τα πλέον σημαντικά, γιατί υπάρχουν τίτλοι που μπορείς να τους παίζεις ακόμα και χρόνια και να αλλάζουν τελείως μορφή με patches κλπ. Στην κονσόλα, πάλι, υπάρχει η ευκολία, το λεγόμενο "out of the box" (βάζεις το δισκάκι και παίζεις, ούτε ρυθμίζεις κουμπιά, ούτε γραφικά, ούτε αναρωτιέσαι αν το παιχνίδι θα αναγνωρίσει το gamepad σου κλπ.). Τέλος, οι κονσόλες έχουν το "καλό" ότι αβαντάρονται τρελά από τις εταιρείες και έχουν τίτλους που το PC δεν έχει, πχ. Metal Gear Solid, Gran Turismo, Fifa (που σε PC δε βλέπεται) και διάφορες άλλες κυκλοφορίες κατά καιρούς. Αν δεν υπήρχε αυτό το στοιχείο, πιθανόν το console gaming να είχε πεθάνει προ πολλού, αλλά κάτι πρέπει να κάνουν και οι εταιρείες για να βγάζουν λεφτά!
sazistas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ε??Μονο το Crysis?Λιστα παιχνιδιων με γραφικα δυο κλασεις ανωτερα απο τις κονσολες:1.Arma II 2.Fallout 3 3.GTA IV 4.Call Of Juarez 2 5.Bioshock 6.NBA 2k9 7.Stalker 8.Rise Of Flight 1917 Θα μπορουσε να γινει μια λιστα 50 σελιδων.Ολα τα παραπανω εχουν καλυτερα γραφικα για 2 λογους.Ειτε επειδη ειναι exclusive λογω αδυναμιας των κονσολων να σηκωσουν τα γραφικα ειτε επειδη στο pc υπαρχουν οι επιλογες ΑΑ,ΑΟ και AF σε πολυ υψηλες αναλυσεις. Εσυ lak λες οτι δινεις 50Ε μεσο ορο για καθε παιχνιδι(διοτι φτανουν τα 69Ε στο PS3 απο οσο ξερω).Στα 6 παιχνιδια τα εχεις ηδη σκασει κανονικοτατα για high-end καρτα γραφικων που θα σου κρατουσε σιγουρα 2-3 χρονια! Φίλε μου εντελώς ενημερωτικά θα σου πω πως το NBA 2K9 για PC κυκλοφόρησε πολύ αργότερα μετά την κυκλοφορία του για κονσόλες, και εγώ που το έχω στο XBOX360 μπορώ να σου πω ότι η έκδοση για PC είναι απλά χάλια σε σχέση με το xbox !! δε συγκρίνονται. Επίσης πρέπει να πούμε ότι η σειρά NBA 2K.. πρώτη φορά κυκλοφόρησε για PC, όλα τα προηγούμενα ήταν για consoles. Και ασ μην λέμε ότι δίνουμε 50 ευρώ μέσο όρο για κάθε παιχνίδι, γιατί και στο pc το ίδιο ακριβώς ισχύει εάν δεν παίζουμε πειρατικές κόπιες. Γύρω στο 50άευρω δηλαδή στοιχίζουν και οι τίτλοι για pc. Εγώ που έχω ασ πούμε xbox360 φλασαρισμένο απλά αγοράζω άδεια δισκάκια και γράφω games , επίσης έχω την κονσόλα απο το 2005 με 300 ευρω που είχα δώσει τότε παίζω ακόμα χιλιάδες games , ενώ στο pc μου από το 2005 έχω αλάζει 4 κάρτες γραφικώ πάνω από 300 ευρώ η καθεμία
fearwhatnow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Φίλε μου εντελώς ενημερωτικά θα σου πω πως το NBA 2K9 για PC κυκλοφόρησε πολύ αργότερα μετά την κυκλοφορία του για κονσόλες, και εγώ που το έχω στο XBOX360 μπορώ να σου πω ότι η έκδοση για PC είναι απλά χάλια σε σχέση με το xbox !! δε συγκρίνονται. Επίσης πρέπει να πούμε ότι η σειρά NBA 2K.. πρώτη φορά κυκλοφόρησε για PC, όλα τα προηγούμενα ήταν για consoles. Και ασ μην λέμε ότι δίνουμε 50 ευρώ μέσο όρο για κάθε παιχνίδι, γιατί και στο pc το ίδιο ακριβώς ισχύει εάν δεν παίζουμε πειρατικές κόπιες. Γύρω στο 50άευρω δηλαδή στοιχίζουν και οι τίτλοι για pc. Εγώ που έχω ασ πούμε xbox360 φλασαρισμένο απλά αγοράζω άδεια δισκάκια και γράφω games , επίσης έχω την κονσόλα απο το 2005 με 300 ευρω που είχα δώσει τότε παίζω ακόμα χιλιάδες games , ενώ στο pc μου από το 2005 έχω αλάζει 4 κάρτες γραφικώ πάνω από 300 ευρώ η καθεμία Μου φαινεται οτι λες αλλα αντι αλλων. Κυκλοφορια NBA2k9 κονσολες Οκτωβριος 07,pc Οκτωβριος 20.Αν αυτο ειναι πολυ αργοτερα τι να σου πω.Δες ποτε θα σου βγαλουν το Crysis εσενα και μετα ελα να τα ξαναπουμε. Η εκδοση για pc ειναι χαλια?Ασφαλως θα κανεις πλακα ή δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας.Μονο τα γηπεδα που εχουν βγει σε mods και τα cyberfaces αν δεις θα σου πεσουν τα σαγονια.Ελα να δεις σε 47 ιντσες HD με τιγκα mods το NBA2k9 να καταλαβεις τι σημαινει pc gaming. Ουπς!Νομιζα μονο στο pc υπαρχει πειρατεια... Και επειδη δεν εισαι καλα ενημερωμενος πλεον τα παιχνιδια στο pc σπανιως εχουν πανω απο 39.90Ε.
sazistas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μου φαινεται οτι λες αλλα αντι αλλων.Κυκλοφορια NBA2k9 κονσολες Οκτωβριος 07,pc Οκτωβριος 20.Αν αυτο ειναι πολυ αργοτερα τι να σου πω.Δες ποτε θα σου βγαλουν το Crysis εσενα και μετα ελα να τα ξαναπουμε. Η εκδοση για pc ειναι χαλια?Ασφαλως θα κανεις πλακα ή δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας.Μονο τα γηπεδα που εχουν βγει σε mods και τα cyberfaces αν δεις θα σου πεσουν τα σαγονια.Ελα να δεις σε 47 ιντσες HD με τιγκα mods το NBA2k9 να καταλαβεις τι σημαινει pc gaming. Ουπς!Νομιζα μονο στο pc υπαρχει πειρατεια... Και επειδη δεν εισαι καλα ενημερωμενος πλεον τα παιχνιδια στο pc σπανιως εχουν πανω απο 39.90Ε. Εγώ δεν κρίνω το παιχνίδι απο τα mods που δεν έχουν καμιά σχέση με το official game. Κρίνω απλώς το πως βγήκε το game από την εταιρία, που απλα δε συγκρίνεται. το NBA2K9 βγήκε για πρώτη φορα για PC και οι pcαδες πρώτη φορά παίζουν ένα καλό μπασκετάκι στο PC τους , που και πάλι απέχει πάρα πολυ απο τις κονσόλες, ακόμα και με mods, και δεν μιλάω μόνο για τα γραφικά. εγώ πληροφοριακά θα σου πω πως το NBA 2K το απολάμβανα απο την εποχή του dreamcast όταν τότε το PC είχε κάτι αθλια NBA. Εγώ παίζω με Full HD projector σε 300 ίντζες με xbox 360 και τέσσερα ασύρματα χειριστήρια με τα φιλαράκια μου και είναι πραγματικα απίστευτη εμπειρία και ψάξε εσύ να βρείς τρόπο να παίξεις στο pc σου έτσι με 4 άτομα και μην μου πεις ότι θα συνδέσεις χειριστίρια του Xbox επίσης: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1289020&PriceRange=%E2%82%AC+++++39-59&page=3&category=69979930&catalog=12&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE652B599D02A2B3BD3ABAE7FF764FFF88FB837476E7C2037EFABB8223AEE736F243459614E0F09CA984F2BAEF97DEB3D6C7298C4EB01234B4620EBC7E892F36755DF18AB26AA71CF9D427EE3C395AB8595B9A4CEDA7FE0A0A89ADB019CB63DE6001177D999F9B3887B8AC76C1D3F77969256512C9C42E4D29 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1291912&PriceRange=%E2%82%AC+++++39-59&page=3&category=69979930&catalog=12&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE652B599D02A2B3BD3ABAE7FF764FFF88FB837476E7C2037EFABB8223AEE736F243459614E0F09CA984F2BAEF97DEB3D6C7298C4EB01234B4620EBC7E892F36755DF18AB26AA71CF9D427EE3C395AB8595B9A4CEDA7FE0A0A89ADB019CB63DE6001177D999F9B3887B8AC76C1D3F77969256512C9C42E4D29 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1220594&PriceRange=%E2%82%AC+++++39-59&page=3&category=69979930&catalog=12&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE6D1C166B2ADF9B3B594C9D60D0CA0E6DD23478264CA2BE28041800743F1CE3D6E80E3EB5940507EAD7E98AFC9C970B391B868D20A89C9E1D8675E40B2249D7244E86C94BFF3178FDE85891113385FC8562190C99F2E03CB84DFE43197802DAF266FEE481CEF971D83071DE7FDD03D00A308933FCC545D10B
fearwhatnow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλα της αλυσιδας της ασχετοσυνης μου βαζεις τιμες!!!??Ελεος.Ποιος αγοραζει απο αυτους?? Που το καταλαβες οτι συνδεω χειριστηρια xbox?Εννοειται αυτο κανω.x360 wireless εχω οπως και η πλειονοτητα των pc gamers τωρα.Δεν εχω 300 αλλα 47 ιντσες.Εσενα σε τρωει το πιξελιασμα, εγω με 16χΑΑ,16χΑF δεν χρειαζομαι γυαλια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 και ψάξε εσύ να βρείς τρόπο να παίξεις στο pc σου έτσι με 4 άτομα και μην μου πεις ότι θα συνδέσεις χειριστίρια του Xbox υπάρχουν χειριστήρια για το PC για τέτοιες περιπτώσεις εδώ και χρόνια, δεν περιμέναμε το Xbox360 για να αποκτήσουμε gamepad Εγώ παίζω με Full HD projector σε 300 ίντζες με xbox 360 τίγκα στο aliasing όμως, όσο δεν πάει άλλο...
lak10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εγω προτιμω κονσολα γιατι βαζεις το δισακι και παιζει δεν εχεις το αγχος για το αν θα παιξει με την καρτα σου η οχι και αν θα πρεπει να κατεβασεις την ποιοτητα επιπλεον το pc gaming απαιτει αρκετα λεφτα για αναβαθμισειςπου δεν τα εχει ο καθενας ενω με την κονσολα τα δινεις μια φορα και τελειωνεις
Vasilius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ΑΚΥΡΟ !!! Αφού κάθε 3 χρόνια βγαίνει κ μία νέα console και πάλι τα σκάτε. Απλά στο pc τα σκάμε κάθε 2 χρόνια. Στη console λέει να παίξεις pro και κανα rally με παρέα που δεν έχει σχέση απο Η/Υ ή σε περίπτωση που μαζευτούν αρκετοί σε κάποιο μεγάλο σπίτι με 3 εξτρα τηλεοράσεις και κονσόλες αντίστοιχα για βραδιές χαβαλέ με τιμονιέρες στο σαλόνι - καναπέδες κτλ. Ή αν πας στο εξοχικό που συνήθως οι φίλοι σου εκεί δε μπορούν να παίξουν κάτι με πληκτρολόγιο ή ποντίκι . Εκεί μάλιστα αλλά έως εκεί... Τα κατά της console είναι τα εξής: *Modding στα games *Παραμετροποίηση στα περιφεριακά και γενικότερα στα settings του παιχνιδιού σου, με ότι αυτό συνεπάγεται ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου και να το κάνεις απολαυστικότερο και αποδοτικότερο. *Updates-fixes καθυστερημένα *Loading times *Οπτική ποιότητα για τον μέσο χρήστη (ας μη πέρνουμε παράδειγμα με προβολέα-κονσόλα διότι προβολέα βάζεις κ στο πι τσι σου αν θες, μιλάω για stock settings). Last but not least... *Online/Multiplayer/modded servers - ειδικά απο θέμα server-ping
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ΑΚΥΡΟ !!!Αφού κάθε 3 χρόνια βγαίνει κ μία νέα console και πάλι τα σκάτε. Απλά στο pc τα σκάμε κάθε 2 χρόνια. δεν είμαι φανατικά υπέρμαχος της κονσόλας αλλά δεν είναι έτσι. Δεν βγαίνει κάθε 3 χρόνια νέα κονσόλα και σίγουρα μέχρι τα τελευταία της παίζει τα παιχνίδια που είναι να παίξει τέλεια, δεν ρίχνεις αναλύσεις κτλ. Επίσης μετά το πικ της η κονσόλα πέφτει συνεχώς στην τιμή. πχ το 360 κάνει 160ε αυτή τη στιγμή ενώ η πρωτοκλασάτες κάρτες έχουν πάντα μια υψηλή τιμή. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:30 ---------- Τα κατά της console είναι τα εξής: Last but not least... *Online/Multiplayer/modded servers - ειδικά απο θέμα server-ping επίσης διαφωνώ... δεν καταλαβαίνω ούτε βλέπω διαφορά στο on line
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Κάποτε είχα κονσόλα και έπαιζα φανατικά παιχνίδια εκεί αλλα.. τώρα βαριέμε αφάνταστα τα κονσολάδικα παιχνίδια. Δλδ κάτι prototype το αλλό το γούεστερν με το πιστόλι και κάτι τέτοια παιδιάστικα δεν τα αντέχω πλέον με τίποτα. Για μένα είναι χάσιμο χρόνου. Γιαυτό την κονσόλα την έχω αποκλείσει τελείως. Αντίθετα μου αρέσουν φοβερά τα mmorpg, τα indie και μερικά ανεξάρτητα που βγαίνουν κατα καιρούς και φυσικά τα rpg τα adventure και τα strategy. Κανένα από αυτά δεν πρόκειτε να τα δώ σε κονσόλα η τουλάχιστον δεν υπάρχει περίπτωση να τα παίξεις με την ίδια ποιότητα. Και τέλος μου αρέσει να πέτάω που και πού στο σύστημα μου κάμια νέα κάρτα γραφικών κανα νέο επεξεργαστή και γενικά να τον ξεφτιλίζω στις αναβαθμίσεις. Νομίζω ούτε αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το χαρώ σε κονσόλα
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Η κονσόλα είναι παιχνιδομηχανή. Ο υπολογιστής είναι εργαλείο. Επίσης, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Άλλο 300 να κάνει όλο το μηχάνημα, και άλλο 300 μόνο η κάρτα γραφικών. Δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι άλλες δυνατότητες έχει το ένα και άλλο το άλλο... Το μοναδικό επιχείρημα που έχει κάποια βάση είναι το "βάζω το δισκάκι και τέλος", άλλα και αυτήν η καραμέλα αρχίζει πλέον να χάνει την γλύκα της, γιατί αν προσέχεις το πψ και σε αυτό το ίδιο συμβαίνει. Always friendly...
fearwhatnow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Διαβαστε εδω το γραμμα προς τον Peter Moore της ακατονομαστης. http://au.pc.ign.com/articles/100/1003657p1.html
nske Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τα πάντα έχουν τα trade offs τους. Η κονσόλα προσφέρει καλύτερες εγγυήσεις αξιοπιστίας (είναι ένα κλειστό σύστημα που σχεδιάστηκε για να κάνει μετρημένα πράγματα, αντίθετα με ένα ανοιχτό σύστημα γενικής χρήσης) επιτρέποντας να παίξεις ένα παιχνίδι αμέσως μόλις βάλεις το δισκάκι, όπως ειπώθηκε. Από την άλλη, ο υπολογιστής έχει πλεονεκτήματα αλλού, π.χ. στο game hacking/modding, ή στη δυνατότητα να συνδυάζεις πιο εύκολα το gaming με άλλες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις παράλληλα στον υπολογιστή (αυτό αφορά ιδιαίτερα τα MMORPG). Τελικά είναι τι θέλει ο καθένας και ποιο είδος νοοτροπίας του ταιριάζει καλύτερα. Όποιος θέλει ένα έτοιμο προϊόν από το οποίο μπορεί να περιμένει εγγυημένα κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με ελάχιστη ενασχόληση από τη μεριά του, θα προτιμήσει μια κονσόλα. Όποιος είναι διατεθειμένος να ασχολείται περισσότερο, είτε λύνοντας ανεπιθύμητα προβλήματα είτε εξερευνώντας ανεπίσημα game hacks ή modifications, δηλαδή όποιος βλέπει το gaming πιο σοβαρά και δεν φοβάται να αφιερώσει περισσότερο χρόνο προκειμένου να προσαρμόσει όσο γίνεται την εμπειρία του παιξίματος στις προτιμήσεις του, θα προτιμήσει υπολογιστή. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θα προτιμήσουν υπολογιστή: αυτοί που είναι εντελώς casual gamers και δεν θα αγόραζαν ένα προϊόν που έχει αποκλειστικό στόχο τα παιχνίδια, αυτοί που δεν έχουν ή δεν βλέπουν τηλεόραση αλλά κάθονται πολλές ώρες στον υπολογιστή, αυτοί που ενδιαφέρονται για είδη παιχνιδιών που δεν ευδοκιμούν στις κονσόλες ή αυτοί που απλά ενοχλούνται από τους τεχνητούς περιορισμούς (ή από την ιδέα τους). Πάντως, είτε το θέλουμε είτε όχι, οι κονσόλες ασκούν πλέον τεράστια επιρροή στην ανάπτυξη mainstream παιχνιδιών. Είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπουμε mainstream τίτλους για υπολογιστή οι οποίοι έχουν σύστημα χειρισμού και ιδιομορφίες ή απλουστεύσεις στο gameplay τους που είναι φανερό ότι υπάρχουν για να μπορεί ο τίτλος να κυκλοφορήσει με αξιώσεις σε κονσόλες με ελάχιστες αλλαγές (Fallout 3, sigh...). Προσωπικά θα προτιμούσα είτε να μην υπήρχαν κονσόλες είτε οι τίτλοι τους να είναι κατά κανόνα διαφορετικοί και να αναπτύσσονται ανεξάρτητα από αυτούς του υπολογιστή, όπως πριν 10 χρόνια.
Vasilius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Επίσης μετά το πικ της η κονσόλα πέφτει συνεχώς στην τιμή. πχ το 360 κάνει 160ε αυτή τη στιγμή ενώ η πρωτοκλασάτες κάρτες έχουν πάντα μια υψηλή τιμή. Με την ίδια ακριβώς λογική κάθε 3 χρόνια πέφτει κ η τιμή του PC. Άσε που όταν πέρνεις Η/Υ δε πέρνεις κάτι με το οποίο μόνο θα παίζεις, κάνεις κ άλλα πράγματα οπότε έχεις κ ένα έξτρα κόστος. Στις μέρες μας πάντως όλοι χρειάζονται έναν. Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από Vasilius Εμφάνιση Μηνύματος Τα κατά της console είναι τα εξής: Last but not least... *Online/Multiplayer/modded servers - ειδικά απο θέμα server-ping επίσης διαφωνώ... δεν καταλαβαίνω ούτε βλέπω διαφορά στο on line To να διαφωνείς είναι δικαίωμά σου, το να μη καταλαβαίνεις-βλέπεις ποια είναι η διαφορά στο online gaming είναι τραγικότητα. Θα σου πώ τέσσερα απλά που είναι βασικότατα, μάλλον θα στα αναλύσω διότι τα είπα πιο πάνω είδη (ειδικά απο θέμα server-ping) 1ον οι Servers , στις κονσόλες είναι στο εξωτερικό και συνήθως με μεγάλη καθυστέρηση η οποία σου κάνει το παιχνίδι μη ευχάριστο μιας και σε τρώνε πρίν τους δείς ή όλα τα συναφή τέλοςπάντων προβλήματα που έχεις (packet loss, choke,lag,pingjumps κτλ.) . Στους Η/Υ υπάρχουν αρκετοί server καλύτεροι στο εξωτερικό (εκατοντάδες/χιλιάδες ανάλογα τον τίτλο) καθώς και αρκετοί Ελληνικοί κάνοντας σου το online παίξιμο πιο balanced . 2ον συστήματα ενδοεπικοινωνίας , και ειδικά χαμηλής καθυστέρησης που θα έχεις με τα μέλη της ομάδας σου.... στις κονσόλες επίσης ανύπαρκτα. 3ον το community σε κάθε παιχνίδι/τίτλο στις κονσόλες είναι πολύ περιορισμένο καθώς και τα events μιας και το moddin των παιχνιδιών είναι ανύπαρκτο, ειδικά σε competitive επίπεδο, οπότε και ο online κόσμος λιγότερος. Άλλο το να παίζεις απλά online και να σου αρκεί η πρωτιά σε έναν εξυπηρετητή με ανάπηρους για αντιπάλους επειδή γουστάρεις να κάνεις απλά αυτό και άλλο το να αγνοείς το competitive επίπεδο. Είναι σα να μου λές οτι είναι το ίδιο όταν πας σε έναν οίκο ανοχής με 2 ρωσίδες ότι νάναι και να μη βλέπεις διαφορά απο έναν άλλον οίκο με 5 γερμανίδες,3 λιθουανέζες,1 φιλανδή 2 βραζιλιάνες κτλ οι οποίες είναι παράλληλα πλουσιότερες σε εμπειρία, βαρβάτες , πιο ωραίες κτλ. (Η online εμπειρία στους κονσολάδες πόσο είναι σε σχέση με τους κατόχους PC? ) 4oν τα patches που διορθώνουν προβλήματα στον multiplayer τομέα καθώς και προσθήκη νέων χαρτών στον multiplayer τομέα με ότι αυτό συνεπάγεται μα κυρίως την επέκταση της ζωής του online τομέα του παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.