Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά είναι η κονσόλα αλλά και το pc καλό είναι..

άσχετα με ότι κολλήματα μπορεί να έχει, μην ξεχνάτε ότι με ένα pc των 1000 ευρώ ..μπορείς να παίξεις σχεδόν χωρίς πρόβλημα ότι παιχνίδι έχει κυκλοφορήσρει μέχρι τώρα..από το 2000 (δεν λέω πιο πριν..) μέχρι 2007 κάτι λίγα..

τα καινούρια και απαιτητικά δεν θα μπορείς να τα παίξεις αλλά έχεις όλα τα άλλα..

όσον αφορά τα παιχνίδια μπορεί να τα φέρει και ο θείος σε χαμαλή τιμή(ή και τζάμπα)..

για xbox kai ps3 είναι λίγο ασύμφορα..

στο pc υπάρχουν και οι emulators..(για παράδειγμα έπαιξα αρκετά παιχνίδια από Nintendo 64 με emulator xωρίς κανένα πρόβλημα (και με gamepad)..;)

γενικά σε ότι και αν επενδύσεις, pc ή κονσόλα αξίζει τα λεφτά του, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις..

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

6)δεν χρειαζετε να εχεις 15 εγκατεστημενα προγραμματα,οπως το alcohol και το 10 διαφορετικες εκδοσεις του daemon tools, (αλλο παιχνιδι θελει την 3.56,αλλο την 4.12 κτλ).

7)δεν περιμενω 1 μηνα να βγει το κρακ.και επισης,δεν θα περιμενω να βγει 4 μηνες μετα η εκδοση κρακ reloaded v1.66 για να διορθωθουν τα bugs του προηγουμενου κρακ.

8) δεν περιμενω 2 χρονια να σπασει το starforcre και το securon.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα έλιωσα λέμε όταν τα διάβασα. Η λέξη γνήσιο προφανώς σου είναι άγνωστη έτσι; Δηλαδή απλά LOL, τι άλλο θα σκεφτείτε; :P. Στο θέμα του topic για multiplatforms και για γενικό gaming επιλέγω το PC μου (εκτός κι αν είναι για εντελώς πατάτα το Port όπως στο SC: Double Agent) και την κονσόλα για μερικά exclusive.

Δημοσ.
Και εξάλλου το pc όταν παλιόσει εξακολουθεί να τρέχει πράγματα που σε ενδιαφέρουν, ο κύκλος ζωής του δεν τελειώνει ποτέ (θεωρητικά).

μα φιλε μου,μιλαω καθαρα για gaming,δεν το εχεις καταλαβει 20 ποστ μετα? δεν μιλησα ουτε για προγραμματισμο,ουτε για αντιγραφες,ουτε για ιντερνετ.μιλησα καθαρα για παιχνιδια και μονο.αρα,το τι μπορει να κανει ενα pc οταν παλιωσει,ειναι για καποια αλλη συζητηση,καποιο αλλο τοπικ.

δεν αμφισβητησα την χρηση του υπολογιστη σημερα,αλλα μονο την αναξιοπιστια του,οσων αφορα τα παιχνιδια,και την πολυτελεια,(απο οικονομικης πλευρας),του να παιζεις ενα παιχνιδι στον υπολογιστη.και για την ....ποικιλια των παιχνιδιων που εχει.(τι μπασκετακι παιζεις στο pc? τι street racing?).ολο στρατηγικης ειναι γεματα τα ραφια.δεν βλεπω και τιποτε αλλο.

Δημοσ.

ρε μάγκες ...οτι και να λέμε...

αράζεις στην καναπεδάρα σου... πατάς το στρογγυλό κουμπάκι που γράφει (Χ) .. ξεκαυλώνεις με την παιχνιδάρα σου όση ώρα γουστάρεις στο πλάσμα το 42αρι...μίλάς και με κανα φιλαράκι με το ακουστικό, παιζετε και μαζί κανα γύρο....και άμα νταγλάρεις και πάει να σε πάρει ο ύπνος ..ξαναπατάς το (Χ) και σβήνει η κονσόλα..δε σηκώνεσαι καν απ τον καναπέ.

Εχεις το dx10 σου, έχεις το σταθερό framerate σου και δεν ασχολείσαι με crack/serial μπλε οθόνες και λοιπές παπαρίτσες.

Δημοσ.

πες τα ρε Vortex :lol: .

απλα δεν ξερουν τι παει να πει live.νομιζουνε οτι προκειτο για skype φαση! καμοια σχεση.

ΥΓ.ποτε θα μπουμε κανα cod ground war 9-9,και παιζωντας να μιλαμε ταυτοχρονα για τις στρατηγικες μας,την καλυψη μας και τις επιθεσεις μας εναντιων του αντιπαλου? :-D

α! ξεχασες και το βασικο.πριν κοιμηθουμε,χτυπαμε αμα λαχι και 2 πιτες γυρο απ'ολα,παιζωντας ταυτοχρονα,μη φοβουμενοι να μην λερωσουμε το πληκτρολογιο μας :lol: .

Δημοσ.

Μου αρέσει καλύτερα ο Η/Υ γιατί τις κονσόλες συνήθως τις έχουν στο πάτωμα και σκοντάφτω πάνω τους.

Επίσης προτιμώ την πίτσα σε σύγκριση με το σουβλάκι (ως απάντηση σε ένα άλλο αντίστοιχης βαρύτητας topic που είχε ανοίξει κάποιος παλιότερα και δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί το διαγράψανε).

Δημοσ.
Μου αρέσει καλύτερα ο Η/Υ γιατί τις κονσόλες συνήθως τις έχουν στο πάτωμα και σκοντάφτω πάνω τους.

Επίσης προτιμώ την πίτσα σε σύγκριση με το σουβλάκι (ως απάντηση σε ένα άλλο αντίστοιχης βαρύτητας topic που είχε ανοίξει κάποιος παλιότερα και δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί το διαγράψανε).

:lol::lol:

και εκτός από το ότι μπορεί να σκοντάψεις αν η ΔΕΗ κάνει κολπάκια..θα χρειαστείς ups και για το ps3 ή το xbox..

anyway..

1 είναι η λύση...

να έχεις pc(το καλύτερο της αγοράς) και όποτε βαριέσαι να αλλάζεις δωμάτιο για να παίξεις με το ps3 kai το xbox που έχεις στην τηλεόραση .

αυτές θα είναι ωραίες στιγμές B):mrgreen:

Δημοσ.

Προεπιλογή

πες τα ρε Vortex .

απλα δεν ξερουν τι παει να πει live.νομιζουνε οτι προκειτο για skype φαση! καμοια σχεση.

α! ξεχασες και το βασικο.πριν κοιμηθουμε,χτυπαμε αμα λαχι και 2 πιτες γυρο απ'ολα,παιζωντας ταυτοχρονα,μη φοβουμενοι να μην λερωσουμε το πληκτρολογιο μας .

xaxaxa Ετσι... αυτη ειναι η αληθεια! καναπες, live, ασυρματο τηλεχειριστιριο και καμια πιτσα στο χερι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Euromaster,το pc εννοειται οτι ειναι η πρωτη μας επιλογη,δεν το συζηταμε αυτο!

μιλαμε καθαρα για παιχνιδι σε κονσολα και στο pc.

mousikh, tainies, kana excel kai internet... allwste auth einai kai h xrhsh tou kai oxi na dinoume ka8e 6 mhnes fragka gia na paizei to ka8e k@lopaixnido HD.

αυτο ειναι το κακο με τα pc games.8800 ειχα και εφυγε με 70 ευρω.... οπως ητανε.πικρα. το framerate της σε cod4 και crysis,απαραδεκτο.πηρα 360 και βρηκα την υγεια μου!

Δημοσ.

εγω προτέινω μία καλή κονσόλα(είτε ps3 είτε xbox).βέβαια απαραίτητη προυπόθεση για να χαρείς τα γραφικά και τον ήχο τους είναι και μία full high definition τηλεόραση.το σίγουρο είναι ότι θα παίζεις όλα τα παιχνίδια μέχρι να σταματήσει η κονσόλα και δεν θα χρειάζεσαι αναβαθμίσεις για να τα παίζεις τα νέα games(που αυτό θα πει extra money).ακόμα με αυτές τις κονσόλες μπορείς να παίζει με άλλους εκτός σπιτιού όπως άλλωστε με τα pc.

και τώρα ας το δούμε και χρηματικά

ps3 + full hd tv(πχ samsung 37ara)=435+1279=1714

κεντρικη μονάδα+οθόνη+παρελκόμενα=1800(μία σύνθεση απο eshop που είχα φτίαξει με οθόνη eizo,αλλα το μηχάνημα φύσαγε)

και κάτι άλλο, άλλο να παίζεις στην 37αρα σε φουλ αποδόσεις και άλλο στο pc και όχι σε φουλ(φαντάσου pro evo)

και τώρα από δίαρκεια χρόνου.άντε την τηλεόραση θα την κρατήσεις μέχρι να χαλάσει και θα μπορέσεις να βάλεις και το ps4 να βγει όταν βγει.το ps3 θα το πετάξεις(χάνεις 435) ή θα το πούλήσεις ή θα το βάλεις στην κρεβατοκάμαρα ως bluray player(κάτι που δεν έχει το pc και δεν περιλάμβάνετε στο pc των 1800 ευρω)

το pc αν παίζει δυνατά παιχνιδια κάθε 1-2 χρόνια θα θές και κάρτα γραφικών.άσε που ξενερώνεις όταν πέρνεις μια κάρτα και μετά απο 2 μήνες έχει πέσει τραγικά η τιμή της και ξενερώνεις.βέβαια αυτό συμβαίνει και γένικά στα pc.αγοράζεις κάτι δυνατο σήμερα και σε 2 μήνες είσαι ήδη παλιός και ξεπερασμένος(ενταξει το έιπα κάπως τραγικά)

τέλος:εγώ αν ήθελα μόνο games θα έπερνα μία κονσόλα με τα παραπάνω παρελκόμενα

Δημοσ.

το κακο με τις καρτες γραφικων,ειναι οτι παλιωνουν γρηγορα,και ειναι για πεταμα.

ασε κιολας που και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας να παρεις,δεν υπαρχει περιπτωση να μην χανεις frames.μου την δινει να εχω 8800gt,και να αναγκαζωμαι να ριχνω τις αναλυσεις μου και τα details μου,για να παιξω ενα καινουριο παιχνιδι.

επισης ενα αλλο κακο ειναι οτι δεν εχουνε βγαλει μεχρι τωρα σοβαρο racing,τυπου gran turismo,και σοβαρο μπασκετακι.

ΥΓ.μια απορια.δεν καταλαβαινω,γιατι τα παιχνιδια του pc θελανε παντα setup.στις κονσολες πως παιζουνε με το δισκακι?

edit:

ps3 + full hd tv(πχ samsung 37ara)=435+1279=1714

οχι και 1800 ευρω.αυτα τα 2 δεν πανε μαζι στην τιμη,με δεδομενο οτι την τηλεωραση θα την παρεις εχεις δεν εχεις xbox - ps3.

Δημοσ.

Παιχνίδια στο PC? Ούτε για αστείο!!!! Για εφαρμογές πολυμέσων, αντιγραφές, και σερφάρισμα, μαζί σας! Άσε που με τις 2 8800GTX σε διάταξη SLI , τα 4 GB 1200MHZ μνήμης + τους Raptoρες για να παίξεις κανένα παιχνίδι της προκοπής με >=50fps, αγοράζω όλες τις next-gen κονσόλες+ extra χειριστήρια + Full HD TV 42'' + poof δερμάτινο από την poufomania! :lol:

Δημοσ.

Kαλα ρε παιδια τι λετε ! Ελεος, εγω με τον Pcaki μου : 1. quad core (2.4ghz)->3.0 ghz

2. 4 giga mnimi 800 mhz

3. 8800 GT

Aπλα ολα τα παιχνιδια τα παιζω full , που αυτες οι κονσολες δεν μπορουν φιλαρακο!!! Εχω και Ps3 KAI xbox 360! Αυτα που βλεπω στο pcaki moy οι κονσολες δεν μπορουν. Ολα πλην του crysis ta παιζω ολα στα full me 60 fps! To crysis το παιζω σε 1280x720 ,high settings , 4x AA, 16x AF sta 40 frames average...ante τωρα οι κονσολες να μου δωσουν αυτο το αποτελεσμα!!

Δημοσ.
To crysis το παιζω σε 1280x720 ,

1280? τι ειναι τουτο? τρωγετε?

1280 αναλυση επαιζα πριν 8 χρονια με το max payne 2.

τωρα πλεον δεν παιζω κατω απο 1080i.

αλλαξανε οι εποχες βλεπεις.το 1280 ειναι ξεπερασμενο!

YG.τις μπλε οθωνες και να ψαχνεις για κρακ,ακομα δεν βαρεθηκες? :lol:

καλα ρε συ,εχεις ολες τις κονσολες και παιζεις στο κομπιουτερ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...