momotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Το θεμα,πιστευω,ειναι ηλικιακο. Αυτο και μονο! Ηλικιακο oxi με την εννοια τη μετρικη βεβαια.
p3tran Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ηλικιακο ειναι το θεμα, αλλα για τα pc compatibles, οχι τους χρηστες.
Pytzamarama Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Το gaming δεν εχει ηλικια.Αλλωστε σε ολες τις ηλικιακες φασεις υπαρχουν παραληλισμοι. Πιτσιρικα σε κυνηγαγε η μανα σου να ξεκολησεις απο τα 2600 και τα Spectrum-ιδια. Tωρα σε πρηζει η γυναικα σου :D
Ogami Itto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Alex St. John: "Consoles as We Know Them are Gone"
pavlos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ποιά από τα δυο λέτε θα έχει τα καλύτερα γραφικά αν τα συνδέσουμε και τα δυο στην ίδια TV ( σε Full HD πάντα ) και το PC να φοράει μια καλή κάρτα γραφικών για παράδειγμα την 4890 ,αλλά και οι ρυθίσεις να είναι στο maximum ? Επισήμανη: Όταν λέω κονσόλες εννοώ PS3 και Xbox 360. Υ.Γ:Ας συγκρίνουμε κιόλας δυπ ίδια παιχνίδια για να είναι πιο εύκολο
tempo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 φίλε μου, που το ξέθαψες το θέμα μετά απο 1,5 χρόνο. Τα πράγματα τώρα ίσως έχουν αλλάξει...νέες κάρτες, νέες τηλεοράσεις, νέα παιχνίδια κλπ
v-tidus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Το pc πάντα θα είναι ένα έως πολλά βήματα μπροστά για τον απλό λόγο πως εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, ενώ οι κονσόλες προσφέρουν κάτι το οποίο θα αναβαθμιστεί ως προς το hardware σε 5-6 χρόνια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 φίλε μου, που το ξέθαψες το θέμα μετά απο 1,5 χρόνο.Τα πράγματα τώρα ίσως έχουν αλλάξει...νέες κάρτες, νέες τηλεοράσεις, νέα παιχνίδια κλπ τώρα? ακόμα και 1.5 χρόνο πριν τα PC ήταν καλύτερα σε θέμα γραφικών
John-lamia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 τα games φτιαχνονται στα pcs και παιζονται στα pcs......... και τα games των ps3-xbox-360 στα pcs φτιαχνονται......ακους εκει καλιτερα γραφικα οι κονσολες! χαχαχα... ασε που απο θεμα κοστους ειναι το ιδιο - στο pc κανεις μια αναβαθμιση των ~500€( παντα σε λογικα πλαισια ετσι? ) και βγαζεις μεχρι και 2 χρονακια το πολυ. στην κονσολα ναι μεν ειναι φτινη η αγορα της αλλα για να αγορασεις games θες ~50€, δεν πιστευω να υπαρχει κανενας που την βγαζει με 3-4 games τον χρονο σε κονσολα, ετσι??? να που σου ερχετε ''μια η αλλη'' !!! τωρα οσο αναφορα για pcs, ας ειναι καλα ο θειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lak10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εμενα προσωπικα δεν με βολευει το pc gaming εξαλλου το κοστος του pc gaming ειναι αρκετα μεγαλο προτιμω να δινω 50αρα σε console games εγω που εχω το ps3 γιατι οσοι εχουν xbox την βγαζουν σχεδον τζαμπα εγω θελω να βαζω το δισκακι και να παιζω. και οχι να φοβαμαι μη δεν μου το παιζει καλα. η μηπως λειπει κανα dll και τετοια. το pc μπορει να ειναι μπροστα σε γραφικα (μονο τo crysis) αλλα κοστιζει οπως προειπα καθε 2 3 χρονια θελει 300αρια για καρτα γραφικων.
fearwhatnow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εμενα προσωπικα δεν με βολευει το pc gaming εξαλλου το κοστος του pc gaming ειναι αρκετα μεγαλο προτιμω να δινω 50αρα σε console games εγω που εχω το ps3 γιατι οσοι εχουν xbox την βγαζουν σχεδον τζαμπα εγω θελω να βαζω το δισκακι και να παιζω. και οχι να φοβαμαι μη δεν μου το παιζει καλα. η μηπως λειπει κανα dll και τετοια. το pc μπορει να ειναι μπροστα σε γραφικα (μονο τo crysis) αλλα κοστιζει οπως προειπα καθε 2 3 χρονια θελει 300αρια για καρτα γραφικων. Ε??Μονο το Crysis?Λιστα παιχνιδιων με γραφικα δυο κλασεις ανωτερα απο τις κονσολες: 1.Arma II 2.Fallout 3 3.GTA IV 4.Call Of Juarez 2 5.Bioshock 6.NBA 2k9 7.Stalker 8.Rise Of Flight 1917 Θα μπορουσε να γινει μια λιστα 50 σελιδων.Ολα τα παραπανω εχουν καλυτερα γραφικα για 2 λογους.Ειτε επειδη ειναι exclusive λογω αδυναμιας των κονσολων να σηκωσουν τα γραφικα ειτε επειδη στο pc υπαρχουν οι επιλογες ΑΑ,ΑΟ και AF σε πολυ υψηλες αναλυσεις. Εσυ lak λες οτι δινεις 50Ε μεσο ορο για καθε παιχνιδι(διοτι φτανουν τα 69Ε στο PS3 απο οσο ξερω).Στα 6 παιχνιδια τα εχεις ηδη σκασει κανονικοτατα για high-end καρτα γραφικων που θα σου κρατουσε σιγουρα 2-3 χρονια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 έλα τώρα λεπτομέρειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.