p3tran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 δεν ξερω φιλαρακι, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν σου βγαινει η ειρωνεια. try harder ;]
Bougas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 καλη ειναι η 1950,αρκει να μην εχει πανω απο 400 ευρω Ogami Itto ,μπες xbox live,πηγαινε στο gamertag του p3tran,και δες στο compare games του,τι παιχνιδαρες εχει παιξει.... τι να του πει το pc?
Ogami Itto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 δεν ξερω φιλαρακι, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν σου βγαινει η ειρωνεια.try harder ;] Ειρωνία; Όχι, απλώς διακωμώδηση ...Ο xbox-ας που κάνει σχόλιο για αναβάθμιση + φορμάτ. Τι κλισέ. καλη ειναι η 1950,αρκει να μην εχει πανω απο 400 ευρω Ogami Itto ,μπες xbox live,πηγαινε στο gamertag του p3tran,και δες στο compare games του,τι παιχνιδαρες εχει παιξει.... τι να του πει το pc? Δεν ξέρω τι θα του πει.Μάλλον τίποτα μιας και δεν υπάρχει! Η έρμη όμως η Χ1950 pro πόσο κάνει μεταχειρισμένη και άραγε την καταφέρνει την ut3 engine καλύτερα, χειρότερο ή το ιδιο καλά στα παιχνίδια που υπάρχουν και στις άλλες πλατφόρμες; Σοβαρά τώρα...
p3tran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ειρωνία; Όχι, απλώς διακωμώδηση ...Ο xbox-ας που κάνει σχόλιο για αναβάθμιση + φορμάτ. Τι κλισέ. οχι τοσο μεγαλο κλισε οσο το καθε παιδακι που εχει το pcακι του σαν να ηταν γκομενα και μονιμως αμφισβητει το τι γνωσεις εχει καποιος σε ηλεκτρονικους υπολογιστες, απλα επειδη για games παει αλλου. αν μεθαυριο τα καλυτερα games ειναι σε delongi, θα παρω delongi, αν ειναι σε stirela, stirela. κατανοητο?
littlelouievegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ωπα ρε χαλαρωστε λιγο αρχισαμε παλι; Παιξτε επιτελους ο καθενας οτι γουσταρει και οπου γουσταρει να τελειωνουμε Αφου ρε Itto βλεπεις πως εχει το πραγμα και εσυ αστο ....δεν εχεις παιχνιδια να παιξεις (εχω δωσει κατα καιρους τεραστιες λιστες απο ΚΑΘΕ genre), δεν υπαρχει mass effect (που οταν παιζαμε star trek και Kotor στα PC ουτε ιδεα δεν ειχαν καποιοι για το ειδος στις κονσολες), τα RTS/RPG/MMORPG κανουν κακο στο gaming και εγω καθομαι ο μαλ.. καθομαι και απανταω σε τετοια σχολια.. Αν μεθαυριο με ενα μαγικο τροπο εβγαινε το WoW ή κανα σοβαρο RTS για παραδειγμα στις κονσολες να βλεπες πως θα το μυθοποιουσαν ολοι.. Γιατι για Crysis αυτοι που διαλεγουν κονσολες μονο απο screenshots.. Για αυτο σας λεω.. Παιξτε οτι γουσταρετε οπου γουσταρετε και οπως γουσταρετε. Καποιοι ανθρωποι ουτε με πλυση εγκεφαλου δεν θα σταματησουν να παραπληροφορουν για την gaming κοινοτητα των PCs,γιατι πολυ απλα θεωρουν οτι αυτοι την εχουν βρει την λυση και οι αλλοι που ασχολουνται με τα PC ειναι μαλακες..Η δικια μου αποψη ειναι σωστη και εσυ εισαι το θυμα δλδ καπως ετσι.. Ε τι να κανω εγω τωρα να συνεχισω να μιλαω σε ενα τοιχο; Ε δεν γινεται..
christos.p25 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 littlelouievegos μπορείς να μας ξαναδώσεις τις λίστες με τα games για το 2007; όσο για το Kotor που αναφέρεις, κάνεις ένα λαθάκι, πρώτα είχε κυκλοφορήσει για XBOX1 και μετά από ένα εξάμηνο το παίξατε στο pc... Πες μου ποια games παίζεις αυτό τον καιρό στο pc σου; από περιέργεια , χωρίς να έχω διάθεση για τσακωμούς.
littlelouievegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 littlelouievegos μπορείς να μας ξαναδώσεις τις λίστες με τα games για το 2007; όσο για το Kotor που αναφέρεις, κάνεις ένα λαθάκι, πρώτα είχε κυκλοφορήσει για XBOX1 και μετά από ένα εξάμηνο το παίξατε στο pc... Πες μου ποια games παίζεις αυτό τον καιρό στο pc σου; από περιέργεια , χωρίς να έχω διάθεση για τσακωμούς. Ναι εχεις δικιο για το Kotor το ειχα ξεχασει οτι ειχε βγει για το xbox1. Να και η λιστα που ζητησες.. Απο την οποια λοιπουν πολλα.. Εχω χασει απο τα bookmarks μια αλλη τεραστια που ειχα.. Αν την βρω θα την ποσταρω.. http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221 Το ζητημα παντως εχει ξεφυγει απο την ουσια του και γενικα απο τους λογους για τους οποιους ο καθεις διαλεγει ενα PC ή μια κονσολα. Αυτο που συνεχιζει να με ενοχλει ειναι ο τροπος με τον οποιο αντιμετωπιζουν τα PC. Οκ δεν σου κανουν; Καλως. Αλλα εφοσον γνωριζεις τα προτερηματα/μειονεκτηματα τους και δεν επιχειρηματολογεις εν αγνοια σου, τι αρχιζεις τις απολυτες και αστειες τακτικες;
MiltoZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 littlelouievegos τα καλά rpgs τα παίζαμε κι εμείς στα PC όταν ήταν η εποχή του MMORPG δεν τα ακουμπάω, αν και έχω pc να τα παίξω. Φυσικά αυτό είναι επιλογή μου και δεν κατακρίνω αυτούς που τα γουστάρουν. Επίσης το witcher δεν με κράτησε πάνω από 5-6 ώρες. Αν είχα κανά pc πιο τούμπανο μπορεί να ήταν καλύτερα, αλλά δεν με εμπνέουν αυτήν την στιγμή τα pc exclusives για να φτιάξω pc. Χωρίς το witcher και το Crysis θα ζήσω, χωρίς το Forza και το Mass Effect όμως θα είχα πρόβλημα. Φταίει που είναι στο 360? Αν έβγαιναν στο pc πίστεψέ με θα είχα φτιάξει pc. Αντιθέτως [edit: παιχνίδια στρατιγικής] (FM, Civ, Caesar) όχι απλά τα παίζω στο pc, αλλά τα παίρνω και original. Κατα τ΄άλλα δεν είπε κανείς ότι δεν έχει games στο pc, ούτε ότι όσοι ασχολούνται με το pc είναι μαλάκες. Απλά κάποιοι προτιμάμε το 360 γιατί έχει καλύτερα games αυτήν την στιγμή από το pc. Και φυσικά κάποιοι άλλοι προτιμάνε pc για τους λόγους τους, που είναι σεβαστοί.
littlelouievegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μιλτο αν προσπαθεις να μου πεις οτι οι αποψεις που παραθετεις σε αυτο το ποστ εκφραζουν την συνολικη εικονα των post αυτου του thread και τις αποψεις των φιλων που θελουν μια κονσολα, τοτε μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα το thread.. Ουτε ειπα οτι δεν εχετε προιστορια με τα PC και δεν γνωριζετε αρκετοι, ουτε οτι δεν εχετε παιξει ποτε τετοια παιχνιδια ουτε οτι δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια των κονσολων. Δεν θα χα αλλωστε αν δεν με ενδιεφεραν. Δεν εχω κανενα προβλημα με τις προτιμησεις του καθενος, το βρισκω αστειο μονο που το σκεφτομαι. Ποσο μαλλον να προσπαθω να τις κατακρινω κιολας, θεωροντας εαυτον σοφο και τους αλλους αδαεις.
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δεν εχω κανενα προβλημα με τις προτιμησεις του καθενος, το βρισκω αστειο μονο που το σκεφτομαι. Ποσο μαλλον να προσπαθω να τις κατακρινω κιολας, θεωροντας εαυτον σοφο και τους αλλους αδαεις. Μακάρι να ασπάζονταν όλοι την παραπάνω δήλωση.. θα υπήρχε ένα πολύ πιο τακτοποιημένο και ανθρώπινο φόρουμ... Δυστυχώς ο ανταγωνισμός είναι αυτός που επικρατεί και καταντάει τα περισσότερα θέματα το λιγότερο γελοία και κουραστικά... Να μην αναφέρω και την άποψη του χ.ψ random αναγνώστη που τυχαία περνάει και αν έχει τα απαραίτητα ποσοστά φαιάς ουσίας κλείνει την πόρτα asap... Και το τραγικό είναι οτι όλο και κάποιος ανόητος θα βρεθεί και πάλι να flamάρει με γνώμονα τα παραπάνω πόστ..
MiltoZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μιλτο αν προσπαθεις να μου πεις οτι οι αποψεις που παραθετεις σε αυτο το ποστ εκφραζουν την συνολικη εικονα των post αυτου του thread και τις αποψεις των φιλων που θελουν μια κονσολα, τοτε μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα το thread.. Εγώ βλέπω ειρωνεία και από τις δύο πλευρές, όχι μόνο από τους φίλους που θέλουν κονσόλα. Είναι δράση αντίδραση. Και όχι μόνο σε αυτό το τόπικ, αυτό γίνεται όπως θα ξέρεις σε όλα τα αντίστοιχα τόπικ. Αν το thread αυτό ήταν στο pc section θα έβλεπες και περισσότερους pc gamers να ειρωνεύονται σε σχέση με τους console gamers γιατί απλά θα ήταν περισσότεροι. edit: Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω
littlelouievegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ολοι γινομαστε ειρωνικοι.. Το ζητημα ειναι για ποιους λογους το κανουμε και αν περα απο την ειρωνεια εχουμε την διαυγεια να διαχωριζουμε το σωστο απο το λαθος. Βασικα αυτο που θα περιμενα απο τον ευατο μου με την οποια εμπειρια εχω, θα ηταν να γελαω βλεπωντας στο περασμα του χρονου τις ιδιες και τις ιδιες αντιπαραθεσεις. Κατι που δυστυχως για μενα δεν το κανω
Ogami Itto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Βασικα αυτο που θα περιμενα απο τον ευατο μου με την οποια εμπειρια εχω, θα ηταν να γελαω βλεπωντας στο περασμα του χρονου τις ιδιες και τις ιδιες αντιπαραθεσεις.Κατι που δυστυχως για μενα δεν το κανω Πάντως εγώ νόμιζα πως έφερα λίγη χαρά εδώ μέσα! Την στιρέλα και την ντελόνγκι εκμαίευσα- και ίσως και το ps3 κάπου ανάμεσα, έτσι; Να και μερικά ενδιαφέροντα άρθρα μιας και ο θάνατος του ξέρετε ποιου είναι καυτό νέο αυτές τις μέρες: Gamelife - όχι τίποτα ιδιαίτερο. Gamesindustrybiz - καλό άρθρο. και φυσικά το epic bashing pt2.
xvagos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Ποιος είπε πως το Mass Effect δεν θα βγει για PC; Ευτυχώς δεν είναι όλες οι εταιρίες σαν την Epic, που μόλις μυρίσουν dollars από Μ$, αρχίζουν και γλύφουν τις κονσόλες σαν ζαχαρωτά! Ας κοιτάξουν τα φτιάξουν κανένα game τις προκοπής λέω εγώ -και όχι Unreal Tournaments κάθε χρόνο- και ας αφήσουν τα PC στην ησυχία τους. Όσοι πιστή προσέλθετε...
p3tran Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ποιος είπε πως το Mass Effect δεν ΘΑ βγει για PC; κανεις, αλλα η λεξη κλειδι ειναι με bold...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.