Προς το περιεχόμενο

Κονσολα VS PC

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως προτιμω consola και συγκεκριμενα το ps3.

μιλαμε ειναι τελειο και οποιο δεν εχετε τραβατε να παρετε δεν θα το μετανιοσετε.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω παντως προτιμω consola και συγκεκριμενα το ps3.

μιλαμε ειναι τελειο και οποιο δεν εχετε τραβατε να παρετε δεν θα το μετανιοσετε.

Με την πιο τελεια consola,

εχει δωρο coca-cola!

Δημοσ.

"ειναι τελειο το ps3 και καλυτερο απ'ολα, και το cod4 Το καταπληκτικο"

λεει ο χρηστης "call" ενω φυσικα το call of duty 4 ειναι multiplatform και η εκδοση ps3 υστερει και απο 360 και απο pc.

τεσπα... εχει χαθει η μπαλα

Δημοσ.

το καλύτερο είναι να τα έχεις όλα αλλά ψηφίζω κονσόλα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και είναι φθηνότερη επιλογή. επίσης έχει και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στα παιχνίδια και πολλά διαφορετικά τώρα με το wii. xbox360 + wii + DS καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μου το μόνο που λείπει είναι RTS αλλά με nba2k8, devil may cry, mass effect, lost odyssey, soul calibur 4 σύντομα / super mario galaxy zack and wicki κλπ. κλπ. περισσότερο στερημένοι πρέπει να νιώθουν αυτοί που δεν έχουν κονσόλα.

και επίσης το μεγαλύτερο πρόβλημα του να παίζεις παιχνίδια στο pc είναι το ότι έχεις να κάνεις με pc το οποίο είναι βασανιστικό αν έχεις δουλέψει ποτέ σε mac.

Δημοσ.
το καλύτερο είναι να τα έχεις όλα αλλά ψηφίζω κονσόλα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και είναι φθηνότερη επιλογή. επίσης έχει και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στα παιχνίδια και πολλά διαφορετικά τώρα με το wii. xbox360 + wii + DS καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μου το μόνο που λείπει είναι RTS αλλά με nba2k8, devil may cry, mass effect, lost odyssey, soul calibur 4 σύντομα / super mario galaxy zack and wicki κλπ. κλπ. περισσότερο στερημένοι πρέπει να νιώθουν αυτοί που δεν έχουν κονσόλα.

και επίσης το μεγαλύτερο πρόβλημα του να παίζεις παιχνίδια στο pc είναι το ότι έχεις να κάνεις με pc το οποίο είναι βασανιστικό αν έχεις δουλέψει ποτέ σε mac.

Πολύ ωραία τα λες. Ειδικά σε εκείνο το σημείο που λες πως οι τρεις κονσόλες

καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σου αλλά ρε γαμώτο δεν έχουν RTS διαλύεις και κάθε ελπίδα αντιλόγου των απανταχού στερημένων pc gamers. Που είναι αναγκασμένοι να ζήσουν χωρις mass effect που βγαίνει σε pc, xωρίς dmc4 που επίσης βγαίνει σε pc, χωρίς nba2k8 που αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη βγει. Κακόμοιρα παιδιά...:cry:

Δημοσ.
mass effect που βγαίνει σε pc, xωρίς dmc4 που επίσης βγαίνει σε pc, χωρίς nba2k8 που αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη βγει. Κακόμοιρα παιδιά...:cry:

αυτο το "βγαινει" ειναι το προβλημα.ποτε,οταν εμεις στις κονσολες θα εχουμε τερματισει το mass effect 2 και το dmc5?

Δημοσ.
Κάνεις λάθος

'Οντως!:-D

αυτο το "βγαινει" ειναι το προβλημα.ποτε,οταν εμεις στις κονσολες θα εχουμε τερματισει το mass effect 2 και το dmc5?

Tι, θα έχει βγει το dmc5 μέχρι τον απρίλη; Φίλε κρίμα στους κακόμοιρους pc gamers....:cry:

Δημοσ.

offtopik,ρε παιδια ελεος.

καποιοι "καπου" σχολιαζουν απρεπως το Halo 3.λιγο σεβασμος ρε γαμωτο στα ιερα τερατα του χωρου δεν θα εβλαπτε.μηπως θα επρεπε να επεμβει καποιος moderator? (αν και δεν τα παρεξηγω τα παιδια,και ειμαι σιγουρος οτι δεν τα λενε με κακια αυτα που λενε.απλα ζηλευουνε και τσουζη ο ποπος τους! :-D )

Socratis_g αν μπαινεις live,στηλε με πμ κανα gamertag να λιωσουμε λιγακι...

Δημοσ.
:cry:

....

:cry:

ασε το κλαμα καλυτερα και αντε κανε καννα φορματ/αναβαθμιση μεχρι να βγουν αυτα που περιμενεις. (τα αποφαγια του 360)

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...