Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 και εγω με την 8800GT Asus που ειχα τα ιδια προβληματα ειχα με τα frames.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Είδατε λοιπόν που τελικά ΟΛΟΙ συμφωνούμε στο ότι οι κονσόλες είναι καλύτερες από το pc στο θέμα gaming....
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 το pacman και το tetris ηταν παιχνιδια κονσολας? hoho πως τα λες
v0rtex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 το pacman και το tetris ηταν παιχνιδια κονσολας?hoho πως τα λες σε Arcade βγήκαν πρώτα αυτά.. Arcade=κονσόλα εποχής
oracle22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ελα ειναι φανερο πια οτι ο Λακης κανει χαβαλε.. Δεν μπορει να ειναι τοσο χαζος.. Μεχρι και τα κουνελια περισσοτερο μυαλο εχουν. Αν απο τοσα παιχνιδια οροσημα για PC που εχουν αναφερθει δεν εχετε παιξει τπτ (τουτεστιν τα αγνοειται) ή απλα δεν σας αρεσουν τοτε δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Για αυτο ειπα μην κανετε σχολια αμα δεν γνωριζετε καλα αυτη την αγορα.. Αγαπητέ littlelouievegos, πόσο καλά γνωρίζεις καλά την αγορά και την ιστορία των video games..? Και τα κουνέλια σε σχέση με τους "κλώνους" τους σίγουρα έχουν περισσότερο μυαλό. Κάπου postαρες ότι είσαι 32 χρονών, μήπως είσαι 32 μηνών ? Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους όσο αφορά την ιστορία.. Κοίτα καλά-> και πες μας εσύ, γιατί ο φίλος σου ο Thresh, ήταν αγέννητος , τί είχαν να επιδείξουν οι υπολογιστές εκείνη την εποχή (το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν και από τα τελευταία του ATARI 2600)??? Άσε θα σου πω εγώ! -> 1983 · IBM PC XT Model 370 με σκληρό δίσκο 10ΜΒ, μνήμη 256ΚΒ, δισκέτα 5,25 ιντσών και DOS 2.0. Ουάου!!! 1988 · H Spectrum Holobyte παρουσιάζει το Tetris. Eίναι νόμος (κοινώς αποδεκτό) ότι τα video games μπήκαν στο σπίτι μας (τα μάθαμε) μέσα απο μικρό-υπολογιστές-κονσόλες όπως το Commodore 64 και το Atari.. Commodore (CPC),Atari (Console), Amiga (CPC) = RESPECT Όσο για την ιστορία ιδού: In 1949, a young engineer named Ralph Baer was given an assignment to build a television set. He wasn't supposed to build just any television set, but one that would be the absolute best of all televisions. This was not a problem for Baer, but he wanted to go beyond his original assignment and incorporate some kind of game into the set. He didn't know exactly what kind of game he had in mind, but it didn't really matter because his managers nixed the idea. It would take another 18 years for his idea to become a reality, and by that time there would be other people to share in the glory, like Willy Higinbotham, who designed an interactive tennis game played on an oscilloscope, and Steve Russell, who programmed a rudimentary space game on a DEC PDP-1 mainframe computer(εκτός και αν είχε ο κάθε κοινός θνητός-άνθρωπος εκείνης της εποχής ένα mainframe σπίτι του?). And then there was also Nolan Bushnell, who played that space game and dreamed of a time when fairground midways would be filled with games powered by computers. Today, with interest in classic games gaining steam once again, players of video games are reminded of the rich history of the industry. Crave's Asteroids 64 is a modern version of a game that came out in 1979. And the original Asteroids was merely an updated version of Nolan Bushnell's Computer Space, which was really a jazzed-up copy of Steve Russell's Spacewar. Space Invaders, Centipede, Frogger, and Pong are once again on store shelves, and Pong is but a polished variant of the game Willie Higinbotham displayed on his oscilloscope. The history of video games is not just about people. It's also about companies and ironies. Atari was an American company with a Japanese name, and the Japanese company Sega was started by an American. Magnavox, the company that started it all, is owned by Phillips, a company that is over a century old, and Nintendo, the company that made video games popular again, is just as old. And who would have ever thought Sony, the company that invented all types of electronics, from transistor radios to video recorders, would release a video game console that would become its top-selling product of all time? Αυτά ήταν τα παιχνίδια-εταιρίες που συνέδεσαν και διεύριναν με το ονομά τους, τον όρο, HOME VIDEO GAME Entertainment. Υ.Γ. Επειδή χθες ήταν περασμένη η ώρα, ήταν και η φόρτιση της ημέρας, ειπώθηκαν ή μάλλον πληκτρολογήθηκαν εκφράσεις, λέξεις και εικόνες (αν και στην αρχή το ξεκίνησα για πλάκα) και από τις 2 πλευρές (την δική μου και των PC-Gamer guys), που δεν έπρεπε να ειπωθούν, για τον λόγο αυτό ανακαλώ, ότι είπα, και σας την έδωσε! . Δεν υπάρχει λογος να τσακωνόμαστε.. (αλλά μην μου πετάτε Unreal Tournament μέσα στην ιστορία των video games των PC και με τρελαίνετε! Αυτό έχει την ίδια ιστορία που έχουν και τα Σκόπια!! ) Τα λέμε guys! Είμαι πάντα στην διαθεσή σας. Φιλικά!
Ogami Itto Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αγαπητέ littlelouievegos, γνωρίζεις καλά την αγορά και την ι τα video games μπήκαν στο σπίτι μας (τα μάθαμε) μέσα απο κονσόλες όπως το Commodore 64 Κονσόλα ο C64; H κούραση θα φταίει.
oracle22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Εντάξει, έχεις δίκιο! Μικρουπολογιστής ήταν, αλλά λανσαρήστικε σαν video console ο συγκεκριμένος!! Δεν μιλάμε γι'άυτον! Ρε παιδιά, όλες οι κονσόλες, βάση, τους Η/Υ έχουν. Είναι 2 πράγματα αλληλένδετα μεταξύ τους!
dslakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω ότι άδικα μαλώνετε.Τα pc (τα hi-end-pc) έχουν περισσότερες δυνατότητες από τις κονσόλες.Αυτό νομίζω είναι δεδομένο.Αλλά κοστίζουν πολύ περισσότερο.Οπότε διαλέγει ο καθένας και παίρνει ότι θέλει ή παίρνει και τα 2. Από την άλλη υπάρχουν "2 ειδών" games.Αυτά που φτιάχτηκαν για να παίζουν κυρίως σε pc και αυτά για κονσόλες(πχ wow-pes .Φυσικα σήμερα μπορούν και τα 2 να παίξουν σχεδόν τα πάντα αλλά δεν γίνεται μέχρι τώρα.Άνετα θα έπαιζε ένα wow σε κονσόλα αρκεί να το έκαναν.Φυσικά με ποντίκι και πληκτρολόγιο ).Πάλι ο καθένας διαλέγει και παίρνει τι του αρέσει. Το αρνητικό που βλέπω με τα pc πλην της τιμής είναι ότι για να εκμεταλλευτεί ένα hi-end-pc τις δυνατότητες του χρειάζεται να βγουν παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του.Και εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις αυτό δεν γίνεται για 2 λόγους: a)Για να παίζουν τα παιχνίδια σε πολλούς pc(πχ fifa08 σε pc) Ευτυχώς ή δυστυχώς η αγορά ακολουθεί την τεχνολογία της κονσόλας την σημερινή εποχή.Οι εταιρείες δημιουργούν παιχνίδια στα μέτρα των κονσολών.Δεν ασχολούνται στο πώς θα φτιάξουν μια παιχνιδάρα σε ένα hi-end-pc.(πχ αν δεν υπήρχε ps3 και xbox 360 στην αγορά η pc έκδοση του pes08 θα ήταν prev-gen).Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Φυσικά ακόμα και ένα παιχνίδι που φτιάχτηκε για να παίζει σε έναν μέτριο pc ή σε μια κονσόλα ,ίσως σε έναν hi-end-pc να δείχνει λίγο καλύτερα.Αλλά αξίζει?Αυτό το γεγονός ανεβάζει ακόμα περισσότερο το value per money υπέρ της κονσόλας.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Καταρχην ΑΥΤΟ Και τα κουνέλια σε σχέση με τους "κλώνους" τους σίγουρα έχουν περισσότερο μυαλό. Κάπου postαρες ότι είσαι 32 χρονών, μήπως είσαι 32 μηνών ? ME AYTO... Υ.Γ. Επειδή χθες ήταν περασμένη η ώρα, ήταν και η φόρτιση της ημέρας, ειπώθηκαν ή μάλλον πληκτρολογήθηκαν εκφράσεις, λέξεις και εικόνες (αν και στην αρχή το ξεκίνησα για πλάκα) και από τις 2 πλευρές (την δική μου και των PC-Gamer guys), που δεν έπρεπε να ειπωθούν, για τον λόγο αυτό ανακαλώ, ότι είπα, και σας την έδωσε! . Δεν υπάρχει λογος να τσακωνόμαστε.. (αλλά μην μου πετάτε Unreal Tournament μέσα στην ιστορία των video games των PC και με τρελαίνετε! Αυτό έχει την ίδια ιστορία που έχουν και τα Σκόπια!! ) Τα λέμε guys! Είμαι πάντα στην διαθεσή σας. Φιλικά! δεν πανε μαζι.. Η εχεις διαθεση να ηρεμησεις τα πνευματα ή κανεις ακομα ειρωνικα σχολια οποτε αυτοαναιρεισαι..Μπορει να ειναι στην φυση σου οποτε αστο μην προσπαθεις καν δεν ειμαστε παιδακια τωρα να λεμε ολοι φιλοι ειμαστε και τα λοιπα, βγαλε τον πραγματικο σου χαρακτηρα που ουτως ή αλλως παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες σου ειναι εκδηλος.. Παμε παρακατω.. Ευχαριστω πολυ για τα μαθηματα ιστοριας αλλα δεν θα παρω.. Ειμαι πολυ μεγαλος για να μου κανεις εσυ μαθηματα πιστεψε με κατι ξερω και εγω.. Και τι μαθηματα να κανεις κιολας; Κονσολα μας εβγαλες τον C64, προσπαθησες να το σωσεις αντε ας το δεχτουμε οτι αυτο εννοουσες..Βιντεοκονσολες τα λεγανε σχεδον ολα τοτε οι ασχετοι εσυ γιατι ομως το ανεφερες ετσι αφου το ηξερες; Καταρχην κατι MUST HAVE (roflmao) Αταρι 2600 που μου εδειξες μονο γελιο μου φερνουν. Οχι απλα δεν τα βλεπω σοβαρα σημερα αλλα ουτε τοτε που ειμουν 10 χρονων παιδακι.. Στην λαικη μονο που δεν τα πουλαγανε με το κιλο.. Εκτος και αν εισαι 40 και τα προλαβες ολα, που χλωμο το κοβω γιατι αν εισαι συνομηλικος και επαιζες με 2600 τοτε συγνωμη αλλα δεν φταιω εγω.. Εγω λοιπον φιλαρακι μου ξεκινησα με αυτο εδω που δεν εκανες καν τον κοπο να το αναφερεις .. Σαν μικρουπολογιστης λοιπον και οχι κονσολα αφου το ξεκαθαρισαμε αυτο, μου προσφερε ατελειωτες ωρες διασκεδασης σαν παιδακι που καλα καλα δεν ηξερε τι του γινεται.. Επειτα μεταπηδησα σε ενα 8088/1 @9.54MHz με 512kb ram και ενα drive 5 1/4 και Hercules καρτουλα. Παρα ταυτα αδυνατω να καταλαβω γιατι γυρισες τοσο πισω το χρονο για να αποδειξεις τι; Κατι που ξερουν και οι κοτες; Οτι τα PC τοτε ειχαν ελαχιστα παιχνιδια εως μηδαμινα και οτι υπηρχαν ενας σωρο μικρουπολογιστες που κανανε αυτη την δουλεια; Αυτο τι σχεση εχει με σημερα δεν μπορω να καταλαβω.. Ακομα και ετσι ομως ακομα θυμαμαι παιχνιδια οπως το Defender of the Crown, το North and South αργοτερα, το Zaxxon, adventures της Sierra και της Lucas,κατι μυθικα Bard's tale και κατι αλλα μικρα rpg.. Ειχαμε ακομα και ποδοσφαιρακι να παιξουμε.. International soccer challenge!! Αλλα φυσικα και τοτε τα PC πρωτευοντα ρολο ειχαν προγραμματισμο και αλλες λειτουργιες και οχι τα παιχνιδια. Βεβαιως οταν βγηκε η πρωτη vga καρτα με 256 χρωματακια on screen ολοι μαλ.. ειχαν μεινει αλλα αυτο ειναι αργοτερα.. Για σοβαρο gaming αρχες τις δεκαετιας ειχα την Amiga μου και οχι κονσολα. Μεχρι τοτε φιλαρακι η εννοια κονσολα δεν υφιστατο για μενα. Ξερεις ποτε πρωτοακουμπησα κονσολα; Με το PS1 γιατι μεχρι τοτε δεν ειχα καμια απολυτως αναγκη για αυτες και ουτε τις εβλεπα αναγκαιες. Και φυσικα μετα την VGA εποχη αρχισανε τα σοβαρα δειγματα gaming για τα PC με αποκορυφωμα την απαρχη της 3d εποχης. Αρα λοιπον προσωπικα για εμενα η ολη ιστορια που παρεθεσες και δεν αποτελει ουτε ενα μικρο δειγμα της αληθινης ιστοριας των πραγματικων κονσολων (αν εκει αποσκοπουσες) για μενα ειναι χωρις νοημα. Και οταν εχθες βγαινεις και δηλωνεις οτι σιγα τωρα και τι εχει να αναδειξει η gaming ιστορια του PC, πως ακριβως θελεις να σε δουμε; Σαν ενα τυπο που γνωριζει και μιλαει ή σαν ενα παιδακι που δεν ξερει για τι μιλαει. Απο τα σχολια σου κρινεσαι δεν μπορω να ξερω ποιος εισαι. Αν δεν ελεγες ασυναρτησιες και προπαντων δεν μιλαγες ειρωνικα δεν θα μιλουσα και εγω αναλογα. Εαν λοιπον εχεις κατι αλλο να μου πεις, χωρις αυτη την φορα την απαραιτητη δοση ειρωνειας πες το μου να κανουμε ενα εποικοδομητικο διαλογο. Αλλιως αστο να το παρει το ποταμι.
jowl_tnt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παίδες, ξεκολλάτε με το παρελθόν. Το παρόν είναι το θέμα!
p3tran Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ασχολουμαι με υπολογιστες και games ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ. τι λεει η εμπειρια λοιπον σημερα, υστερα απο δεκαετιες ενασχολησης? θες games? παρε κονσολα! χωρις να μπω σε εξαντλητικες αναλυσεις που στην τελικη δεν εχουν νοημα, αυτη ειναι η ουσια. οσο για ποια κονσολα, και αυτο γνωστο. σε αυτη τη γενια, 360. στην επομενη, βλεπουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ασχολουμαι με υπολογιστες και games ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ.τι λεει η εμπειρια λοιπον σημερα, υστερα απο δεκαετιες ενασχολησης? θες games? παρε κονσολα! χωρις να μπω σε εξαντλητικες αναλυσεις που στην τελικη δεν εχουν νοημα, αυτη ειναι η ουσια. Ρε γαμωτο... Πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω μαζι σου Τεσπα αυτη ειναι η ουσια και οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ δεν εχει νοημα να γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων. Φυσικα για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,υπαρχουν εξαιρετικα games και σε pc. Eπισης συμφωνω απολυτα με το ποστ του dslakia πιο πανω.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 θες games? παρε κονσολα! Πολυ γενικο και αοριστο αυτο ομως. Και σιγουρα με βαση την δικια σου εμπειρια παντα.Τα εχουμε πει εμεις παντως μην λεμε τα ιδια.. Εγω που θελω να τα εχω ολα γιατι δεν εχω μονο κονσολα/ες και εχω και PC? Μηπως γιατι μονο παιζωντας στις κονσολες δεν θεωρω οτι κανω ολοκληρωμενο gaming? Μηπως γιατι θελω την εξτρα ποιοτητα στα γραφικα που δεν μπορει ποτε να μου προσφερει μια κονσολα; Σιγουρα αν καποιος θελει να διαθεσει ενα μικρο ποσο η κονσολα ειναι μονοδρομος. Καθαρισε για μια πενταετια. Για μενα ομως που δεν ειναι ετσι τα πραγματα; Παντα υπαρχει και η αλλη αποψη Πετραν.
p3tran Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε γαμωτο...Πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω μαζι σου μαλλον θα εισαι αρρωστος!! ασπιρινες και ξαπλα 2 μερες ωστε να μην ξανασυμβει. luis, στο'χω ξαναπει... οσο πορωμενος και να νιωθεις τωρα, θα΄ρθει και σενα η ωρα σου που θα πεις "ρε δε πα'να γα$%^&ς ρε κωλοpcο" και περι ολοκληρωμενου gaming.. δεν ξερω τι να σου πω... μαλλον ειναι μεχρι να χορτασεις. φυσικα βεβαια, ΟΛΕΣ οι αποψεις δεκτες. και μενα αν με ρωταγες πριν 10 χρονια θα σου ελεγα "2-3 pc ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ και οτι κυκλοφορει απο gadget/κονσολα." ;]
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 luis, στο'χω ξαναπει... οσο πορωμενος και να νιωθεις τωρα, θα΄ρθει και σενα η ωρα σου που θα πεις "ρε δε πα'να γα$%^&ς ρε κωλοpcο" και περι ολοκληρωμενου gaming.. δεν ξερω τι να σου πω... μαλλον ειναι μεχρι να χορτασεις. Man αυτο δεν λες να καταλαβεις.Οτι ειναι πολυ πιθανο να μην ερθει ποτε αυτη η ωρα για μενα. Ειμαι αλλωστε αρκετα μεγαλος πλεον για ριζικες αλλαγες. Το PC μου παντα θα ειναι στο σπιτι μου για ολες τις δουλειες πλην του gaming και οπως το βλεπω παντα θα ειμαι ενα gfx geek,περα απο την ουσια του gaming..Που θελει το κατι παραπανω που μονο το PC μπορει να μου προσφερει με την αιχμη της τεχνολογιας. Αληθεια ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται; Σεβαστη φυσικα η αποψη σου αλλα μην την θεωρεις δεδομενη επειδη εσυ ετσι επραξες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.