Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Βρε σεις. Παλι τα ιδια θα γραφω; Τα χω πει 400 φορες μονο σε αυτο το thread.. Ελα παιδια βαρεθηκα και πρεπει να παω και για υπνο νωρις. Αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια. Παιξτε οτι γουσταρετε αλλα ενημερωθειτε καλα για τα τεκτενομενα της PC gaming ιστοριας πριν να προβειτε σε αλλα αστοχα σχολια καποιοι..Την εχετε πεθανει 1000000 φορες απο την εποχη του PS1 και ακομα εδω ειναι ζει και βασιλευει. Αν δεν σας κανει δικαιωμα σας. Αλλα ειλικρινα ας σταματησουν οι ανακριβειες και οι υπερβολες .. Καλη συνεχεια... Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα.Εγω ουτε πεθανα το pc gaming ουτε ειπα κατι παραλογο νομιζω. Ειπες οτι δεν ειναι και τοσο μικροτερη η αγορα του pc gaming και απαντησα σε αυτο ακριβως το ποστ σου χωρις να εχω διαβασει τα προηγουμενα.
oracle22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μερικοί PC-Gamers σε μικρή ηλικία (βλέπε προηγούμενα posts)! Eδώ που τα λέμε δεν έχετε μεγαλώσει και πολύ,ε???
afentiko7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν το θέμα δημιουργήθηκε επειδή ο χρήστης είχε έλλειψη χώρου να βάλει ένα high end pc μαζί με 3 κονσόλες σε ένα χώρο του σπιτιού του είναι δεκτό.Για μένα κάποιος που θέλει να λέγεται gamer πρέπει να παίζει από όλα και για να το κάνει αυτό πρέπει να τα χει όλα.Όλα τα άλλα είναι για φτωχομπινέδες.1000 ευρώ το pc(οθόνη δε χρειάζεται έχεις την 32""hd) 1050 ευρώ οι κονσόλες(+50 το τσιπάκι του wii) βγαίνουν 2000 με προοπτική πενταετίας(άντε στην τριετία να πάρεις κάρτα γραφικών +150 ευρώ) νομίζω ότι είναι ελάχιστα όταν δίνεις για κινητά (δικά σου, της γκόμενας) τα μισά για ένα χρόνο, πληρώνεις βενζίνη ενώ πας άνετα με μετρό στη δουλειά σου.Να μην πω ότι ξοδεύεις 15000 για ένα αμάξι που δε θα το οδηγησεις ποτέ εκτός εκτρώματος(σσ.Αθήνα,Σαλονίκη,Πάτρα,Ηράκλειο,Βόλος) οπότε είναι ακυρη η συζήτηση
Aruil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αντε πες οτι εμεις δεν εχουμε μεγαλωσει. Εσυ που εχεις (λεμε τωρα) και ακομα δεν μπορεις να κανεις συζητηση χωρις να καταφευγεις σε προσβολες λογω ελειψης επιχειρηματων, τι εχεις να πεις για τον εαυτο σου?
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ελα ειναι φανερο πια οτι ο Λακης κανει χαβαλε.. Δεν μπορει να ειναι τοσο χαζος.. Μεχρι και τα κουνελια περισσοτερο μυαλο εχουν. PDS οχι δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα αλλα δεν ειπα και κατι περιεργο απο τι πιαστηκες; Και οχι που το δες αυτο; Δεν ειπα οτι δεν ειναι και τοσο μικροτερη η αγορα, ειπα οτι μια μικρη αναλογικα αγορα μπορει να κανει τοσο μεγαλα νουμερα.. Αν απο τοσα παιχνιδια οροσημα για PC που εχουν αναφερθει δεν εχετε παιξει τπτ (τουτεστιν τα αγνοειται) ή απλα δεν σας αρεσουν τοτε δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Για αυτο ειπα μην κανετε σχολια αμα δεν γνωριζετε καλα αυτη την αγορα..
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αντε πες οτι εμεις δεν εχουμε μεγαλωσει. Εσυ που εχεις (λεμε τωρα) και ακομα δεν μπορεις να κανεις συζητηση χωρις να καταφευγεις σε προσβολες λογω ελειψης επιχειρηματων, τι εχεις να πεις για τον εαυτο σου? δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι,που δεν εχουν ιχνος χιουμορ μεσα τους. offtopik. την επομενη φορα που θα ξαναβγει στο 360 παιχνιδι σαν το the club,θα ξαναγυρισω στα pc! τι χαλι μαυρο ειναι αυτο ρε μαγκες? μεσα σε ενα δωματιακι 3χ3,πως ειναι δυνατον να χωρανε 50 εχθροι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 humor posts περιέχουν emoticons :p
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 PDS οχι δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα αλλα δεν ειπα και κατι περιεργο απο τι πιαστηκες; Και οχι που το δες αυτο; Δεν ειπα οτι δεν ειναι και τοσο μικροτερη η αγορα, Το ειπες σε προηγουμενο ποστ αλλα οκ μ@λ@κι@ μου,γιατι πιαστικα απο μια κουβεντα χωρις να δω τι εχει ειπωθει πριν. ειπα οτι μια μικρη αναλογικα αγορα μπορει να κανει τοσο μεγαλα νουμερα.. Σιγουρα θα κανει και μεγαλα νουμερα.Οπως επισης εκαναν και οι ''αποτυχημενες'' κονσολες τις προηγουμενης γενιας μεγαλα νουμερα σε παιχνιδια.Δεν λεει κατι αυτο λοιπον. Αυτο συμβαινει γιατι οντως υπαρχουν καλα παιχνiδια και στo pc. Eγω αυτο που δεν καταλαβαινω,ειναι γιατι ο φιλος bougas εκανε αυτο το vs θεμα,αφου ειχε την αποψη του απο πριν και δεν προκειται να την αλλαξει.(απ'οτι βλεπω). Βρε φιλε για να πλακωθεις με τους αλλους το εκανες?
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 humor posts περιέχουν emoticons :p και εγω που εβαζα τι καταφερα? να μου λεει ο sorath οτι τον ειρωνευωμαι?
Aruil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι,που δεν εχουν ιχνος χιουμορ μεσα τους. Ναι ουτε εμενα. Ωχ, ειχε humor καπου αυτο το thread και μου ξεφυγε? Παρεπιμτοντως οταν δηλωνεις κατι τετοιο μη βαζεις to emoticon διπλα, δεν εχει καποιο νοημα... φαντασου να ελεγες σε καποιον στο δρομο δεν εχεις humor και να του χαμογελαγες... δεν ειναι λιγο περιεργο?
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Eγω αυτο που δεν καταλαβαινω,ειναι γιατι ο φιλος bougas εκανε αυτο το vs θεμα,αφου ειχε την αποψη του απο πριν και δεν προκειται να την αλλαξει.(απ'οτι βλεπω). Βρε φιλε για να πλακωθεις με τους αλλους το εκανες? γιατι ανοιξε το τοπικ του ολυμπιακου στο μπλα μπλα,αυτο δεν ειναι απλα vs,αλλα virtua fighter 5. για αυτον ακριβως τον λογο το ανοιξα,για να γινει της ποπης.(παντα με μετρο ομως,και πανω απ'ολα ενα επιπεδο.αν και αρπαχτηκαμε σε καποιες φασεις,πιστευω οτι δεν χαθηκε ο ελενχος και αυτο ειναι καλο).διαφωνιες εχουνε ολοι,και γι'αυτο ειναι αυτο το τοπικ για να μιλησουμε ανοιχτα και με επιχειρηματα. γνωμη οχι,δεν τη αλλαζω ουτε με ενχειρηση στον εγκεφαλο. ΥΓ. CRYSIS θελει 4GB ram! καθε μερα,10αδες παρομοια τοπικ.αμα κανετε ενα search με λημμα "crysis problem" ,θα σας βγαλει δις αποτελεσματα στο google,και 10 εκατ. στο youtube. φαντασου να ελεγες σε καποιον στο δρομο δεν εχεις humor και να του χαμογελαγες... δεν ειναι λιγο περιεργο? απλα εισαι καινουριο μελλος και δεν μπορεις να καταλαβεις τον τροπο με τον οποιο μιλαω,γιατι πολυ απλα,εχεις δει μονο 4-5 ποστ μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 γιατι ανοιξε ο privateer το τοπικ του ολυμπιακου στο μπλα μπλα,και εισαι και απο τους πρωτους σε συμμετοχη? αυτο δεν ειναι απλα vs,αλλα virtua fighter 5. Ειμαι απο τους πρωτους σε συμμετοχη?μηπως με μπερδευεις με καποιον αλλον?καταρχην ειμαι ΠΑΟ Εdit.4 μυνηματα εχω στο τοπικ του ολυμπιακου,το ειδα τωρα.
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ειμαι απο τους πρωτους σε συμμετοχη?μηπως με μπερδευεις με καποιον αλλον?καταρχην ειμαι ΠΑΟ γραψε λαθος,για τον littlelouievegos πηγαινε το μυνημα.ειδα με μαυρα γραματα το ονομα του στο quote που του απαντησες και μπερδευτηκα.
Aruil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Τελως παντων, δεν εχει ιδιεταιρη σημασια και ουτε εχω καποιο προβλημα. Απλα αφου και εσυ ο ιδιος λες οτι θες να ειναι ενα thread που να διαφωνουμε με επιχειρηματα και συζητηση το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μπορεις να αντικρουσεις τα επιχειρηματα των αλλων με κατι παραπανω απο το "ειμαι σωστος, ολοι οι υπολοιποι οχι" γιατι αλλιως ξεφευγεις απο το δεν μπορεις να μου αλλαξεις την αποψη και τεινεις προς την ξεροκεφαλια. Θες συζητηση? Απαντησε μου στο αρχικο μου post και μπορουμε να συνεχισουμε απο εκει.
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Απλα αφου και εσυ ο ιδιος λες οτι θες να ειναι ενα thread που να διαφωνουμε με επιχειρηματα και συζητηση το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μπορεις να αντικρουσεις τα επιχειρηματα των αλλων με κατι παραπανω απο το "ειμαι σωστος, ολοι οι υπολοιποι οχι" το τοπικ δεν ειναι για να διαφωνουμε,μιλησα καθαρα για συζητηση με επιχειρηματα,(εννοειτε πως η κοντρα θα υπαρχει,δεν μπορουμε να την αποφυγουμε ετσι?),και τι ακριβως εννοεις οταν λες "να μπορεις να αντικρουσεις τα επιχειρηματα των αλλων με κατι παραπανω " ,λιγα επιχειρηματα ειδες σε 40 μου ποστ? τι αλλο παραπανω περιμενες να γραψω? αν δε ειναι και αυτα επιχειρηματα,πες μου ποια ειναι να τα μαθω,να ξερω και εγω για τις επομενες συζητησεις μας. δεν ειπα οτι εγω ειμαι ο σωστος και εσεις οι αλλοι λαθος.απλα οπως εσυ ειπες οτι το gaming στο pc ειναι καλυτερο,ετσι και εγω εχω την αποψη οτι pc δεν υπαρχει,και η κονσολα ειναι μονοδρομος.δεν βλεπω οτι προσπαθει καποιος απο τους 2 μας να πεισει τον αλλο να αλλαξει το παιχνιδι του,αλλα ο καθενας να υποστηριζει το δικο του μηχανημα. ΥΓ.αμα ενας παναθηναικος μου πει οτι ειναι η καλυτερη ομαδα,και οτι ο ολυμπιακος ειναι για τα πανυγηρια,αυτο τι θα πει,οτι προσπαθει να με κανει να αλλαξω ομαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.