Bougas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 τι προτιματε απο τα 2 για να απολαμβανετε τα αγαπημενα σας παιχνιδια? για ποιο λογο?
gust Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Λατρευα και παντα θα λατρευω τα pc! Ομως μετα απο αρκετα χρονια καταλαβα οτι για αυτους που θελουν να απολαμβανουν και τα καινουρια games χωρις να βλεπουν την τσεπη τους να αδειαζει λογω των συνεχων αναβαθμισεων στα pc τους, επιλεγω κονσολα για gaming και home entertainment γενικοτερα. Προτιμω να δινω 350-400 ευρω καθε 4-5 χρονια για καινουρια κονσολα παρα να θελω τα ιδια χρηματα για αναβαθμιση καθε 2 χρονια ή και περισσοτερα αν ειναι για αγορα νεου pc καθε 3-4 χρονια! Τονιζω οτι παντα μιλαμε για gaming και οχι για ολα τα αλλα πραγματα που μπορει καλιστα να κανει και ενα pc 4ετιας! Γενικα απο φανατικος pcακιας εγινα pcακιας με αιμα κονσολακια....λογω των games τα οποια απολαμβανω και μαλιστα θεωρω και τεχνη για τον 21 αιωνα! (με μετρο παντα) ΥΓ.Να σημειωσω πως εννοειται οτι ειμαι λατρης των Mods και hacks στις κονσολες που κατεχω ---- μαλλον συνηθεια απο τα pc
Bougas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 εγω θα προτιμουσα να επαιρνα 1 pc,και να μπορουσα "και" να παιζω τα παιχνιδια μου,για τα επομενα 3-4 χρονια,χωρις κολληματα,χωρις μπλε οθωνες,χωρις να χανει fps.και χωρις βεβαια να σκαω 300αρες για καρτα γραφικων καθε 3-4-5 μηνες.αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε στα pc. επελεξα ενα xbox 360 γιατι: 1)θα παιζω για τα επομενα 4+ χρονια,με την ιδια αποδοση,χωρις να μου κολλανε τα παιχνιδια. 2)δεν βγαζει μπλε οθωνες. 3)εχει το xbox live,που δεν συγκρινετε με το live του υπολογιστη. 4)πρωτα βγαινουν τα παιχνιδια εκει,και μετα τα αντιγραφει το pc.μετα απο κανα 5μηνο. 5)5χ τιτλοι.και ποιοτικοι τιτλοι,για ολα τα γουστα,και οχι ενα fifa,ενα cod,και ολα τα υπολοιπα στρατηγικης. 6)δεν χρειαζετε να εχεις 15 εγκατεστημενα προγραμματα,οπως το alcohol και το 10 διαφορετικες εκδοσεις του daemon tools, (αλλο παιχνιδι θελει την 3.56,αλλο την 4.12 κτλ). 7)δεν περιμενω 1 μηνα να βγει το κρακ.και επισης,δεν θα περιμενω να βγει 4 μηνες μετα η εκδοση κρακ reloaded v1.66 για να διορθωθουν τα bugs του προηγουμενου κρακ. 8) δεν περιμενω 2 χρονια να σπασει το starforcre και το securon. 9)βαριεμε να καθομαι 20 λεπτα να γινει το install. 10)δεν βγαζει patch για να διωρθοσει τα λαθη του καθε παιχνιδιου,αλλα κανει αυτοματα update σε 1-2 sec',με το που ξεκινας το παιχνιδι. 11)γουσταρω να ειμαι ξαπλα στο κρεβατι,με την φραπεδουμπα μου και το ασυρματο χειριστηριο μου και να απολαμβανω το παιχνιδι μου χωρις να πιανετε ο κολος μου στην καρεκλα. 12)ολοι εμεις που μπαινουμε στο xbox live,μαζι με τους φιλους στις λιστες μας,ειμαστε σαν 1 οικογενεια.αυτο δεν θα γινει ποτε στο pc live.και οσοι μπαινουν xbox live συχνα,καταλαβαινουν τι εννοω. 13)assassins creed,ace combat,burnout paradise και αλλα πολλα παιχνιδια,ποτε θα βγουν στο pc? 14)το resident evil 4,στο ...playstation 2,ητανε 3 φορες καλυτερο. 15)δεν μπορω να εχω τα ανεμηστηρακια του pc πανω απο τα αυτια μου. 16)δεν θα με πεταξει ποτε στην dashboard εν ωρα παιχνιδιου.ενω το pc καθε 10 λεπτα με πεταγε στην επιφανεια εργασιας. 17)γιατι πολυ απλα,η κονσολα προοριζετε αποκλειστηκα για παιχνιδια.ειναι ο μονος λογος για τον οποιο δημιουργηθηκε. 18)γιατι αλλη φαση να παιρνουμε pc και να παιζουμε κατευθειαν παιχνιδια,και αλλη φαση να το ανοιγεις,να το φλασαρεις,να το μονταρεις.ετσι το ευχαριστιεσε πιο πολυ.
Commentator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 bouga μου εκλεψες την ιδεα για το τοπικ
gust Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 επελεξα ενα xbox 360 γιατι: 1)θα παιζω για τα επομενα 4+ χρονια,με την ιδια αποδοση,χωρις να μου κολλανε τα παιχνιδια. 2)δεν βγαζει μπλε οθωνες. 3)εχει το xbox live,που δεν συγκρινετε με το live του υπολογιστη. 4)πρωτα βγαινουν τα παιχνιδια εκει,και μετα τα αντιγραφει το pc.μετα απο κανα 5μηνο. 5)5χ τιτλοι.και ποιοτικοι τιτλοι,για ολα τα γουστα,και οχι ενα fifa,ενα cod,και ολα τα υπολοιπα στρατηγικης. 6)δεν χρειαζετε να εχεις 15 εγκατεστημενα προγραμματα,οπως το alcohol και το 10 διαφορετικες εκδοσεις του daemon tools, (αλλο παιχνιδι θελει την 3.56,αλλο την 4.12 κτλ). 7)δεν περιμενω 1 μηνα να βγει το κρακ.και επισης,δεν θα περιμενω να βγει 4 μηνες μετα η εκδοση κρακ reloaded v1.66 για να διορθωθουν τα bugs του προηγουμενου κρακ. 8) δεν περιμενω 2 χρονια να σπασει το starforcre και το securon. 9)βαριεμε να καθομαι 20 λεπτα να γινει το install. 10)δεν βγαζει patch για να διωρθοσει τα λαθη του καθε παιχνιδιου,αλλα κανει αυτοματα update σε 1-2 sec',με το που ξεκινας το παιχνιδι. 11)γουσταρω να ειμαι ξαπλα στο κρεβατι,με την φραπεδουμπα μου και το ασυρματο χειριστηριο μου και να απολαμβανω το παιχνιδι μου χωρις να πιανετε ο κολος μου στην καρεκλα. 12)ολοι εμεις που μπαινουμε στο xbox live,μαζι με τους φιλους στις λιστες μας,ειμαστε σαν 1 οικογενεια.αυτο δεν θα γινει ποτε στο pc live.και οσοι μπαινουν xbox live συχνα,καταλαβαινουν τι εννοω. 13)assassins creed,ace combat,burnout paradise και αλλα πολλα παιχνιδια,ποτε θα βγουν στο pc? 14)το resident evil 4,στο ...playstation 2,ητανε 3 φορες καλυτερο. 15)δεν μπορω να εχω τα ανεμηστηρακια του pc πανω απο τα αυτια μου. 16)δεν θα με πεταξει ποτε στην dashboard εν ωρα παιχνιδιου.ενω το pc καθε 10 λεπτα με πεταγε στην επιφανεια εργασιας. 17)γιατι πολυ απλα,η κονσολα προοριζετε αποκλειστηκα για παιχνιδια.ειναι ο μονος λογος για τον οποιο δημιουργηθηκε. 18)γιατι αλλη φαση να παιρνουμε pc και να παιζουμε κατευθειαν παιχνιδια,και αλλη φαση να το ανοιγεις,να το φλασαρεις,να το μονταρεις.ετσι το ευχαριστιεσε πιο πολυ. Λατρευω το 360 μου και ας μην ειναι τοσο ποιοτικο οσο το πρωτο χβοχ! Τα λεμε later γιατι τωρα κατεβηκε το undertow απο live και θελω να το δω!
Bougas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Λατρευω το 360 μου και ας μην ειναι τοσο ποιοτικο οσο το πρωτο χβοχ! εχει και αυτο ενα ελατομα.τι να κανουμε? το προσπερναμε. αμα βαλεις παντος 1 ανεμηστηρακι,δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
gust Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 αμα βαλεις παντος 1 ανεμηστηρακι,δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Το εχω κανει ηδη απο την πρωτη φορα που το ανοιξα plus αλλαγη των διπλων αργοστασιακων ανεμιστηρων με αλλους δυνατοτερους! Το αν θα κανουν δουλεια το μελλον θα δειξει! Μεχρι τοτε καλο μας gaming!
Bougas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μεχρι τοτε καλο μας gaming! πανω απ'ολα!!! στηλε μου και σε ενα πμ στο gametarget σου να παιξουμε κανα cod.
Commentator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 οποιος θελει να παιξει και κανενα platform(jak,ratchet and clank),fighting(tekken,soul calibur) να παρει ps3
chill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 1)4 χρόνια απροβλημάτιστα? Με το xbox? Πόσες αλλαγές θα κάνεις σε 4 χρόνια? 50-100-200? 2)Αν στήσεις το μηχάνημα σωστά και δεν κάνεις χαζομάρες blue screen δεν θα δεις. Ring Of Death θα δεις ότι και να κάνεις. 3)Το live είναι υπερεκτιμημένο όσο δεν πάει. Καλύτερο από το psn ναι (σε λίγο έρχεται home και άλλα καλούδια ωστόσο). Καλύτερο από το online του pc δεν είναι με την καμία. 4)Ωστόσο υπάρχουν τόσοι πολλοί τίτλοι στο pc που δεν σκας. Και εκτός αυτού τα παιχνίδια του xbox μας έρχονται καλύτερα. Θες Jade Empire από το αρχικό xbox? Θες GOW από το 360? Both κλάσεις ανώτερα στα pc. Μοναδική παραφωνία ο masterchief αλλά εμένα το halo από την πρώτη επαφή μαζί του μου προκαλούσε μόνο γέλωτα. 5)Για έναν τίτλο κονσόλας βγαίνουν 10 στο pc. Ναι δεν έχουμε platform, δεν έχουμε motion capture tech (ακόμα), δεν έχουμε beat em up, έχουμε όμως rpgs (mmos included), rts, tbs, sims. 6)Με ένα daemon κάνεις την δουλειά σου μια χαρά. 7)Τα cracks βγαίνουν πριν ....κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια και πλην απειροελάχιστων περιπτώσεων δεν έχουν προβλήματα. Φυσικά όταν εγκαθιστάς patch πρέπει να βάλεις το νεότερο. Αν δεν σου έκοψε να κρατήσεις το original exe σε έναν άλλο φάκελο, δικό σου πρόβλημα όχι των pcs. 8)Δεν ήταν απροσπέλαστο το starforce απλά χρειαζόταν εσωτερικές επεμβάσεις (να αφαιρείς τα ide καλώδια π.χ. από dvd/dvdrw κπλ). Σιγά το πράγμα. Και φυσικά πλέον το starforce ανήκει στο παρελθόν. Το ps3 ακόμα καλά κρατεί. 9)Στο ps3 μου υπάρχει και install στο 360 δεν ξέρω. Και τα 20 λεπτά είναι υπερβολικά. Δέστο σαν προκαταρκτικά βρε αδερφέ. Ανοίγεις την συσκευασία βάζεις το dvdάκι χαζεύεις το manual, το κουτί και μπαίνεις μετά μέσα. 10)Αν έχεις original παιχνίδια το ίδιο κάνει και στο pc. Βρέθηκε νέα έκδοση κλπ. Παραδείγματος χάριν το steam. 11)Aγοράζεις κουτί με ροδάκια, το μεταφέρεις στην tv σου, το συνδέεις απροβλημάτιστα με την tv σου και είσαι έτοιμος . Καμία διαφορά. Ευτυχώς το stackerακι μου έχει ροδάκια <3!!! 12)Στο pc δηλαδή δεν μπορούμε να επικοινωνούμε? Έχουμε το msn, έχουμε τα fora μας, έχουμε τα εξειδικευμένα fora των clans μας, έχουμε το ventrilo, έχουμε της Παναγιάς τα μάτια. 13)Αssasins έρχεται, ace combat όχι ούτε και burnout paradise. Με την λογική σου έχετε crysis, έχετε starcraft II, έχετε WoW, έχετε Medieval, έχετε Civilization, έχετε x^n ακόμα άλλους τίτλους? Όχι, το αριστούργημα σας το GoW το έχουμε όμως, το δικό μας που ακούει στο όνομα crysis ούτε που θα το δείτε γιατί θα κάνει κανένα μπαμ η καφετιέρα (όχι ότι χρειάζεται το crysis για να κάνει αλλά φαντάσου το 360 να τρέχει το crysis....νέο Τσέρνομπιλ lol). 14)Agree. Στο gamecube ήταν φοβερό. Ας όψονται οι προγραμματιστές με τα ports τους. 15)Αθόρυβοι ανεμιστήρες υπάρχουν για pc, το ίδιο και tower με ηχομόνωση, αθόρυβο xbox δεν υπάρχει. Παλιά λέγανε στις πολυκατοικίες μην τραβάτε το καζανάκι μετά τα μεσάνυχτα γιατί θα τους ξυπνήσετε όλους, πλέον λένε μην παίζετε xbox μετά τα μεσάνυχτα. Να είχες ps3 να το συζητάγαμε για το θόρυβο με το 360 όμως.... 16)Σε πόσα games θα γίνει αυτό? Σε 1 σε 2 σε 5? Ε και? Και στο ps3 μου έφαγε σκάλωμα στο 2k8 ε τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά. Rerun την εφαρμογή και έτοιμος. 17)Σωστός. Το pc είναι ΚΑΙ για games και ΌΧΙ ΜΟΝΟ για games. Αν λέω αν έβγαινε λειτουργικό μόνο για games χωρίς τις παρενέργεις της ms (buy vista pew pew dx10 και λοιπές αηδίες) φαντάσου τι θα βλέπαμε. 18)LOL. Έχεις στήσει ποτέ pc μόνος σου? Μοντάρεις ότι γουστάρεις όπως γουστάρεις στο pcάκι σου. Έχεις επέμβει στα αρχεία του παιχνιδιού για να πειράξεις τα χαρακτηριστικά του? Μη λέμε και ότι θέλουμε.... Αυτά για την ώρα . IMO το απόλυτο gaming σύστημα είναι pc+ps3. Έχεις τα πάντα. Αν διάλεγα κονσόλα μόνο θα διάλεγα 360 αν και μόνο αν δεν είχε το failure που παρουσιάζει (με τις παρούσες συνθήκες αποκλείεται βέβαια). Αν και ειλικρινά πιστεύω πως μέχρι το τέλος του 2008 ο κυρίαρχος θα είναι η κονσόλα της sony (πίσω από wii βεβαίως βεβαίως ).
ababapanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Εγω τωρα πλεον παιζω στο xbox360. στο pc πλεον παιζω μονο κατι που να μην μπορω στο χβοχ οπως το crysis , και αντε και κανενα online rpg απο τα νεα που θα ερθουν ....
Bougas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 και για το crysis ....θες 3000 ευρω pc! με 4 χ 8800 πανω!!!
ababapanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ενταξει... σιγα μην βαλω 3000 ευρω pc για να παιξω crysis, εγω προσωπικα το απαιξα με pc απο 1000 ευρω και δεν με χαλασε. Παντος ξεκαθαρα απο θεμα κοστους το χβοχ ειναι μονοδρομος. μπορεις να παιξεις παιχνιδια που για να τα παιξεις στο pc θες πολλα λεφτα
Bougas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Παντος ξεκαθαρα απο θεμα κοστους το χβοχ ειναι μονοδρομος. μπορεις να παιξεις παιχνιδια που για να τα παιξεις στο pc θες πολλα λεφτα μα δεν ειπε κανεις οτι το pc ειναι για τον π. απλα το οτι καθε λιγο και λιγακι θελεις αναβαθμιση.εγω 400αρες για gtx καθε 4 μηνες δεν δινω παντος .... ουτε και θα αλλαξω τον 6550 μου,για να βαλω 8πυρηνο σε ενα χρονο,για να παιξω το crysis 2. 360 και παλι 360! (και ps3 βεβαια.γενικα κονσολες). ΥΓ.οταν παιζαμε εμεις gears of war .... ειχαμε παρει το annex,και οι αλλοι ακομα περιμεναν!
chill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 8800gtx : Αγορά 10/2006 βγήκε από το παλιό σύστημα μπήκε στο καινούργιο και δεν βλέπω να βγαίνει για έναν ακόμα χρόνο. Κατά τα άλλα αλλαγή κάρτας κάθε τρίμηνο. GPU αλλάζω στην χειρότερη κάθε 2χρόνια. Και δεν σου λέω ότι είναι μεγάλο διάστημα αλλά δεν είναι και έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Και εξάλλου το pc όταν παλιόσει εξακολουθεί να τρέχει πράγματα που σε ενδιαφέρουν, ο κύκλος ζωής του δεν τελειώνει ποτέ (θεωρητικά). Αντιθέτως η MS σκότωσε άρον άρον το xbox το αρχικό για να βγάλει το προβληματικό 360. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως το 360 θα έχει διαφορετική τύχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.