Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για core 2 duo 8400

hunter2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η GA P35-DS4 που πηρα τωρα ,και μια ιδια πριν μια εβδομαδα ειναι revision 2 . H gigabyte στον 8400 θελει για ολα τα rev το bios f11. Το εβαλα και η mobo κολουσε παντου,ξαναβαλα το f8 με fiopy απο dos.Με f7 που ειχα μου εκανε το ιδιο με σενα,και αφου εβαλα load optimaized deafaults στο bios ολα οκ.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρηκα πανω στο motherboard πως ειναι rev. 2.0 τελικα. Κατεβασα το F10 bios μιας και μου ειπες εσυ πως το F11 σου δημιουργησε προβλημα. Το update εγινε κανονικα. Εκανα και Load optimized defaults μετα.

Ωστοσο συνεχιζω μεσα στο BIOS να μην βλεπω την επιλογη EIST. Πως γινεται αυτο?

Το easy tune της gigabyte μου δειχνει σταθερα τη συχνοτητα στα 3GHz. Το cpu-z τη δειχνει να παιρνει τις τιμες 2GHz και 3GHz. Ποιο απο τα 2 προγραμματα να εμπιστευτω? Υπαρχει καποιο αλλο για να τσεκαρω τι γινεται?

Βασικα με προβληματιζει για ποιο λογο δεν υπαρχει η επιλογη EIST στο BIOS.

Δημοσ.

Θα πας Advancend BIOS Futures και τεταρτο απο το τελος CPU EIST Function Enabled.Λογικα παιζει τωρα που βλεπεις 3GHZ τα mult ειναι 9 στο cpuz και οχι 8.Κανει το ιδιο και στο everest.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω και εγω την GA P35-DS4 με τον 8400...

κοιταξτε και πειτε μου τι πρπει να αλλαξω?

απο θερμοκρασιες το καθε προγραμμα λεει τα δικα του... τι να πιστεψω? της gigabyte μου ειπαν οτι ειναι πιο αξιοπιστο..

pc65gnw1h6e1hqa3lo93.jpg

m03reczxi2ej3qstgudw.jpg

gq217j4v2x73wcf182ex.jpg

txbt1sid5dwa13tqi74s.jpg

Δημοσ.

Εχουν θεμα οι 8χχχ με τις θερμοκρασιες δειχνουν οτι να'ναι μην σε πτοει αυτο. Λογικα στην συχνοτητα που τον τρεχεις και την ταση να πιστεψεις αυτο που δειχνει τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες συν/πλην 5.

Δημοσ.

ok!! παντος τρελη διαφορα οι duo με τους p4! απο την πρωτη στηγμη ειδα την διαφορα και ειδικα στο video! γρηγορη επεξεργασια!:-)

Δημοσ.
ρε παιδια εχω και εγω την GA P35-DS4 με τον 8400...

κοιταξτε και πειτε μου τι πρπει να αλλαξω?

απο θερμοκρασιες το καθε προγραμμα λεει τα δικα του... τι να πιστεψω? της gigabyte μου ειπαν οτι ειναι πιο αξιοπιστο..

To core temp δείχνει πυρήνες και όχι επεξεργαστή. Ειναι διαφορετική θερμοκρασία. Η Mobo σου δείχνει 34 βαθμούς επεξεργαστή και είσαι μια χαρά :)

Δημοσ.

Γεια παιδια.

Προχθες συναρμολογησα τελικα τον δικο μου (8400,p35-ds4,8800gt,2gbRam) και ολη νυχτα επαιζα Dirt στα ultra .Δεν εκανε κιχ.Στο bios oλα τα εχω αφησει auto και default.Δεν εχω πειραξει τιποτα.Τα συνδεσα κι εκατσαν.Ειμαι τυχερος? ή να εχω το νου μου??

Δημοσ.

τρεξε ενα cpuz να δεις αν ολα ειναι οκ που λογικα ειναι.Αναβαθμισε μπιος και κατεβασε τα τελυταια updates και θα εισαι αρχηγος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...