MouRLo- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Γειά σας και πάλι... Θα μπορούσε κανείς να μ πει αν μπορώ να κάνω overclocking στον Α100-784 ???
panos2000gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Γειά σας και πάλι... Θα μπορούσε κανείς να μ πει αν μπορώ να κάνω overclocking στον Α100-784 ??? Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο...τα ωφέλη θα είναι πολύ μικρά και ο κίνδυνος πολύ μεγάλος. Συμβουλή μου είναι αν δεν σε καλύπτει το μηχάνημα σου καλύτερα να το πουλήσεις και να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο, παρά να αρχίσεις να σκαλίζεις. Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι προσαντολισμένο για χρήση office, internet, ταινιών και δεν νομίζω ότι το o/c θα βοηθήσει σε αυτό.
TechnoState Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 μην το κανεις, κριμα ειναι - σπρωξε το και ψαξε για κατι καλυτερο, καλυτερα να δωσεις λιγα παραπανω τωρα παρα πολλα παραπανω μετα που θα σε αφησει απο mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.