mikelamar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εχουμε μια ταινια σε 2 κομματια avi και την ενωνω χρησημοποιοντας το Virtual Dub1.6.8 και ετσι εχουμε 1 avi file(ολη την ταινια). Τα βηματα που κανω με το VD ειναι: 1] Κάνω load το πρώτο κομμάτι File=>Open video file 2] Στη συνέχεια παταω File=>Append Avi segment για να κάνω load το δεύτερο κομμάτι! 3] Μετά παταω στο Video=>Direct Stream copy και Αudio=> Direct Stream copy 4] Τέλος παταω File=>Save as AVI... για να αποθηκεύσεις το τελικό ολόκληρο AVI! Υστερα ανοιγω το Subtitle workshop 2.51 για να συγχρονίσω τους υποτιτλους, ανοιγω την ταινια Movie-->Open και ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ οποτε δε μπορω να τους συγχρονισω. Οταν ανοιγω την ενωμενη πια ταινια με WMP εχει ηχο. Αυτο μου συμβαινει σε ολες τις ταινιες που εχω προσπαθησει να ενωσω, δεν ετυχε απλα σε μια. Μπορει κανεις να βοηθησει, να μου πει αν κανω κατι λαθος. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Το Subtitle Workshop δε βρίσκει διαθέσιμο DirectShow codec για την αναπαραγωγή του audio format που περιέχεται στο AVI. Μία λύση είναι να αναλύσεις το AVI με το GSpot που θα σου υποδείξει αν θυμάμαι καλά ποιον codec μπορείς να εγκαταστήσεις για να έχεις ήχο. Εναλλακτικά, δες στο Wiki section το [WIKI]Video playback σε περιβάλλον Windows[/WIKI], που θα σε βοηθήσει να έχεις ικανοποιητικό βαθμό multimedia λειτουργικότητας χωρίς codec packs και με τον ελάχιστο αριθμό εγκατεστημένων codecs...
dll.hal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 reinstall το Subtitle workshop 2.51.. πριν βαλεις τους υποτιτλους, στο νεο .avi που κανεις με το save as, εχεις ηχο κανονικα?
mikelamar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Το Subtitle Workshop δε βρίσκει διαθέσιμο DirectShow codec για την αναπαραγωγή του audio format που περιέχεται στο AVI. Μία λύση είναι να αναλύσεις το AVI με το GSpot που θα σου υποδείξει αν θυμάμαι καλά ποιον codec μπορείς να εγκαταστήσεις για να έχεις ήχο. Εναλλακτικά, δες στο Wiki section το [WIKI]Video playback σε περιβάλλον Windows[/WIKI], που θα σε βοηθήσει να έχεις ικανοποιητικό βαθμό multimedia λειτουργικότητας χωρίς codec packs και με τον ελάχιστο αριθμό εγκατεστημένων codecs... Το report του gspot:ttp://aycu13.webshots.com/image/39572/2005447453543852596_rs.jpg Δηλαδη αν εγκαταστησω AC3 filter θα ειμαι οκ? Σωστος ο παιχτης εβαλα το AC3 filter και ολα σωστα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.